Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24/11 – 30/11: Όλα τα σημαντικά γεγονότα

Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα αυτή, αφού με το «καλημέρα» έχουμε τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη, που υπόσχεται κέρδη και επιτυχίες, αλλά και μια αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο που φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή αρκετών ζωδίων.

Στις 26, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω προσφέροντας τα δώρα της, στους Αιγόκερους κυρίως, αλλά και σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, ενώ την ίδια μέρα έχουμε και τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που θα φέρει αλλαγές και καινούρια δεδομένα σε αρκετούς τομείς.

Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε τον Ερμή να καλοπιάνει Ποσειδώνα και Κρόνο, αλλά και την Ωραία κυρία (βλέπε Αφροδίτη στον Αιγόκερω) να τα «βρίσκει» με τον Ουρανό στον Ταύρο, αναστατώνοντας την ερωτική μας ζωή με εκπλήξεις και απρόοπτα.

Κριός

Αναστατώνεται όχι μόνο η οικονομική, αλλά και η ερωτική σου ζωή, με έκτακτα έξοδα, ζήλιες από το πουθενά, αλλά και ανατροπές που δεν περίμενες, στις 24, τα οποία ενδεχομένως να σε αναγκάζουν σε άτακτη υποχώρηση ή αλλαγή πλάνων. Πολλές συζητήσεις και συναντήσεις θα κάνεις στις 26, ενώ θα αρχίσει να σε απασχολεί και το σπίτι σου ή θέματα της οικογένειάς σου. Ίσως κάνεις αγορές, ξεκινήσεις μια ανακαίνιση ή μετατροπή του χώρου σου.

Ταύρος

Το καλωσόρισμα της καινούριας εβδομάδας δε θα είναι όπως το περίμενες, αφού από μια αφορμή, μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος στις σχέσεις σου, που θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη, που γίνεται στις 26, είναι ευνοϊκή για τα οικονομικά, και τα σεξουαλικά, οπότε μη διστάσεις να κάνεις το παραπάνω βήμα, αφού η ανταπόκριση που θα έχεις θα είναι άμεση και θερμή.

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου σε επηρεάζει αρκετά και σε συνδυασμό με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 8ο οίκο σου, θα γίνεις και πιο ελκυστικός στο αντίθετο φύλο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να αυξηθούν οι γνωριμίες σου, αλλά να αρχίσουν να σε κυνηγούν για να σε «αποκαταστήσουν» ή να αποκτήσουν ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Επιπλέον, είναι ιδανικές συνθήκες για να συνεργαστείς, αλλά και να τακτοποιήσεις οικονομικές σου εκκρεμότητες, αφού θα έρθουν και χρήματα.

Καρκίνος

Απότομες αλλαγές που θα σε ξαφνιάσουν στα ερωτικά ή σχετικές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα υπάρξουν στις 24. Η Νέα Σελήνη, στις 26, όμως θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου ό,τι νιώθεις και σκέφτεσαι, ενώ φέρνει και ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου. Την ίδια μέρα έρχεται και η Αφροδίτη απέναντί σου, βάζοντας τις σχέσεις σου στο κάδρο και δίνοντάς σου την ευκαιρία να αυξήσεις τις κατακτήσεις σου, αν είσαι μόνος.

Λέων

Ένα ταρακούνημα που θα αφορά στο σπίτι ή τη δουλειά σου στις 24 θα είναι ισχυρό, οπότε καλό θα ήταν να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και ψυχραιμία. Βέβαια, ίσως είσαι κι εσύ αυτός που θα μπαρουτιάσει την κατάσταση, μετά από ένα ξέσπασμα ολκής. Η Νέα Σελήνη, στις 26, όχι μόνο θα σου φέρει μια αποσυμπίεση, από το άγχος και τις πιέσεις, αλλά είναι πιθανό να σου φέρει και αλλαγές στην ερωτική σου κατάσταση.

Παρθένος

Μια συνάντηση ή είδηση θα σε αναστατώσει στις 24, ενώ δεν αποκλείεται και μια ζημιά εξοπλισμού ή έναν μεγάλο τσακωμό με συγγενικό πρόσωπο. Από την άλλη, έρχεται η Νέα Σελήνη, στις 26, να κάνει πιο ενεργή τη ζωή σου αλλά και να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο σπίτι σου. Η Αφροδίτη την ίδια μέρα μπαίνει στον 5ο οίκο σου, οπότε οι ευκαιρίες στα ερωτικά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται, ενώ δεν αποκλείεται κιόλας να εμφανιστεί καινούργιο και αξιόλογο πρόσωπο και να αναπτυχθούν αμοιβαία αισθήματα.

Ζυγός

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας ενδέχεται να αναστατωθείς από μια αναπάντεχη τροπή στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου, ωστόσο, ίσως είναι κι ένα σημάδι να μη θεωρείς τίποτα στάνταρ. Η Νέα Σελήνη στις 26, θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς περισσότερο, θα σου φέρει καινούργιες γνωριμίες, με αρκετά κι ενδιαφέροντα άτομα, ενώ η Αφροδίτη στον 4ο υπόσχεται όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ ένταση και είναι πιθανό στα καλά του καθουμένου να έχεις ένα μεγάλο ξέσπασμα και να μην αφήσεις τίποτα όρθιο. Ίσως κόψεις κάθε δεσμό με κάποιον/α ή βάλεις κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, άλλωστε έχεις και έναν Άρη στο ζώδιό σου που δε σηκώνει και πολλά. Η Νέα Σελήνη στις 26, θα σου δώσει μεγαλύτερη ευελιξία και πονηριά, οπότε θα αντιμετωπίσεις πιο εύκολα οικονομικά ή ερωτικά σου θέματα, ενώ θα βγεις κερδισμένος, αν κινηθείς γρήγορα και σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

Τοξότης

Μια αναστάτωση στη δουλειά σου είναι πολύ πιθανή στις 24 του μήνα, ωστόσο, εδώ χρειάζονται τα γρήγορα αντανακλαστικά και να μη σε πάρει από κάτω. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 26 θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη ζωή σου, αισιοδοξία αλλά και διάθεση να ρισκάρεις λίγο περισσότερο προκειμένου να αποκτήσεις αυτά που θέλεις.

Αιγόκερως

Ένα απρόσμενο γεγονός στις 24 του μήνα θα σε ταράξει, ίσως όμως χρειάζεσαι αυτό το «σοκ» για συνέλθεις και να προχωρήσεις παρακάτω. Η Νέα Σελήνη, στις 26, σε βοηθά να δεις με άλλο μάτι κάποια ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου, βρίσκοντας χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να εκτονώνεις το άγχος σου. Την ίδια μέρα μπαίνει κι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οπότε να περιμένεις πολλά και όμορφα να συμβούν στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Στις 24 του μήνα, σε περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς είναι πιθανό να γίνει μια μεγάλη ζημιά στο σπίτι σου και εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείς, θα σου κοστίσει και σε χρήματα. Δεν αποκλείεται να γίνει κι ένας μεγάλος τσακωμός με τη άτομο της οικογένειάς σου, που θα πάρει διαστάσεις. Η Νέα Σελήνη, στις 26, σε κάνει πιο κοινωνικό κι ερωτικό και σε σπρώχνει να φλερτάρεις και να κυνηγήσεις την τύχη σου.

Ιχθύς

Θα επηρεαστείς άσχημα από την αρνητική τροπή μιας υπόθεσής σους στις 24, ενώ δεν αποκλείεται και μια δυσάρεστη είδηση, ζημιά στον εξοπλισμό σου ή μικροατύχημα. Η Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου φέρνει καινούργιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, που θα μπορούσαν να σε ανεβάσουν επίπεδο και να μπεις σε τροχιά επιτυχίας, αν φυσικά έχεις όλα τα προσόντα και τη διάθεση να ξανοιχτείς περισσότερο, αφήνοντας τη ζώνη ασφαλείας σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα 6+1 ζώδια που με ανάδρομο Ερμή υποκύπτουν στο σεξ με πρώην

Ζώδια και εαυτός: Αν ήσουν ψυχίατρος, πόσο καλά θα τα κατάφερνες;

Τα 3+1 πιο ιδιότροπα και απαιτητικά ζώδια που υπάρχουν!

Σχετικά άρθρα