Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 31/7

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, προκαλώντας μας συναισθηματικές διακυμάνσεις και κάνοντάς μας ευσυγκίνητους και νοσταλγικούς.

Ας μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα συναντήσει και τον Ερμή που είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, οπότε οι αναμνήσεις μας, καλές ή κακές, θα επηρεάσουν αρκετά και τη διάθεσή μας. Όλα αυτά θα τελειώσουν όμως με το πέρασμά της στον Λέοντα όπου θα συναντήσει και την Αφροδίτη.

Εκεί που ήμασταν μαζεμένοι, θα γίνουμε εξωστρεφείς, θα θέλουμε να βγούμε έξω, να κερδίσουμε καρδιές, να ξεχωρίσουμε και να λάμψουμε. Ίσως αυτό να είναι και το καλύτερο ξεπροβόδισμα του Ιουλίου, που μας αφήνει με τις όχι και τόσο θετικές εντυπώσεις.

Κριός

Ο Ανάδρομος Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο κληρονομικά και περιουσιακά θέματα, με σκοπό την ρύθμισή τους , ίσως μάλιστα να εμπλακεί σε αυτήν την διαδικασία κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο στον χώρο σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα «του σαλονιού», ενώ δεν αποκλείεται να χαρείς από την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον ο Δίας στον Τοξότη εξυπηρετεί κάθε πρόθεσή σου να ταξιδέψεις, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα νέο μέσον.

Ταύρος

Με τον ανάδρομο Ερμή στον 3ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να βρεις κάτι που θεωρούσες χαμένο και το οποίο αν δεν έχει μεγάλη υλική αξία, έχει σίγουρα συναισθηματική. Μπορεί ακόμη να τακτοποιήσεις τα χαρτιά σου ή τουλάχιστον να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ομορφύνεις το σπίτι ή το γραφείο σου, στην κατεύθυνση μιας «αριστοκρατικής» γραμμής, ίσως όμως να δεχθείς και μια «διακεκριμένη» επίσκεψη. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει περισσότερα έσοδα, και μια άνεση στο να… ξοδέψεις!

Δίδυμος

Ο ανάδρομος Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ξαναδείς μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου που δεν έκλεισε εντελώς ή να αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις μέρος του αποθεματικού σου, ίσως όμως και να σου επιστραφούν χρήματα, ακριβώς πάνω στην ώρα! Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου συγχωρεί κάθε λάθος ή επιπολαιότητά σου κι όσο οι άλλοι σε… κανακεύουν, συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και διασκεδαστικές εξόδους, ενώ θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να «παίξεις» κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σε «βυθίσει» σε μια ανασκόπηση σχετικά με το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν και πρόσεξε μην «κολλήσεις» άσχημα, αφού το μυαλό σου «παίζει παιχνίδια» επηρεάζοντας αρνητικά το συναίσθημά σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να αποκτήσεις κάτι που «τρέφει» το πρεστίζ σου ή τουλάχιστον ανταποκρίνεται σε υψηλές προδιαγραφές, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα ανάλογο δώρο. Επιπλέον, με τον Δία στον Τοξότη, τα εργασιακά σου πάνε… πρίμα, ενώ θετικές είναι οι προδιαγραφές σου και σε ζητήματα υγείας ή διατροφής.

Λέων

Με τον ανάδρομο Ερμή στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να πληροφορηθείς για το παρασκήνιο μιας κατάστασης του παρελθόντος, ύστερα από μια συνάντηση με κάποιον/α, που γνωρίζει πολλά και… μπορεί πλέον να τα αποκαλύψει! Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα παίξει θετικό ρόλο του στην διευθέτηση θεμάτων στα οποία η εξωτερική εμφάνιση και το στυλ «μετράει» πάνω απ’ όλα. Επιπλέον με τον Δία στον Τοξότη να συμφωνεί και να επαυξάνει στην προσωπική γοητεία σου, η «αυλή» σου ολοένα και… μεγαλώνει, ενώ είναι πιθανό να χαρείς και για την επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου!

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό «χρώμα». Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα κάποιες παρασκηνιακές συνεννοήσεις θα σε ωφελήσουν  επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείς και από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα άτομο του άλλου φύλου στην δουλειά σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότηευνοεί οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια «προίκα»!

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει κάποιες «ανωμαλίες» στις υποθέσεις σου, όλες τους όμως θα διευθετηθούν μέχρι τα τέλη της εβδομάδος. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις που είναι διαθέσιμες από άτομα της οικογένειάς σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να περάσεις καλά σε μια φιλική παρέα ή κοινωνική εκδήλωση, διώχνοντας κάθε… υποψία μοναξιάς! Επιπλέον, και ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και να ανταλλάξεις γνώμες ή πληροφορίες με κόσμο, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξιδάκι.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενισχύει την τάση σου να ασχολείσαι με το παρελθόν, ενώ ενδέχεται να ξαναβρεθείς με παλιούς γνώριμους ή να πας σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, μπορεί να επανεξεταστεί ένα νομικό ζήτημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωση σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την συμπάθεια που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε αγορές που βελτιώνουν την εικόνα σου, αφού ο Δίας στον Τοξότη θα φροντίσει να έχεις όσο χρήμα χρειάζεσαι, έστω κι αν το… σπαταλήσεις!

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις και φαίνεται πως θα κληθείς να ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος, προκειμένου να πετύχεις την καλύτερη δυνατή ρύθμιση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σου προσφέρει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου και με τον Δία στο ζώδιό σου να σε «μπολιάζει» με τύχη, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα, κερδίζοντας συνάμα και κάποια διακριτά οφέλη. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για μια εκδρομή ή έναν περίπατο αλλά και για ψώνια πάσης φύσεως!

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου εξακολουθεί να σε έχει στην αναμονή για μια υπόθεση, η οποία όμως θα «μπει στο αυλάκι» στα τέλη της εβδομάδος. Κατά τα άλλα δεν αποκλείεται να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου ή να βρεθεί ένας αναπληρωτής που θα καλύψει τα όποια κενά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να… ξεχάσεις οικονομικές έγνοιες και σκοτούρες, ίσως μάλιστα να λάβεις και κάποιο έξτρα επίδομα ή δώρο. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει περισσότερες ευκολίες στα εργασιακά σου, ίσως όμως και να προκληθεί μια αναστάτωση επειδή κάποιος/α αμελεί τα καθήκοντά του/της.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επανεξετάσεις τις κινήσεις σου στα εργασιακά σου, ξέροντας πως βιώνεις μια παρένθεση που θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα. Επιπλέον μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για ζητήματα υγείας ή διατροφής. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη και η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνουν ακόμη πιο αποδεκτό από τους άλλους και η συμπαράστασή τους σε όλα τα επίπεδα σε κάνουν να ξεχνάς οποιαδήποτε δυσκολία σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση που διευρύνει τις προοπτικές σου αλλά και μόνον έξω να βγεις θα αντιληφθείς το πλεονέκτημά σου!

Ιχθύς

Με τον ανάδρομο Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να ξαναβρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, με τις συγκινήσεις να «φουντώνουν», κάτι που περιλαμβάνει και τις διακοπές σου σε ένα ήδη γνωστό σου μέρος. Αν πάλι σου λείπει κάποιος/α, κάνε λίγη υπομονή μέχρι τα τέλη της εβδομάδος. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου παρέχει ευκολίες μέσω ενός ισχυρού προσώπου ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα στην δουλειά σου με την μεσολάβηση κάποιων άλλων, κάτι που θα σου δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Φτιάξε τη βαλίτσα σου και… ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι και τι σημαίνει αυτό;

Πόσο μπορεί να κρατήσει η καλοκαιρινή σου σχέση;

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Σχετικά άρθρα