Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 15/7

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω, το κλίμα θα παραμείνει… βαρύ ή τουλάχιστον όχι ιδιαίτερα ευχάριστο. Η μέρα δεν θα μας θυμίζει το ότι βρισκόμαστε στα μισά του καλοκαιριού.

Θα είναι φορτωμένη με αρκετά καθήκοντα και υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες ή δουλειές. Οπότε δεν θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο ανάλαφρα.

Πιθανόν να είμαστε πιο αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές που δεν θεωρούμε σωστές ή να μας βγει μια μοναχικότητα, μελαγχολία ή ανασφάλεια για το μέλλον μας.

Κριός

Ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε μια μάλλον δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να περιορίσεις τις βλέψεις σου και να προσαρμοστείς σε αντικειμενικούς περιορισμούς. Επιπλέον, μπορεί να εισπράξεις μια άρνηση από ένα ισχυρό πρόσωπο ή να «σε κάνει σκουπίδι». Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει συναισθηματικά «πάνω- κάτω», κατακτήσεις αλλά και «χυλόπιτες» ή… μπόλικες ζήλιες, αν όμως θέλεις να απαλλαγείς από όλα αυτά δεν έχεις παρά να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στην εντατική ενασχόληση σου με κάτι που σε «γεμίζει» και σε παθιάζει και –κυρίως- μπορείς να το κάνεις ότι θες!

Ταύρος

Με τον Άρη στον Λέοντα καλείσαι να επικεντρωθείς στα του οίκου σου, αφού ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες εντάσεις και επείγοντα περιστατικά. Είναι μάλιστα πιθανό να υπάρξει μια ρήξη με έναν δικό σου άνθρωπο κι εδώ να θυμάσαι πως η εμπλοκή συγγενών θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις μελέτες και τις πνευματικές αναζητήσεις σου, όχι όμως και τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, όπου αναμένονται καθυστερήσεις και εμπόδια. Για αυτό περιόρισε τις κινήσεις και τις εξόδους σου. Επιπλέον, μπορεί να χαλάσει κάτι, «δένοντάς» σου τα χέρια.

Δίδυμος

Με τον Άρη στον Λέοντα η καθημερινότητά σου αποκτά έναν πιο παθιασμένο χαρακτήρα, με εκατέρωθεν διαξιφισμούς, που είτε υποκρύπτουν ένα ανεκπλήρωτο ερωτικό ενδιαφέρον, είτε μια ζήλια για πράγματα που έχεις εσύ και δεν έχουν κάποιοι/ες άλλοι/ες. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να «ξεδώσεις» μέχρι… τελικής πτώσεως! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει έξοδα ή ζημιές, δυσκολεύοντας συνάμα την ανεύρεση πόρων, ενώ καθιστά «ατυχείς» τις αγορές ή τις επενδύσεις σου, αν λοιπόν έχεις κάποια «μεγάλα σχέδια», καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα.

Καρκίνος

Ο Κρόνος απέναντί σου μπορεί να φέρει μια «αναγκαστική» συνεργασία όπου θα χρειαστεί να «κάνεις σκόντο» σε μερικά από τα προαπαιτούμενα σου. Θα ήταν ωστόσο πολύ πιο λειτουργικό για σένα το να δράσεις υπολογίζοντας μόνον στις δικές σου δυνάμεις, όσο κι αν αυτό σου στοιχίσει σε χρόνο. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει… ανισορροπίες στα οικονομικά σου, αφού η διάθεσή σου να ικανοποιήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν έχει όρια! Ίσως βέβαια να γίνεις κι εσύ αποδέκτης ανάλογων προσφορών αλλά σε κάθε περίπτωση ένα είναι σίγουρο, ότι δηλαδή τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ρίχνει εμφατικά στον «στίβο» της ζωής, προκειμένου να πετύχεις άμεσα και γρήγορα τους στόχους σου, να θυμάσαι όμως ότι γίνεσαι πιο επιρρεπής σε προσωπικά πάθη και καβγάδες, γι’ αυτό προσπάθησε να αποσυμπιέσεις την κατάσταση και μην «προσβάλλεσαι» με το παραμικρό! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου, δυσκολεύει κατά τι τα εργασιακά σου. αναδεικνύοντας δουλειές που έπρεπε να έχουν γίνει… χθες και δεν υπάρχει κανείς άλλος για να τις κάνει κι όλα αυτά σε μια στιγμή που η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της.

Παρθένος

Ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει στο προσκήνιο άγχη και προβλήματα αγαπημένων σου κι από πλευράς σου δεν έχεις παρά να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους, αποφεύγοντας να κριτικάρεις, αφού σε αυτήν την φάση προέχει η συμπαράστασή σου. Επιπλέον, να θυμάσαι πως σήμερα η τύχη σου… λείπει σε διακοπές! Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα οφείλεις να γίνεις πιο προσεκτικός σε ζητήματα υγείας και διατροφής, ενώ καλό είναι να φυλάξεις και τα νώτα σου από παρασκηνιακές ενέργειες, αφού κάποιος/α μπορεί να σε «χαντακώσει», εκούσια ή ακούσια.

Ζυγός

Ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε αναγκάζει να ασχοληθείς με την διευθέτηση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου το κλίμα μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας κάποιων άτυχων συγκυριών. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, πετώντας εκείνα που δεν χρειάζεσαι, όχι όμως για αγορές οικοσκευής. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα αναμένεται «σφαγή» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ αν συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, θα κληθείς να περάσεις από «Συμπληγάδες», ερωτικών διεκδικήσεων και ανταγωνισμών.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Λέοντα δίνει νέα ώθηση στις φιλοδοξίες σου, φαίνεται μάλιστα να διέπεσαι από ένα πάθος για το καλύτερο, κάτι όμως που μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και σε σχέση με καθαρά προσωπικές υποθέσεις αφού «η εξουσία είναι το καλύτερο αφροδισιακό»! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου θα σε δικαιώσει μεν σε σχέση με επιφυλάξεις που είχες εγείρει για πρόσωπα και πράγματα, από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να σε καθυστερεί με ποικίλες αναποδιές. Φέρσου λοιπόν προνοητικά… παντού, τηρώντας τα δέοντα και αποφεύγοντας να αναλάβεις ευθύνες που δεν είναι δικές σου.

Τοξότης

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «ξεδώσεις» μέσα από μια εκδρομή ή μια έξοδο, κάτι όμως που θα συνδυαστεί με «σκανδαλιστικές» καταστάσεις και «τρελά» έξοδα, εξ αιτίας ανταγωνισμών. Ίσως μάλιστα μια παθιασμένη συζήτηση να καταλήξει στο κρεβάτι! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου επισημαίνει πως υπάρχουν και ακάλυπτες οικονομικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να δώσεις την δέουσα σημασία για να μην εκτεθείς. Επιπλέον, στις αγορές σου υπάρχει μια σχετική ατυχία, γι’ αυτό μείνε στα εντελώς απαραίτητα, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε ρίχνει σε μελαγχολικές σκέψεις, αφού κάποια πράγματα που είχαν ξεκινήσει καλά, φαίνεται να σκοντάφτουν, ενώ δεν αποκλείεται να στερηθείς κάποιων μέσων, που υπολόγιζες. Επιπλέον, θα χρειαστεί «να πάρεις επάνω σου» ευθύνες που δεν σου αναλογούν, προκειμένου να «σπάσεις» την κακή εικόνα που αποκόμισε για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ξοδέψεις περισσότερα, στα πλαίσια μιας άμεσης ικανοποίησης αναγκών και ερωτικών επιθυμιών! Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να λάβεις ένα ακριβό όσο και εντυπωσιακό δώρο.

Υδροχόος

Ο Άρης στον Λέοντα φέρνει αναταράξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι μάλιστα εύκολο η κατάσταση να «ξεφύγει» εξ αιτίας μιας αντιζηλίας. Στον αντίποδα βέβαια, δεν αποκλείεται να λάβεις εμφατική στήριξη από ένα πρόσωπο, που έχει… κι άλλου είδους βλέψεις για σένα! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 12ο ηλιακό οίκο σου, κάποια από τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου που θα μάθεις, μπορεί να μην σου αρέσουν ή να σε στενοχωρήσουν. Επιπλέον, αναμένεται φόρτος εργασιών, συνάμα ωστόσο οφείλεις να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, τηρώντας κατά γράμμα τις όποιες οδηγίες.

Ιχθύς

Ο Άρης στον Λέοντα αποσταθεροποιεί κάποιες από τις λειτουργίες του οργανισμού σου, μπορείς όμως να επικεντρωθείς σε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής, που θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορεί ακόμη να υπάρξει μια αναμπουμπούλα στην δουλειά σου, εξ αιτίας ερωτικών αντιζηλιών, που ψάχνουν να βρουν τα… προσχήματα για να εκδηλωθούν! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 11ο ηλιακό οίκο σου να δυσκολεύει κατά τι τις φιλίες σου, ενδέχεται να απογοητευτείς από την στάση κάποιου/ας, αν όμως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα πρόσωπο που περνά δύσκολα, κάνε το χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Φτιάξε τη βαλίτσα σου και… ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι και τι σημαίνει αυτό;

Πόσο μπορεί να κρατήσει η καλοκαιρινή σου σχέση;

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Σχετικά άρθρα