Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο χρώμα για τα μαλλιά σου – Πάρε μία ιδέα από τις φετινές τάσεις

Όταν επιλέγετε χρώμα για τα μαλλιά σας, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Έτσι, αν θέλετε καθαρό και φυσικό χρώμα, πρέπει να λάβετε υπόψη σας πράγματα όπως:

  1. το χρώμα των ματιών
  2. τον τόνο του δέρματος
  3. το φυσικό χρώμα των μαλλιών
  4. το στυλ ντυσίματος

Το να αναρωτιέστε ποιο χρώμα μαλλιών σας ταιριάζει, σας οδηγεί επίσης στο ερώτημα πόσο τολμηρό είναι το στυλ σας.

Αν είστε πιο τολμηρή στην εμφάνισή σας, μπορείτε να επιλέξετε χρώματα όπως το πράσινο, το μπλε και το μοβ, διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε απλά χρώματα όπως το σκούρο ξανθό, το καστανό ή το μαύρο. Αλλά ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, να θυμάστε ότι το σωστό χρώμα μαλλιών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Πάνω απ’ όλα, η σωστή κατεύθυνση είναι να είστε λογικοί και να καθορίσετε εκ των προτέρων τους στόχους σας. Είτε θέλετε να κάνετε απλώς κάλυψη του γκρι, είτε να τονίσετε τους ζεστούς τόνους του δέρματός σας, είτε μια πλήρη αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας. Με τόσες πολλές επιλογές χρωμάτων, μερικές φορές είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε.

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για φέτος:

1) Κλασικά χρώματα

Η μία επιλογή είναι να παίξετε με ασφάλεια και να επιλέξετε ένα χρώμα που είναι τυπικό ή κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Αυτό φυσικά δεν θα έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική σας εμφάνιση, αλλά σίγουρα θα φέρει μια αλλαγή. Παρόλο που τα χρώματα είναι τυποποιημένα και δεν αλλάζουν με την πάροδο των ετών, το 2024 έχει μερικές σημαντικές τάσεις:

– Καστανό Τζίντζερ

– Απαλό μπεζ ξανθό

– Αναμεμειγμένο ξανθό

– Ξανθό “Golden Baby”

– “Smoky Brunette”

2) Τολμηρά χρώματα

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τολμηρά χρώματα δεν είναι για όλους. Εν ολίγοις, είναι κατάλληλα για δύο βασικούς τύπους ανθρώπων.

Πρώτον – αυτούς που έχουν αυτοπεποίθηση και αισθάνονται υπέροχα με οποιοδήποτε στυλ. Δεύτερον – εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους με κάποιο τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, η φετινή χρονιά είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν φοβούνται να αναδείξουν το τολμηρό στυλ τους και αυτή η τάση βελτιώνεται τα τελευταία χρόνια. Κορυφαίες επιλογές για τολμηρή βαφή μαλλιών είναι τα ακόλουθα χρώματα μαλλιών:

– Βιολετί

– Ροζ Κοραλί

– Έντονο κόκκινο

– Ζαφειρένιο

– Χάλκινο

Σχετικά άρθρα