Γυμνάσου μαζί με το αγόρι σου, όπως η Βικτώρια με τον Μπέκαμ – Δες τη γυμναστική που κάνει και το mindset πίσω από την αφοσίωσή της

Τα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί, μένουν μαζί!;

Τη Δευτέρα, 8 Απριλίου, η Βικτώρια Μπέκαμ μοιράστηκε στιγμιότυπα από την πρωινή της γυμναστική με τον σύζυγό της Ντέιβιντ, συγκρίνοντας ξεκαρδιστικά την ετοιμότητά τους απέναντι στον φωτογραφικό φακό.

«Πρωινή προπόνηση με τον σύζυγό μου!!!», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας στα Instagram Stories της, όπου ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου σηκώνει βάρη. Ο Ντέιβιντ, 48 ετών, κάθεται σε έναν πάγκο γυμναστικής φορώντας μόνο ένα σορτσάκι σε σομόν χρώμα.

Στην επόμενη ιστορία του instagram, η Βικτώρια, 49 ετών, δείχνει τη δική της φωτογραφία από το γυμναστήριο.

«Ήταν δύσκολο σήμερα @davidbeckham», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας, στην οποία κάθεται στο πάτωμα, με τα μάτια της κλειστά καθώς πιάνει τις λαβές ενός μηχανήματος γυμναστικής.

«Αλλά πρέπει να δουλέψω στις κινήσεις του προσώπου μου!!!», σημείωσε, αυτοσαρκαζόμενη με τις εκφράσεις του προσώπου της. Η σχεδιάστρια δεν αφήνει επίσης τον τραυματισμό της στο πόδι να την εμποδίσει από τη γυμναστική.

Η γυμναστική της Βικτώρια, όπως μας την έχει παρουσιάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Το 2023, εμφανίστηκε να κάνει βυθίσεις τρικέφαλου και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ακολουθώ την προπόνησή μου, την οποία διαφοροποιώ καθημερινά για να εστιάζω σε διαφορετικές περιοχές του σώματος. Σήμερα εστιάζω στη δύναμη του άνω μέρους του σώματός μου, με έναν συνδυασμό ασκήσεων με αντιστάσεις και ζώνες». Εντοπίστε τη γυμνή εμφάνιση του Ντέιβιντ στο background…

Στο παρελθόν η Βικτώρια έχει δηλώσει: «Πάντα φοβόμουν λίγο τα βάρη, αλλά τελικά τα λατρεύω». «Έχω πάρει ακόμα και αυτά τα ειδικά γάντια για να φοράω! Είναι καλό να αλλάζεις τα πράγματα και να κρατάς το σώμα σου σε εγρήγορση. Έχω πολύ περισσότερη μυϊκή μάζα τώρα».

Και μάλιστα, η σημασία των διατάσεων είναι σημαντική για όλους, ειδικά μετά από μία έντονη γυμναστική. Η Βικτώρια εφαρμόζει τις διατάσεις στην γυμναστική της ρουτίνα:

Σύμφωνα με τον γυμναστή της Βικτώρια, Μπόμπι, ο έξυπνος τρόπος για να πετύχει κάποιος το αποτέλεσμα που επιθυμεί, μέσω της γυμναστικής, είναι απλός και έχει ως εξής:

1. Συστηματική εναλλαγή ασκήσεων

Μην κάνετε συνέχεια τις ίδιες ασκήσεις. Εφαρμόστε ένα πρόγραμμα που διαφοροποιεί τις μυϊκές ομάδες στις οποίες θέλετε να στοχεύσετε, ώστε να μην βαρεθείτε.

2. Ορισμός μετρήσιμων στόχων

Δεν υπάρχει λόγος για χαλαρούς στόχους. Κάντε τους συγκεκριμένους και μετρήσιμους – ο Μπόμπι λέει ότι αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πρόοδο, ενώ τίποτα δεν συγκρίνεται με την ικανοποίηση όταν θα τσεκάρετε τη λίστα σας.

3. Μην το παρακάνετε

Πολλές φορές νομίζουμε ότι με την υπερβολική ένταση στη γυμναστική θα δούμε γρήγορα αποτελέσματα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι σημαντικό να θέτουμε όρια, να μην υπερβαίνουμε τις αντοχές μας, να ακούμε το σώμα μας και ασκούμαστε συστηματικά.

4. Πάρτε το χρόνο σας

Για να δοκιμάσει κανείς τα πολλά βάρη, δεν γίνεται να το κάνει από τη μία στιγμή στην άλλη. Χρειάζεται μεθοδικότητα και χρόνος. Κινηθείτε με το δικό σας ρυθμό και μην τα παρατάτε. Όταν πρόκειται για γυμναστική με σκοπό να δείτε κάποια αλλαγή που επιθυμείτε στο σώμα σας, θα πρέπει να έχετε υπομονή κι επιμονή, ώστε μέσα από τη σταθερή άσκηση, να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

5. Εφαρμόστε υγιεινό πρόγραμμα διατροφής

Για να δείτε βελτίωση στο σώμα σας δεν αρκεί μόνο η γυμναστική. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε υγιεινά και θρεπτικά γεύματα στο διατροφικό σας πρόγραμμα. Καταναλώστε πολλά φρούτα και λαχανικά και διατηρήστε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο.

6. Μέρες ξεκούρασης

Εάν νιώθετε πως το συστηματικό πρόγραμμα έντονης γυμναστικής σας εξαντλεί, φροντίστε να έχετε κάποιες μέρες για χαλάρωση και ξεκούραση. Αλλιώς, εφαρμόστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δίνει έμφαση στην αερόβια άσκηση και είναι πιο χαλαρό κι ευχάριστο για εσάς. Κινηθείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σχετικά άρθρα