Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17/7

Σήμερα έχουμε τη δεύτερη έκλειψη του μήνα. Σεληνιακή αυτή τη φορά. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, με την παρουσία του Πλούτωνα να είναι ισχυρή, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να αναλάβουμε δράση σε όλα τα μέτωπα.

Αρχικά, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι το μέλλον μας εξαρτάται κυρίως από το παρελθόν μας και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα μας. Οπότε, πρέπει να αναγνωρίσουμε λάθη, να αντιμετωπίσουμε παθογένειες, να αποδώσουμε ευθύνες και να ξεφορτωθούμε συνήθειες, αλλά και πρόσωπα που μας έχουν ταλαιπωρήσει, ακόμα κι αν μας πονάει.

Το να διορθώσουμε τα στραβά, να κλείσουμε κιτάπια, να ολοκληρώσουμε εργασίες που είχαμε αφήσει στη μέση για να πάμε παρακάτω είναι άμεσης προτεραιότητας.

Κριός

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου κάποια επιτακτική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει και σχετίζεται με τον χώρο σου ή την οικογένειά σου. Ωστόσο, ίσως υπάρξει και μια περιουσιακή εξέλιξη που θα σε απογοητεύσει. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος σε καλεί να ασχοληθείς με λεπτομέρειες, σχετικές με την δουλειά ή την καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα να φροντίσεις σχολαστικά και την εξωτερική εμφάνισή σου, καλό είναι όμως να μην γίνεις «δούλος» της λεπτομέρειας και χάσεις τελικά την ουσία!

Ταύρος

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου να φέρνει αναποδιές στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου οφείλεις να κινηθείς προνοητικά, ενώ είναι προτιμότερο να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να μπεις σε μια άγονη διαδικασία. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και αναποδιές. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος ανακινεί εργασιακά ζητήματα, όπου κάποιες λεπτομέρειες θα «μετρήσουν», ενώ σε θέματα υγείας και διατροφής καθιστά απαραίτητη την συνδρομή ενός ειδικού, που θα σου δώσει την κατάλληλη συνταγή.

Δίδυμος

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου, αφού έτσι κι αλλιώς οι αγορές σου δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος προσδίδει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου έναν «χρησιμοθηρικό» χαρακτήρα, ίσως όμως να σου ασκηθεί και μια αυστηρή κριτική από έναν φίλο ή μια φίλη, που θα σε κάνει να «στραβώσεις».

Καρκίνος

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να… σοβαρευτείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις ελευθερίες σου, αυτό όμως είναι ότι το πιο ρεαλιστικό για σήμερα. Επιπλέον αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό θα βρεις μπροστά σου σημαντικά εμπόδια ή ισχυρές αντιστάσεις, γι’ αυτό μην ξανοίγεσαι. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος σε καλεί να ασχοληθείς λεπτομερώς με ζητήματα σχετικά με την καριέρα σου και δεν αποκλείεται κάποιες λύσεις να έρθουν με την βοήθεια της τεχνολογίας ή κάποιου ειδικού.

Λέων

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές, σου ζητά μάλιστα να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η και υπεύθυνος/η τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου. Άσε λοιπόν κατά μέρος κάθε σκέψη για διασκέδαση ή χαλάρωση. Επιπλέον, καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να φτιάξεις «τα χαρτιά σου» για μια υπόθεση, ενώ όσον αφορά τις πνευματικές αναζητήσεις σου, προηγούνται τα επιστημονικά θέματα.

Παρθένος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει απογοητεύσεις αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλεις να φερθείς ακριβοδίκαια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια»! Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς, αφού αντί για ευχαριστίες θα εισπράξεις μόνον κριτική! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος τείνεις να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» θετικά η επιμονή σου σε λεπτομέρειες, «ανύπαρκτες» για τους άλλους.

Ζυγός

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές, είτε στην καριέρα σου, είτε σε έναν κεντρικό στόχο σου, κατά τα άλλα όμως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής ή αδιάφορος/η, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά. Επιπλέον όμως φρόντισε να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων αλλά να «μοιράσεις παιχνίδι». Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος σε καλεί να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας ή σύμβασης αλλά και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την ζωή σου, αφού η εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την οργάνωση και την ιεράρχησή τους.

Σκορπιός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ σε όλες τις υποθέσεις σου οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα υπευθυνότητα ή υπομονή, όσο και αν… πλήττεις! Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο περνά δύσκολα. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος καλείσαι να μην αφήσεις στην τύχη τους τα εργασιακά σου, αντίθετα οφείλεις να προβείς σε πρακτικές λύσεις, έστω κι αν κάποιες λεπτοδουλειές δοκιμάσουν την υπομονή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα τσεκ απ στην υγεία σου.

Τοξότης

Σήμερα, είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που δεν εξελίσσεται όπως θες. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στην διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Από την άλλη πλευρά μπορείς να πουλήσεις κάτι που σου «περισσεύει» αλλά και να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου. Παράλληλα, και το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος προωθεί το πρακτικό πνεύμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όποιος/α δεν είναι χρήσιμος/η σε κάτι, αναγκαστικά θα μπει στο περιθώριο.

Αιγόκερως

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που πρέπει κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου, θα τα πάρεις όλα επάνω σου, χωρίς να ωφεληθείς σε κάτι. Από την άλλη πλευρά βέβαια ίσως κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν «δικό σου» άνθρωπο, που περνά δύσκολα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι ή το γραφείο σου, ξεκινώντας από την… φασίνα και φτάνοντας μέχρι τον εξοπλισμό σου με συσκευές, που απλουστεύουν την ζωή σου κι εδώ ίσως χρειαστείς την συνδρομή των ειδικών.

Υδροχόος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς τόσο άμεσα όσο και μελλοντικά, δείχνει μάλιστα αναγκαίο να περιορίσεις διατροφικές συνήθειές, που σε βλάπτουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια, καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις επαγγελματικές συναλλαγές σου. Παράλληλα και το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος σε βάζει να ασχοληθείς με λεπτομέρειες γύρω από τεχνικά ζητήματα, ξεκινώντας ίσως από τα ψηφιακά και το διαδίκτυο, ενώ όσο κι αν… δυσανασχετείς, κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα αποφύγεις!

Ιχθύς

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου καλό είναι να ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα τα ωραία που θα ήθελες και σε ευχαριστούν, αφού, οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου ή να δώσεις τις συμβουλές σου για ζητήματα τρίτων. Επιπλέον, κράτα μικρό καλάθι και μην ενθουσιάζεσαι, αφού κάπου υπάρχει πρόβλημα και δεν το βλέπεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Έριδος σε καλεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης κι αν «πελαγώσεις» ή τα «κουκιά» δεν βγαίνουν, απευθύνσου σε λογιστή ή φοροτεχνικό.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Φτιάξε τη βαλίτσα σου και… ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι και τι σημαίνει αυτό;

Πόσο μπορεί να κρατήσει η καλοκαιρινή σου σχέση;

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Σχετικά άρθρα