Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19/7

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, μας γεννιέται η διάθεση να απελευθερωθούμε από ό,τι δεν μας εκφράζει ή μας πιέζει και να κάνουμε μια αλλαγή. Θέλουμε κάτι διαφορετικό, να δοκιμάσουμε οτιδήποτε καινούριο και ασυνήθιστο.

Ίσως ξεκινήσουμε από την εμφάνισή μας ή τη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζουμε τα θέματα της καθημερινότητάς μας ή τις σχέσεις μας, σίγουρα όμως θα κάνουμε μια αναθεώρηση!

Και επειδή κάποια στιγμή θα βρεθεί απέναντι στον Ερμή τον ανάδρομο στον Λέοντα, καλό θα ήταν να ανασκουμπωθούμε, ώστε να γίνουν πράξη και να μη μείνουμε μόνο στα λόγια!

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε φέρει σε επαφή με ομάδες και άτομα που κινούνται σε μια πρωτοποριακή κατεύθυνση κι εδώ είναι που ισχύει το «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι», ίσως μάλιστα με την δική σου συνδρομή να πάρουν σάρκα και οστά σχέδια για το αύριο! Παράλληλα ο Ουρανός στον Ταύρο ενδέχεται να σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές ή αγορές που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες αλλά κυρίως την ανάγκη σου να ξεχωρίζεις, τελικά όμως παρά την απουσία «ρεαλιστικών» κριτηρίων, δεν θα τα πας κι άσχημα, ίσως μάλιστα να κερδίσεις και κάτι εκτός προγράμματος.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ανατροπές ή εκπλήξεις στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή, ευχάριστες μεν αν τα «έχεις βάψει μαύρα» και δεν περιμένεις από πουθενά βοήθεια, δυσάρεστες δε, αν θεωρείς πως έχεις «δέσει τον γάιδαρο σου». Παράλληλα και ο Ουρανός στο ζώδιο σου απαιτεί αλλαγές, που αν δεν τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα… έρθουν για να σε συναντήσουν κι όχι απαραίτητα με τους καλύτερους όρους! Δύσκολο λοιπόν το «στοίχημά» σου, αν λάβει κανείς υπόψη του την «δυσανεξία» που έχεις στις αλλαγές –και δη τις απότομες- αλλά πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά για όλα!

Δίδυμος

Η Σελήνη στον Υδροχόο ανανεώνει την καθημερινότητά σου μέσα από πειραματικές δράσεις, ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια είδηση που θα σε καταπλήξει, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, με ρούχα ή αξεσουάρ που… προκαλούν δεόντως τον περίγυρό σου! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα εργασιακά σου, πάνω απ’ όλα όμως σε καλεί να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως μια ειδική ενημέρωση που θα σου γίνει. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα μυστικό, που θα σε ξαφνιάσει.

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Υδροχόο έχεις την τάση να προμηθευτείς είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης, ενδέχεται όμως να σου προκύψει κι ένα απρόσμενο κέρδος, που θα «θυσιαστεί» για αυτόν τον σκοπό. Παράλληλα ο Ουρανός στον Ταύρο αλλάζει τα δεδομένα ως προς τις παρέες ή τις φιλίες σου υποστηρίζοντας κυρίως ασυνήθιστες ή καινοφανείς καταστάσεις όπου η «δημιουργική τρέλα» έχει τον πρώτο λόγο. Αντίθετα, καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, σε σχέση με υποσχέσεις που θα σου δοθούν από «σοβαροφανή» άτομα, όσο αξιόπιστες κι αν δείχνουν, αφού δεν θα «περπατήσουν».

Λέων

Η Σελήνη απέναντί σου ανακατεύει την «τράπουλα» στις σχέσεις σου και μπορεί να σε φέρει σε επαφή με «ξένους», με τους οποίους μοιράζεσαι μια κοινή «τρέλα» και μπορείτε να τα πάτε μια χαρά μεταξύ σας. Αντίθετα όμως ενδέχεται να ξαφνιαστείς δυσάρεστα από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα και ο Ουρανός στον Ταύρο σπέρνει «καινά δαιμόνια» στα επαγγελματικά σου ή σε σχέση με ένα κορυφαίο ζήτημα που σε απασχολεί, καθιστώντας δύσκολες τις εξελίξεις, από την στιγμή που εσύ επιμείνεις «στα ίδια και τα όμοια». Επιπλέον, φαίνεται να αλλάζει η σχέση σου με έναν «ισχυρό».

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει τα δεδομένα στα εργασιακά σου και από πλευράς σου δεν έχεις παρά να ελιχθείς στην νέα πραγματικότητα που έτσι κι αλλιώς δεν θα κρατήσει για πολύ. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα pet με σπάνια ή πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά! Παράλληλα ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, αποκομίζοντας ποικίλες πληροφορίες, όχι όμως μόνο για τα «τετριμμένα» της καθημερινότητας, όσο για σχετικά «extreme» θέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανοίξει ένας νέος δρόμος στις σπουδές σου αλλά και να αποκτήσεις ένα αξεσουάρ με πολύ ιδιαίτερο στυλ.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου ζητά να επιδείξεις πρωτοποριακό πνεύμα στις επιλογές σου και περισσότερη ανοχή στην διαφορετικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και την ψυχαγωγία σου, αφού σήμερα οτιδήποτε το συνηθισμένο ή «αναμενόμενο» δεν έχει τύχη. Παράλληλα και ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει τα πάνω-κάτω σε σχέση με οικονομικά ζητήματα και κυρίως εκείνα που συνδέονται με φορολογικά, ασφαλιστικά ή δανειοδοτήσεις κι όσο πιθανό είναι να ανοίξει μια «πόρτα» που μέχρι χθες ήταν ερμητικά κλειστή, άλλο τόσο είναι το να σου κλείσει… κατάμουτρα μια -υποτίθεται- σίγουρη!

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, δοκιμάζοντας νέες εφαρμογές και νέα στυλ διακόσμησης. Επιπλέον μπορεί να έχεις μια μάλλον απρόσμενη επίσκεψη στον χώρο σου ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα». Παράλληλα και σε ανάλογο «μήκος κύματος», ο Ουρανός απέναντί σου σε… προκαλεί να αναζητήσεις νέες συμμαχίες, προκειμένου να διευκολυνθείς, αφού οι τρέχουσες εκπνέουν ή δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Αν μάλιστα δεν μπεις πρώτος/η στην διαδικασία να κάνεις την ανατροπή, το πιθανότερο είναι να την «λουστείς»!

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σε καλεί όμως να ξεφύγεις από τα «τετριμμένα» και να εμπιστευθείς κάτι νέο ή πρωτοποριακό, είτε ως μέσον, είτε ως προορισμό. Επιπλέον είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους» αλλά και να ανταλλάξεις απόψεις με ¨»ψαγμένα» άτομα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει αλλαγές ή ανατροπές στα εργασιακά σου αλλά σε κάθε περίπτωση θα βγεις ωφελημένος από τις εξελίξεις, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση ξεβολευτείς. Ίσως μάλιστα να προκύψει κάτι έκτακτο με το εξωτερικό.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει ένα έξτρα εισόδημα ή ένα ξεχωριστό δώρο, μπορείς ωστόσο κι εσύ να κάνεις την έκπληξη σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν όμως περιμένεις κάποιο «σίγουρο» έσοδο, είναι πιθανό να δοκιμάσεις μια δυσάρεστη ανατροπή των δεδομένων. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει τα πάνω-κάτω σε θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τελικά με τέτοιο αστρολογικό «καιρό» θα πρέπει να περιμένεις τα… απίθανα, είτε σου αρέσει, είτε όχι! Αν όμως έχεις παιδιά, προφύλαξέ τα από ακρότητες.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Υδροχόο εισάγει νέα… ήθη στην προσωπική σου ζωή κι ίσως κάνεις κάτι για πρώτη φορά αλλά σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι του γούστου σου. Αν βέβαια έχεις ανειλημμένες δεσμεύσεις, τότε ο «άνεμος ελευθερίας», που πνέει απειλεί να τις σκορπίσει στα πέρατα της οικουμένης! Παράλληλα και ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει αλλαγές ή απρόσμενες καταστάσεις στον χώρο σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς μια επίσκεψη που θα σου αλλάξει την ζωή. Από την άλλη πλευρά βέβαια ένα οικείο σου άτομο αντιδρά αρνητικά και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει ένα μπαράζ αποκαλύψεων για πρόσωπα και πράγματα, ενώ σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στην διατροφή σου ή σε μια θεραπεία. Παράλληλα ο Ουρανός στον Ταύρο προσπαθεί να σε… εξιτάρει, φέρνοντας ξεχωριστά ενδιαφέροντα, «πικάντικες» ειδήσεις και νέες παραστάσεις στην ζωή σου, από την άλλη πλευρά ωστόσο υπάρχουν κι εκείνα που εξελίσσονται «ανώμαλα», ενώ δεν προβλεπόταν κάτι τέτοιο. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανανεώσεις είτε την εμφάνισή σου, είτε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Φτιάξε τη βαλίτσα σου και… ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι και τι σημαίνει αυτό;

Πόσο μπορεί να κρατήσει η καλοκαιρινή σου σχέση;

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Σχετικά άρθρα