Το στιλ της Τετάρτης

Τετάρτη 7 Αυγούστου σήμερα και αν βρίσκεσαι ακόμα στην πόλη πρέπει να επιλέξεις και τα κατάλληλα ρούχα από την ντουλάπα σου για το στιλ της Τετάρτης! Φυσικά αν είσαι για διακοπές, πάλι πρέπει να βρεις τι να βάλεις για να εντυπωσιάσεις γνωστούς και αγνώστους!

Τι να επιλέξεις; Μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή τσάντα τραβά τα βλέμματα, ειδικά αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα ρούχα! Το ριγέ είναι πάντα στη μόδα αυτό το καλοκαίρι, το ίδιο και οι αγαπημένες μας εμπριμέ φούστες! Για πιο… χαλαρές εμφανίσεις εντός ή εκτός πόλης επιλέξτε ντένιμ σορτς!

Δείτε τις επιλογές μας:

Τζιν σορτς

Το τζιν σορτς φοριέται και στην πόλη για βόλτες και ψώνια αλλά και στην εξοχή, στη θάλασσα. Συνδυάστε το ψηλόμεσο τζιν σορτς σας με ένα πουκάμισο. Από μέσα μπορείτε να βάλετε το μαγιό σας, αν είστε στο νησί!
https://gr.pinterest.com/pin/702561610601809608/

Εμπριμέ φούστα

Η εμπριμέ φούστα είναι από τα αγαπημένα μας κομμάτια αυτό το καλοκαίρι! Μπορείτε να τη βρείτε σε άπειρα χρώματα και σχέδια! Συνδυάζεται υπέροχα με ένα μονόχρωμο τοπ, ιδανικά λευκό ή μαύρο. Και φυσικά από πάνω ένα ντένιμ μπουφανάκι για τα μελτέμια του καλοκαιριού!

https://gr.pinterest.com/pin/194288171403635988/

Ριγέ

Το έχουμε ξαναπεί ότι το ριγέ είναι της μόδας! Μπορείτε να το φορέσετε σε παντελόνι ή φούστα (ιδανικά μακριά). Για extreme συνδυασμούς κρατήστε μια πολύχρωμη τσάντα με έντονα σχέδια!

https://gr.pinterest.com/pin/666814288552420651/

Εντυπωσιακή τσάντα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορείς λίγο να… ξεφύγεις στο στιλ σου και να φορέσεις κάτι πιο χαλαρό ή πιο extreme και φυσικά πιο χρωματιστό! Τι θα έλεγες για μια τσάντα καρπούζι; Συνδυάζεται τέλεια με ένα μάξι αέρινο φόρεμα σε παρόμοιες αποχρώσεις!

https://gr.pinterest.com/pin/424253227393549026/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το στιλ της Τρίτης

Πάρε ιδέες για το πώς να συνδυάσεις το ριγέ σου πουκάμισο

Στιλιστικές συμβουλές: Πώς να φορέσεις σωστά το εμπριμέ σου φόρεμα;

Πώς να φορέσετε εμπριμέ από πάνω έως κάτω

Απίθανοι τρόποι να φορέσετε το αγαπημένο σας ριγέ τοπ!

 

Σχετικά άρθρα