Το στιλ της Τρίτης

Τρίτη σήμερα και λόγω αργίας είναι ουσιαστικά η αρχή της εργάσιμης εβδομάδας. Τι να φορέσετε στη δουλειά ή την απογευματινή βόλτα σας; Πώς θα είναι το στιλ της Τρίτης;

Φόρεμα ή παντελόνι; Ή μήπως ολόσωμη φόρμα; Τι παπούτσια να φορέσετε; Με τι τσάντα να τα συνδυάσετε; Ποια αξεσουάρ θα συνοδεύουν και θα τελειοποιούν την εμφάνισή σας;

Δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που προτιμάτε για το στιλ της Τρίτης

Σατέν κοστούμι

Φορέστε ένα σατέν κοστούμι στο γραφείο ή τη βόλτα σας. Πηγαίνει υπέροχα με λευκό μπλουζάκι, λευκή τσάντα και λευκά παπούτσια!

Instagram/ @no34style

Ολόσωμη φόρμα

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα κομμάτι που φοριέται πολύ αυτήν την εποχή λόγω καιρού. Φορέστε μια απλή μονόχρωμη φόρμα (η ντένιμ φόρμα είναι ένα πολύ εύχρηστο κομμάτι) και συνδυάστε τη με τα ανάλογα αξεσουάρ για να τη βάλετε σε βραδινή εμφάνιση. Πχ μια χρυσή τσάντα και χρυσά παπούτσια δίνουν άλλον αέρα στο απλό ντένιμ!

 

Instagram/ @no34style

Ντένιμ τζάκετ

Το ντένιμ τζάκετ είναι ιδανικό για τις θερμοκρασίες της εποχής.  Συνδυάστε το με ένα γκρι t-shirt, μια κλος ψηλόμεση φούστα, πολλά λεπτά κολιέ και τσάντα και παπούτσια με χρώμα.
Instagram/ @no34style

Μονοχρωματικό στιλ σε γαλάζιους τόνους

Το γαλάζιο είναι της μόδας και γι’ αυτό μπορείτε να το φορέσετε άνετα από πάνω έως κάτω σε ένα μονοχρωματικό στιλ, είτε σε φόρεμα είτε σε κοστούμι είτε σε ολόσωμη φόρμα!

Instagram/ @no34style

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το στιλ της Δευτέρας

Αλλαγή στα μαλλιά; Εμπνεύσου από την Elsa Hosk!

5 στιλιστικά κόλπα για να… καμουφλάρεις τα «ψωμάκια» σου!

5+1 στιλιστικά λάθη που σε παχαίνουν!

 

Σχετικά άρθρα