Βραδινά look ομορφιάς εμπνευσμένα από την Αντζελίνα Τζολί!

Έχεις έξοδο σήμερα και δεν έχεις αποφασίσει τι μακιγιάζ να κάνεις; Ψάχνεις για βραδινά look ομορφιάς που να αναδεικνύουν την εμφάνισή σου και να ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου και στο στιλ σου;

Η λαμπερή ηθοποιός του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί ξέρει καλά τι μακιγιάζ ταιριάζει στα χρώματά της και το στηρίζει, συνδυάζοντας περίτεχνα τα ρούχα με το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ της, για να… μαγνητίσει ακόμη περισσότερο τα βλέμματα!

Δες παρακάτω μερικά υπέροχα βραδινά look ομορφιάς, εμπνευσμένα από την Αντζελίνα!

Κόκκινο κραγιόν

Δεν είναι ανάγκη να φορέσεις κόκκινο κραγιόν της φωτιάς για να εντυπωσιάσεις! Είναι εξίσου ενδιαφέρουσες και οι πιο… γλυκές αποχρώσεις του κόκκινου που μπορεί να ταιριάζουν περισσότερο με την επιδερμίδα σου!

https://www.instagram.com/p/B3uGiGjHbHo/

 Έντονο βλέμμα και nude κραγιόν

Τόνισε ιδιαίτερα τα μάτια σου με μολύβι πάνω και κάτω από τα μάτια και με μια καλή μάσκαρα που θα αναδείξει όμορφα τις βλεφαρίδες σου! Για τα χείλη επίλεξε ένα κραγιόν στο χρώμα τους, απλώς για να τους δίνει μια λάμψη!

https://www.instagram.com/p/B3uniFGHWi0/

Ένα εντυπωσιακό σκουλαρίκι

Ένα εντυπωσιακό σκουλαρίκι κάνει τη διαφορά σε μια εμφάνιση και τραβάει τα βλέμματα. Δεν χρειάζεται, επομένως, να… υπερβάλλεις με το μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/B3v4OAKILkr/

Nude μακιγιάζ και έντονο ντεκολτέ

Αν θέλεις τα βλέμματα να στραφούν στο ντεκολτέ σου τότε πρέπει να φροντίσεις να βαφτείς όμορφα αλλά διακριτικά, ούτως ώστε να πετύχεις να σε κοιτάξουν στα σημεία που εσύ επιθυμείς! Ένα nude μακιγιάζ στα μάτια σε αποχρώσεις του καφέ και ένα πιο ροζ nude στα χείλη είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση!

https://www.instagram.com/p/B3vZ0pMFckl/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3+1 trends ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα

Πάρε ιδέες για το Instagram σου: Έτσι θα το μετατρέψεις σε προφίλ ομορφιάς!

3+1 ιδιαίτερα looks ομορφιάς για βραδινή εμφάνιση

Ο Οίκος Chanel μάς διδάσκει τι θα πει ομορφιά

 

Σχετικά άρθρα