Η «μεγάλη επιστροφή» της Σελίν Ντιόν – Τόπλες στη Vogue, μιλά για τη διάγνωσή της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου – «Δεν έχω νικήσει την ασθένεια…προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου»

Η Σελίν Ντιόν φωτογραφήθηκε για τη γαλλική Vogue και μίλησε για την μάχη που δίνει με την ασθένειά της, η οποία την κρατάει μακριά από τις εμφανίσεις της.

«Η μεγάλη επιστροφή» είναι ο τίτλος του περιοδικού, όπου η Καναδή σταρ ποζάρει τόπλες, φορώντας λευκό πουκάμισο και μίνι ποδηλατική φούστα, ενώ σε άλλο εξώφυλλο με ένα ροζ, μάλλινο, μακρύ παλτό.

Στη συνέντευξή της, η Σελίν Ντιόν μιλά για τη διάγνωσή της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις της σχετικά με το πότε μπορεί να επιστρέψει στη σκηνή.

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό… Εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: ”Ναι, σε τέσσερις μήνες”. Δεν ξέρω… Το σώμα μου θα μου το πει. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω απλά να περιμένω», δήλωσε.

«Δεν έχω νικήσει την ασθένεια…προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου»

«Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου και πάντα θα είναι. Ελπίζω όμως ότι θα βρούμε ένα ”θαύμα”, έναν τρόπο να τη θεραπεύσουμε, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω μαζί της. Αυτή είμαι λοιπόν εγώ τώρα. Πέντε φορές την εβδομάδα υποβάλλομαι σε αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία. Δουλεύω τα δάχτυλα των ποδιών μου, των χεριών μου, τα γόνατά μου, τις γάμπες μου, το τραγούδι μου, τη φωνή μου. Τώρα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου», εξομολογείται στο τεύχος.

Η Σελίν Ντιόν έκανε για τελευταία φορά εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή των Grammy τον Φεβρουάριο, καθώς παρέδωσε στην Τέιλορ Σουίφτ το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς. Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη διάγνωσή της. Οι παριστάμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να τη χειροκροτούν, ενώ εκείνη έδειχνε συγκινημένη.

Μεταξύ άλλων, η Σελίν Ντιόν είπε στη Vogue: «Στην αρχή αναρωτιόμουν: Γιατί εγώ; Πώς συνέβη αυτό; Τι έκανα; Εγώ φταίω γι’ αυτό; Η ζωή δεν σου δίνει απαντήσεις. Απλώς, πρέπει να τη ζήσεις! Επέλεξα να δουλέψω με όλο μου το σώμα και την ψυχή, από την κορυφή ως τα νύχια, με μια ιατρική ομάδα. Θέλω να είμαι η καλύτερη δυνατή. Στόχος μου είναι να ξαναδώ τον Πύργο του Άιφελ!».

Σχετικά άρθρα