Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 30/7

Η Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται να μας μαζέψει και να μας κάνει πιο εσωστρεφείς κι ίσως αυτό μας χρειάζεται, προκειμένου να διαχειριστούμε διάφορα συναισθήματά μας και να βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία.

Από την άλλη, θα ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι και τις ανάγκες του, στη φροντίδα της οικογένειας και των αγαπημένων μας προσώπων, ενδεχομένως και στη μαγειρική ή ζαχαροπλαστική, αν μας ζητήσουν κάτι ιδιαίτερο και δε θέλουμε να τους χαλάσουμε το χατίρι, ενώ δεν αποκλείεται να ξαναθυμηθούμε και όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν προσωρινά, τελικά όμως θα γίνουν πράγματα που καθυστερούσαν για καιρό! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει δώρα, παροχές και αποκτήματα –και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις- κι αν έχεις στερηθεί πράγματα, θα τα αποκτήσεις, ιδιαίτερα αν ικανοποιούν κάποιες από τις… εξεζητημένες επιθυμίες σου! Σε σχέση με τα «σίγουρα» όμως, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα, αφού σήμερα τα απρόοπτα έχουν τον πρώτο λόγο.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο «ζωηρεύει» την καθημερινότητά σου με επαφές και μετακινήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι πάντα ειρηνικές, αφού υπάρχουν και οι… θερμοκέφαλοι! Επιπλέον σε ωθεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου ή να κάνεις εντατικά μαθήματα. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου κατευθύνει τα πράγματα προς μια ριζική ανανέωση, είτε στα προσωπικά σου, είτε στην εμφάνισή σου, ίσως μάλιστα να πάρεις αποφάσεις που θα ξενίσουν εκείνους/ες που σε ξέρουν. Στον αντίποδα βέβαια ενδέχεται να αποσυντονιστείς πλήρως με τις «παλαβομάρες» κάποιου/ας!

Δίδυμος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που πάντα ήθελες. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις και σημαντικά έσοδα, ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και «ο θείος από την Αμερική»!. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει αποκαλύψεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε στην δική σου ζωή, είτε σε εκείνη ενός δικού σου ανθρώπου αλλά δεν μένει παρά να αποδεχθείς το νέο «καθεστώς»! Επιπλέον δεν αποκλείεται να αλλάξεις ξαφνικά πόστο ή αρμοδιότητες στην δουλειά σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλες προκλήσεις και προβλήματα που ζητούν άμεσα την λύση τους. Ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ανεξάρτητα με το αν θα… εκνευρίσεις κάποιους/ες! Παράλληλα, με τον Ουρανό «στις επάλξεις» δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον τον συντηρητικό εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που αρνείται να αποδεχθεί πρόσωπα ή καταστάσεις που κινούνται έξω από ότι σου φαίνεται οικείο. Μην διστάσεις λοιπόν να έρθεις σε επαφή με… οτιδήποτε το διαφορετικό!

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο «φωτίζει» παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται σε βάρος σου, ενώ μπορεί να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Επιπλέον βέβαια, σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, με αφορμή ίσως μια προσωρινή αδιαθεσία. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει μια απροσδόκητη υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον σε ωθεί να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, ξεκινώντας ίσως από την εξωτερική σου εμφάνιση, πρόσεξε όμως που και πώς απευθύνεσαι, αφού απέναντι σε «νορμάλ» άτομα, που ακολουθούν και αναπαράγουν στερεότυπα δεν έχεις… τύχη!

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο τείνει να προσθέσει νέες φιλίες στην «ατζέντα» σου, με μια από αυτές να εξελίσσεται σε πολύ «δυνατή», από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν τριβές σε μια τρέχουσα φιλική σχέση σου, ύστερα από τα όσα θα μάθεις για κινήσεις πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να εγκαταλείψεις ένα μέρος των «απαράβατων» κανόνων σου και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα ώστε  να μην προκληθούν παρεξηγήσεις Επιπλέον, ενδέχεται να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι ή να παρακολουθήσεις μια ιδιαίτερη παράσταση.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να εξαντλήσεις τις διπλωματικές ικανότητές σου, ώστε να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε επαγγελματικές, είτε κοινωνικού χαρακτήρα, έχοντας απέναντί σου άτομα με διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.  Παράλληλα, με τον Ουρανό να κάνει «χοντρό παιχνίδι» στα οικονομικά σου είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδεχθείς αλλαγές που θα συμβάλλουν στην πρόοδο σου, όσο κι αν κάποιος/α γύρω σου αντιδρά φοβούμενος/η πως με τις νέες επιλογές σου θα χάσει την… βολή του! Επιπλέον δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσδίδοντάς σου συνάμα μια αποφασιστικότητα που άλλες φορές θα σε δικαιώσει κι άλλες θα προκαλέσει αναταραχή και νομικές διαμάχες! Παράλληλα, ο Ουρανός απέναντί σου σε καλεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Επιπλέον, ίσως να δημιουργηθεί ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεθείς κοντά σε μια νέα, που μάλιστα… φάνταζε απίθανη!

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει άλλον «αέρα» στην οικονομική πολιτική σου και ίσως γίνεις πολύ πιο «κίλερ» και άμεσος/η στις επιδιώξεις σου, χρησιμοποιώντας και ένδικα μέσα. Όσον αφορά δε στο κυνήγι του χρήματος, αν πάρεις τα ρίσκα σου, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος/η. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε ένα «σπάσιμο της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, που θα σε «απελευθερώσει» από δεσμεύσεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιζητάς την… ησυχία σου, τότε μάλλον δεν θα την βρεις, αφού οι ανατροπές θα σε καταδιώκουν!

Αιγόκερως

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες κι επειδή η συνδρομή των άλλων στα σχέδιά σου είναι αποφασιστικής σημασίας, καλό είναι να τους έχεις από κοντά, έστω κι αν υποπέσουν σε κάποια «φάουλ», εξ αιτίας μιας διακριτής αδυναμίας τους! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους, σίγουρα όμως χρειάζεσαι μια αλλαγή τέτοιου τύπου αφού στην πράξη θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς. Επιπλέον, ενδέχεται να «γευθείς» κάτι νέο ή πρωτότυπο στα προσωπικά σου ή σε μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική παράσταση.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα μια σειρά από εργασίες, καλύτερα όμως να το πράξεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή τρίτων θα φέρει σίγουρα προστριβές και χάσιμο χρόνου. Επιπλέον, δώσε σημασία σε ένα θέμα υγείας, πριν πάρει… έκταση! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές που θα ανανεώσουν τον χώρο σου και θα σε κάνουν να νοιώσεις… σούπερ! Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρεμβάσεις, συμπεριφορές ή αποκαλύψεις που θα σε «σοκάρουν» κι θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για ένα οικείο σου πρόσωπο.

Ιχθύς

Η Σελήνη στον Καρκίνο «ανάβει φωτιές» στο συναίσθημά σου και σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να φέρει και «τριβές» ή παρεξηγήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν μάλιστα έχεις παιδιά θα… απελπιστείς με τα καμώματά τους! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός «φρεσκάρει» την καθημερινότητά σου και σε καλεί να ανανεωθείς κι εσύ συμβαδίζοντας με τα… περίεργα που σου συμβαίνουν και υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής. Αν όμως διαπνέεσαι από ένα συντηρητικό πνεύμα, τότε μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα από τα δρώμενα.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Φτιάξε τη βαλίτσα σου και… ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι και τι σημαίνει αυτό;

Πόσο μπορεί να κρατήσει η καλοκαιρινή σου σχέση;

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Σχετικά άρθρα