Το στιλ της Κυριακής

Κυριακή σήμερα και η μέρα είναι κατάλληλη όχι μόνο για χαλάρωση αλλά και για βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα! Πώς θα είναι το στιλ της Κυριακής;

Τι να φορέσεις σήμερα; Παντελόνι ή φούστα; Κλειστά παπούτσια ή πέδιλα; Τι χρώματα θα επικρατήσουν στο δικό σου στιλ της Κυριακής; Τι αξεσουάρ θα έχεις;

Δες τις επιλογές μας και φρόντισε τη δική σου εμφάνιση!

Mules με λίγο τακούνι

Τα mules με λίγο τακούνι είναι στη μόδα και δίνουν στιλ και σε μια καθημερινή εμφάνιση με τζιν! Βάλτα στην καθημερινότητά σου και δεν θα χάσεις! Άλλωστε ο καιρός ακόμα το επιτρέπει μια χαρά!

Ριγέ με λεοπάρ

Συνδυάστε ριγέ ρούχο με λεοπάρ παπούτσια. Είναι ένας τολμηρός συνδυασμός θα λέγαμε! Αλλά η μόδα πρέπει να είναι και διασκεδαστική!

https://www.instagram.com/p/B3KVloKILVS/

Πέδιλα με τετράγωνες μύτες

Τα πέδιλα με τετράγωνες μύτες ήρθαν για να μείνουν! Φοριούνται ακόμα λόγω καιρού και συνδυάζονται υπέροχα με κοστούμια! Και φυσικά το άσπρο είναι ακόμα της μόδας και τώρα!

https://www.instagram.com/p/B3J7ZxlHntY/

Χρυσοί κρίκοι

Οι χρυσοί κρίκοι είναι πολύ της μόδας αυτό το διάστημα. Επιλέξτε το κατάλληλο ζευγάρι και το κατάλληλο μέγεθος κρίκων που ταιριάζουν στο στιλ και την εμφάνισή σας!

https://www.instagram.com/p/B3J7ZxlHntY/

Μονοχρωματικό λουκ

Τα μονοχρωματικά στιλ είναι της μόδας αυτό το διάστημα! Πώς να “σπάσετε” λιγάκι τη μονοχρωμία; Με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς.

https://www.instagram.com/p/B29n6LpnfpJ/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βραδινά look ομορφιάς εμπνευσμένα από την Αντζελίνα Τζολί!

Το στιλ του Σαββάτου

Σχετικά άρθρα