Προβλέψεις Ταρώ: Όλα τα σημαντικά γεγονότα για το Σαββατοκύριακο

Παρασκευή σήμερα και το Σαββατοκύριακο είναι πιο κοντά από ποτέ. Για αυτό εμείς σάς έχουμε τις προβλέψεις των Ταρώ και για την ημέρα που διανύουμε και για το ΣΚ.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Η Σελήνη 

Επαγγελματικά: Θολό αναμένεται το επαγγελματικό τοπίο, ενώ κρυφοί κίνδυνοι και παγίδες ελλοχεύουν γύρω σας. Προέξτε τις κινήσεις σας και μην κάνετε αμφίβολα βήματα.

Κοινωνική Ζωή: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα γύρω σας αυτές τις μέρες καθώς παρεξηγήσεις και κουτσομπολιά ενδέχεται να επηρεάσουν τη σχέση σας μαζί τους. Μη προκαλέσετε εντάσεις και μη προβείτε σε “κυνήγια μαγισσών”.

Ερωτικά: Μπερδέματα και προβληματισμοί θα έρθουν στο φως καθώς το μέλλον της σχέσης σας θα δείχνει αβέβαιο. Συζητήστε τα με ηρεμία και μην κάνετε κάποια κίνηση που θα τη μετανοιώσετε.

Ταύρος – Εννέα των Κυπέλλων 

Επαγγελματικά: Καλά νέα θα έρθουν για τα επαγγελματικά τα οποία θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και ενέργειά σας. Αξιοποιήστε τα ανάλογα για να συνεχίσετε με δυναμική.

Κοινωνική Ζωή: Αναζωογονημένο θα είναι το κλίμα με τον κοινωνικό σας περίγυρο, καθώς νέα σχέδια θα σας συμπεριλάβουν, ενώ αν έχετε να προτείνετε κάτι εσείς τώρα είναι καλή στιγμή να το κάνετε.

Ερωτικά: Χαρούμενες στιγμές αναμένονται στην ερωτική σας ζωή καθώς η ερωτική σας αύρα βρίσκεται σε άνοδο. Αξιοπιήστε τη για να δυναμώσετε τη σχέση σας ή για νέες γνωριμίες.

Δίδυμος – Οκτώ των Ράβδων 

Επαγγελματικά: Πολύ θετικά νέα καθώς και νέες εξελίξεις θα ταράξουν τα νερά και θα σας εκπλήξουν. Μη διστάσετε να δουλέψετε σκληρά για να βάλετε τις βάσεις για την αξιοποίησή τους.

Κοινωνική Ζωή: Ζωντάνια και ενέργεια θα κυριαρχήσουν στα κοινωνικά σας καθώς όλη η προσοχή θα είναι πάνω σας. Φροντίστε να συμπεριληφθείτε λοιπόν σε πλάνα και να αξιοποιήσετε κατάλληλα αυτές τις μέρες για την κοινωνική σας προβολή.

Ερωτικά: Η ερωτική ενέργειά σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, με τις εξελίξεις να είναι προς το μέρος σας. Αδράξτε επομένως την ευκαιρία για να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις απέναντι στο άλλο σας μισό ή προς νέα άτομα.

Καρκίνος – Το Άρμα 

Επαγγελματικά: Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν οι οποίες θα αλλάξουν για τα καλά τα δεδομένα. Μη φοβηθείτε την αλλαγή και αξιοποιήστε τες.

Κοινωνική Ζωή: Ανάλογο θα είναι το κλίμα και στα κοινωνικά, με άτομα που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι να απομακρύνονται, κάνοντας παράλληλα θέση για καινούργια.

Ερωτικά: Οι καταστάσεις θα κινηθούν δυναμικά, με τη σχέση σας να περνάει σε νέο επίπεδο. Οι μη έχοντες σχέση είναι ώρα να βγείτε στο κόσμο και να κάνετε αισθητή τη παρουσία σας.

Λέων – Έξι των Ράβδων

Επαγγελματικά: Συνεργασίες και συμφιλιώσεις θα φέρουν ισορροπία και σταθερότητα στην επαγγελματική σας ζωή, με θετικές εξελίξεις να κινούν τα πράγματα προς νέες κατευθύνσεις.

Κοινωνική Ζωή: Έντονη αναμένεται η κατάσταση, καθώς οι εξελίξεις θα κυλήσουν προς το μέρος σας, με τα άτομα του κύκλου σας να τραβιούνται προς εσάς.

Ερωτικά: Πολύ θετικά νέα και υλοποίηση υποσχέσεων είναι στην ατζέντα αυτές τις μέρες καθώς η υπομονή και οι προσδοκίες σας θα αναταμειφθούν.

Παρθένος – Οκτώ των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Αδόκιμη θα δείχνει η κατάσταση καθώς οι εξελίξεις δε θα δείχνουν να συνεργάζονται με τα πλάνα σας. Αντισταθείτε σε τάσεις φυγής και δείξτε υπομονή.

Κοινωνική Ζωή: Οι άλλοι θα είναι πολύ απορροφημένοι με τα θέματα που τους απασχολούν για να αφιερώσουν χρόνο για εσάς αυτό τον καιρό, δημιουργώντας ένα μουντό κλίμα. Μην προβείτε σε συγκρούσεις και δείξτε κατανόηση.

Ερωτικά: Προβληματισμοί και ανησυχίες θα ανακύψουν επί των ερωτικών σας, οι οποίες θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να απομακρυνθείτε. Αντισταθείτε στην επιθυμία αυτή και δουλέψτε με ήρεμια για την επίλυσή τους.

Ζυγός – Η Βασίλισσα των Κυπέλλων 

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις καλούν για επανεκτίμηση των σχεδίων σας, καθώς αυτά δε δείχνουν να μπορούν να ανταποκριθούν με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Κοινωνική Ζωή: Άτομα τα οποία σας προβληματίζουν εδώ καιρό θα επηρεάσουν την κοινωνική σας ζωή, φέρνοντάς την σε στάση. Μην συγχυστείτε και προσπαθήστε να έρθετε κοντά με εκείνους που εμπιστεύεστε στον κύκλο σας.

Ερωτικά: Άλυτα θέματα του τελευταίου καιρό θα σας δημιουργήσουν εμπόδια αν δε πάρετε το χρόνο που χρειάζεται για τα λύσετε, άρα κινηθείτε μεθοδικά και ήρεμα για την επίλυσή τους.

Σκορπιός – Ο Ιππότης των Ξιφών 

Επαγγελματικά: Τα άτομα γύρω σας θα δείχνουν να σας επηρεάζουν, φορτώνοντας σας με δικές τους ευθύνες. Μην πέσετε σε παγίδες και μη φορτώνεστε ευθύνες που δε θα σας αναγνωριστούν.

Κοινωνική Ζωή: Εκείνοι από τον κύκλο σας που αρέσκονται να δημιουργούν καταστάσεις για να τραβούν την προσοχή θα ταράξουν τα νερά και θα σας προκαλέσουν ανησυχία. Κινηθείτε με ηρεμία και μη προβείτε σε συγκρούσεις.

Ερωτικά: Οι άλλοι δε θα δείχνουν να είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας, με ένα κλίμα ψυχρότητας να επικρατεί. Αφήστε τη κατάσταση να κυλήσει οργανικά και μη προκαλέσετε τις καταστάσεις.

Τοξότης – Η Αυτοκράτειρα 

Επαγγελματικά: Καθυστερήσεις αναμένονται στα σχέδιά σας μιας και οι άλλοι δε θα δείχνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν. Μην ταραχτείτε και μη προκαλέσετε εντάσεις.

Κοινωνική Ζωή: Τα σχόλια και τα παίγνια των αρνητικών στοιχείων της κοινωνικής σας ζωής θα είναι ιδιαίτερα δραστικά, δημιουργώντας σας προβλήματα.

Ερωτικά: Η ερωτική σας ζωή θα δείχνει στάσιμη, καθώς τα άλλα άτομα δε φαίνεται να συμμερίζονται τις σκέψεις σας αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως – Επτά των Ράβδων 

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις θα δείχνουν να κινούνται με το μέρος σας καθώς νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν. Εργαστείτε λοιπόν δυναμικά για να τις αδράξετε.

Κοινωνική Ζωή: Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας. Προσέξτε όμως να μην αφήσετε τις προσθήκες αυτές να επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τα υπάρχοντα άτομα του κύκλου σας.

Ερωτικά: Δυναμική και με νέα δεδομένα αναμένεται η κατάσταση καθώς η σχέση σας θα περάσει σε νέο επίπεδο. Εξερευνήστε τι έχει να προσφέρει αυτό και μη φοβηθείτε την αλλαγή.

Υδροχόος – Ο Βασιλεύς των Πεντάκτινων 

Επαγγελματικά: Θα κλονιστούν οι καταστάσεις με άτομα που παρουσιάζονται ως σταθεροί συνέταιροι καθώς οι κινήσεις τους δε θα αποπνέουν εμπιστοσύνη. Εξερευνήστε τες με προσοχή για να δείτε τι πράγματι συμαβαίνει.

Κοινωνική Ζωή: Άτομα από τα οποία δε το περιμένατε θα κάνουν προσβλητικές κινήσεις προς το μέρος σας. Εξετάστε τον αντικτυπό τους και μην αφήσετε τη κατάσταση να κλιμακωθεί.

Ερωτικά: Δείξτε σταθερότητα και προσοχή καθώς οι κινήσεις των άλλων θα δείχνουν να εξυπηρετούν περισσότερο ατομικά συμφέροντα.

Ιχθύς – Η Βασίλισσα των Ράβδων 

Επαγγελματικά: Πρωτότυπες κινήσεις και επιλογές που έχετε κάνει θα δείξουν να ανταμείβονται, δίνοντας νέα δυναμική στην επαγγελματική σας ζωή.

Κοινωνική Ζωή: Ένα ζεστό προς εσάς κλίμα θα εκφραστεί καθώς θα λάβετε το ενδιαφέρον και την υποστήριξη των άλλων. Φροντίστε να το αξιοποιήσετε για να περάσετε όμορφα μαζί τις επόμενες μέρες.

Ερωτικά: Αναθέρμανση αναμένεται στα ερωτικά σας καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει θα κάνει κινήσεις που θα δείχνουν το ενδιαφέρον του.

Πηγή: www.mikidis.gr

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Σχετικά άρθρα