Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01/12 – 07/12: Όλα τα σημαντικά γεγονότα

Ένα είναι το πλέον σημαντικό την εβδομάδα που έρχεται: Ο Δίας, που αλλάζει ζώδιο και από τον Τοξότη περνά στον Αιγόκερω. Γενικά, πρόκειται για μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδο.

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, θα ανοιχτούν επαγγελματικές προοπτικές, θα βρεθούν λύσεις και ευκολίες και φυσικά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως του α’ δεκαημέρου, θα είναι αυτά που θα δεχτούν την άμεση επιρροή του.

Ας μην ξεχνάμε και την Αφροδίτη, που ήδη είναι στον Αιγόκερω, η οποία θα συμβάλλει τα μέγιστα! Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες θα διασκεδάσουν, ενδεχομένως να κερδίσουν (και να ξοδέψουν) αρκετά χρήματα σε αγορές, δώρα ή απλά για να περάσουν καλά και ίσως να ερωτευτούν κιόλας, αφού η Ωραία θα κάνει κι ένα εξάγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό, ανάβοντας τα… αίματα!

Κριός

Το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αφού με Αφροδίτη και Δία πια σύμμαχο, κάθε στόχος σου μπορεί να πραγματοποιηθεί, αρκεί βέβαια να κυνηγάς κάτι συγκεκριμένο και να μην καβαλήσεις καλάμι. Αν είσαι «μέσα στη φούρια» και δεν τα παρατήσεις μπροστά στο πρώτο εμπόδιο, θα βγεις κερδισμένος και θα σε εκτιμήσουν αυτοί που πρέπει, αφού θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους.

Ταύρος

Χαρά μεγάλη θα έχεις εσύ αφού η Αφροδίτη, αλλά πολύ περισσότερο ο Δίας σου προσφέρουν μια όμορφη καθημερινότητα, χωρίς άγχος και προβλήματα. Θα είσαι πιο ήρεμος, πιο χαλαρός, οι δουλειές σου γίνονται πιο εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία, ενώ δε συναντάς μεγάλες ουρές και γραφειοκρατία στις υπηρεσίες που πηγαίνεις. Αν όλα αυτά δε σου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση, σκέψου πόσο χρόνο απελευθερώνεις και θα μπορείς να τον διαθέσεις στα κοντινά σου πρόσωπα ή σε αποδράσεις από την πόλη.

Δίδυμος

Ο Δίας έφυγε από απέναντί σου, αλλά μάλλον σε βολεύει περισσότερο στον 8ο οίκο σου, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις όλες τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, αρκεί βέβαια να μη σου βγουν τάσεις για σπατάλες και απολαύσεις. Αν θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα τόσο εκεί, όσο και στα ερωτικά σου, θα πρέπει να αλλάξεις κι εσύ στάση και να τα αντιμετωπίσεις με ωριμότητα.

Καρκίνος

Με τον Δία και την Αφροδίτη πλέον απέναντί σου, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να βάλεις κάτω όλα τα θέματα των σχέσεών σου και να τα ξεκαθαρίσεις. Αντί να γκρινιάζεις και να σε πιάνει το συναισθηματικό σου ότι δε σε καταλαβαίνουν ή δεν είναι τα πράγματα όπως τα θέλεις, πάρε πρωτοβουλίες για να φτιάξουν. Πάντως, τύχη θα έχεις σε συνεργασίες, όπως, επίσης, θα αυξηθεί κατά πολύ η δημοτικότητά σου, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες με πρόσωπα κύρους ή υψηλής κοινωνικής θέσης που θα σε συμπαθήσουν!

Λέων

Και αν η εβδομάδα δεν ξεκινήσει ιδανικά, έρχονται αρκετά καλές μέρες για σένα στη δουλειά σου, αφού όλα θα αρχίσουν να κυλούν ρολόι ή ακόμα κι αν προκύπτουν θέματα θα αντιμετωπίζονται άμεσα, ενώ αν είσαι εργοδότης, θα αυξήσεις την πελατεία σου. Οι σχέσεις σου με τους υπόλοιπους του χώρου θα βελτιωθούν, ίσως μάλιστα αναγνωριστεί και η όποια προσπάθειά σου και πάρεις μια προαγωγή ή κάποιο bonus. Από την άλλη, τυχόν θέματα υγείας που είχες θα λυθούν, αλλά θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και με τη διατροφή σου, καθώς αναμένεται να πάρεις κιλά.

Παρθένος

Ενώ θα ξεκινήσει περίεργα η εβδομάδα, στις 2, θα νιώσεις ότι η τύχη άρχισε να γυρίζει. Μπορεί να έχεις ήδη σημάδια βελτίωσης της ερωτικής σου ζωής, αλλά και να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ζωντάνια και δημιουργικότητα, αλλά αυτή η περίοδος έχει και καλές ευκαιρίες, ακόμα και επιχειρηματικές. Πολλά καλά μαζεμένα θα έρθουν, ενώ δεν αποκλείεται κι ένα παιδί.

Ζυγός

Πολλά να περιμένεις αυτή την εβδομάδα, που θα σε αφήσουν με όμορφη αίσθηση. Κατ’ αρχάς, κάτι μπορεί να συμβεί ξαφνικά την 1η του μήνα, στην ερωτική σου ζωή, που θα την αλλάξει τελείως. Στις 2, περνά ο Δίας στον 4ο οίκο σου, βρίσκοντας και την Αφροδίτη εκεί, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαύσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές, αλλά και φέρνοντάς σου δώρα από αγαπημένα πρόσωπα.

Σκορπιός

Μια αναστάτωση θα την έχεις την 1η του μήνα, είτε επειδή κάτι θα συμβεί με το σπίτι ή την οικογένειά σου είτε ενός τσακωμού με το ταίρι σου. Όμως, μιας και συχνά πυκνά θα συμβαίνουν τέτοια απότομα, καλό θα ήταν να έχεις διαφορετικές αντιδράσεις. Από την άλλη, ο Δίας έρχεται να βελτιώσει την καθημερινότητά σου, ενώ θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις και κάποιες αγορές που θα στην κάνουν ακόμα πιο εύκολη.

Τοξότης

Για σένα δουλεύουν όλοι, κυρίως ο Δίας που ναι μεν σε εγκατέλειψε, αλλά δε θα σε χαλάσει καθόλου το πέρασμά του στον 2ο οίκο σου, στις 2, αφού σου προσφέρει ευκαιρίες τόσο για οικονομική, όσο και ερωτική ανάκαμψη. Με την Αφροδίτη ήδη εκεί δε θα αργήσεις να παραλάβεις τα δώρα του. Αρκεί βέβαια κι εσύ να δείξεις μια κάποια σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να αποφασίσεις -επιτέλους- τι πραγματικά θέλεις.

Αιγόκερως

Εννοείται ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για σένα από την είσοδο του Δία στο ζώδιό σου στις 2 του μήνα. Κι η αλήθεια είναι ότι με το που θα πρωτοπατήσει το πόδι του, πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν τόσο πάνω σου και την απήχηση που θα έχεις στον κόσμο, όσο και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, ακόμα και την έννοια της τύχης.

Υδροχόος

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας σου ανήκει δικαιωματικά, αλλά δε θα είναι και τόσο ήρεμη όσο πίστευες, εξ αιτίας διαφόρων οικογενειακών ή θεμάτων σπιτιού που θα προκύψουν ξαφνικά. Στις 2, θα αρχίσεις μέσα σου να ηρεμείς, να αποκτάς και πάλι την αισιοδοξία σου ενώ οι σκέψεις και συναισθήματά σου πιο ξεκάθαρα, κάτι που θα σε βοηθήσει στο να κατασταλάξεις τι θέλεις από τη ζωή σου και από τους άλλους.

Ιχθύς

Την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα είσαι κλεισμένος στο σπίτι σου και θα ασχολείσαι με τις δουλειές του ή απλά θα ξεκουραστείς και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Από τις 2, με τον Δία στον 11ο οίκο σου πια, θα αρχίσεις να βγάζεις προς τα έξω με έναν άλλο αέρα και μια αίσθηση πως ό,τι θέλεις μπορείς να το αποκτήσεις, αν το βάλεις στόχο και φυσικά αν βρεις συμμάχους, που θα σε στηρίξουν ή θα σε προωθήσουν.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δες αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα με τα πιο ελκυστικά άτομα

Κρίση στον γάμο: Πώς τη διαχειρίζεται το κάθε ζώδιο;

Έτσι θα διώξεις το άγχος ανάλογα με το ζώδιο σου!

«Σε αγαπώ» ή «μου αρέσεις»; Τι εννοεί το κάθε ζώδιο όταν το λέει;

Το ζώδιο που σιχαίνεται τα ερωτικά καβγαδάκια και δεν τσακώνεται

Σχετικά άρθρα