Νοέμβριος 2019: Πώς θα κυλήσουν τα αισθηματικά για όλα τα ζώδια;

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας αρκετά πιο γενναιόδωρος τόσο για τα αισθηματικά όσο και για τα οικονομικά μας. Στην πορεία του εμφανίζονται νέες προοπτικές και κυριαρχεί περισσότερο η αισιοδοξία και ο αυθορμητισμός.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα εμπειρικός μήνας, ο οποίος προσφέρει χαμόγελα.  Στο μεγαλύτερο μέρος του ωστόσο, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού.

Δεν θα λείψουν λοιπόν τα γνωστά επικοινωνιακά ευτράπελα, ενώ  η σωστή οργάνωση και διαχείριση είναι έννοιες ωφέλιμες για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τα «δώρα» του μήνα.

Οι… τυχεροί στα αισθηματικά

Πιο τυχεροί στα αισθηματικά τους αυτό το μήνα θα σταθούν οι Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Και τα υπόλοιπα δύο δεκαήμερα των παραπάνω ζωδίων μπορούν να αναμένουν νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά και γενικότερα ένα κλίμα ανανέωσης.

Οι Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι μπορούν αν έχουν ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, επαφές, γνωριμίες, δικτύωση, ανεμελιά.  Ερωτική ανανέωση θα έχουν στο τέλος του μήνα  κυρίως οι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου, από εσάς οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε ευνοημένοι υπό προϋποθέσεις (εξαρτάται από το σύνολο του χάρτη σας).

Σταθεροποίηση σχέσεων θα μπορέσουν να έχουν αυτό το μήνα οι Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, ενώ υπό προϋποθέσεις οι Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου

Οι πιεσμένοι στα αισθηματικά

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί , Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου (μετά τις 24/11).

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα 6 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να σε εκνευρίζουν!

Ποια ζώδια έχουν βρει το μυστικό της ευτυχίας;

Σχετικά άρθρα