Προβλέψεις Ταρώ: Πώς θα κινηθούν τα 12 ζώδια επαγγελματικά και ερωτικά;

Η εβδομάδα μας κυλάει και ήδη διανύουμε την Τετάρτη με τις αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες Ταρώ να είναι τέλειες για μερικά ζώδια στα επαγγελματικά, στην κοινωνική ζωή και στα ερωτικά.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Η Κρίση

Επαγγελματικά: Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπον τα προβλήματα που αποφεύγατε τόσο καιρό προκειμένου να καταφέρετε να πάτε μπροστά.

Κοινωνική Ζωή: Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους κάνοντας μια σοβαρή κριτική των ατόμων του κύκλου σας που δε συμπεριφέρονται όπως αναμένετε.

Ερωτικά: Φυγόκεντρες τάσεις θα παρουσιαστούν στη σχέση σας. Μην ενδώσετε και κοιτάξτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της.

Ταύρος – Άσσος των Ράβδων

Επαγγελματικά: Τα σχέδιά σας θα αποδώσουν καρπούς ανεβάζοντας το ηθικό σας και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για το μέλλον.

Κοινωνική Ζωή: Νέα δεδομένα θα μπουν στη ζωή σας με τη μορφή νέων ατόμων και δραστηριοτήτων για να την εμπλουτίσουν.

Ερωτικά: Ευχάριστες αναμένονται οι εξελίξεις με τη σχέση σας, καθώς αυτή θα δείξει πως έχει αρχίσει να περνάει σε νέο επίπεδο.

Δίδυμος – Η Βασίλισσα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Συμφωνίες και συνεργασίες θα αρχίσουν να στερεοποιούνται ανοίγοντας το δρόμο σε νέες εξελίξεις.

Κοινωνική Ζωή: Ο καιρός αυτός προσφέρεται για να έρθετε κοντά με άτομα της οικογένειας και να αναθερμάνετε τη σχέση σας μαζί τους.

Ερωτικά: Η σχέση σας θα δείξει πως έχει αρχίσει να θεμελιώνεται πάνω σε νέες βάσεις ενώ νέες προοπτικές θα δείξουν πως ανοίγονται γι αυτήν προς το μέλλον.

Καρκίνος – Η Βασίλισσα των Ξιφών

Επαγγελματικά: Εντάσεις και καβγάδες αναμένονται στην επαγγελματική ζωή λόγω εχθρικοτήτων. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην εμπλακείτε σε ιστορίες.

Κοινωνική Ζωή: Τεταμένο αναμένεται το κλίμα, καθώς άτομα εντός του κύκλου σας που τρέφουν αρνητικά συναισθήματα προς εσάς θα αρχίσουν να τα εκδηλώνουν.

Ερωτικά: Δώστε μεγάλη προσοχή στη σχέση σας καθώς οι εντάσεις είναι εύκολες. Αποφύγετε το να ανοίξετε θέματα που ξέρετε πως προκαλούν εντάσεις.

Λέων – Ο Ήλιος

Επαγγελματικά: Καλά νέα θα φέρουν αισιοδοξία και ανοίγματα που δε περιμένατε. Παρόλα αυτά κινηθείτε υπεύθυνα και μη πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Κοινωνική Ζωή: Η δυναμική σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα καθώς οι άνθρωποι γύρω σας θα επιθυμούν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας. Αξιοποιήστε τη κατάσταση για να κάνετε σχέδια.

Ερωτικά: Ευχάριστες στιγμές αναμένονται μεταξύ υμών και της σχέσης σας. Προσέξτε μόνο να μην παρασυρθείτε και πείτε κάτι που δε μπορείτε να κάνετε.

Παρθένος – Ο Κόσμος

Επαγγελματικά: Προσπάθειες και ελπίδες θα δείχνουν να υλοποιούνται καθώς οι καταστάσεις θα μπαίνουν πλέον σε μια ολοκληρωτική πορεία.

Κοινωνική Ζωή: Οι απόπειρές σας να τραβήξετε κάποια άτομα από τον κύκλο σας κοντά σας θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα καθώς οι σχέσεις σας με τον περίγυρο θα περάσουν στα πλαίσια που επιθυμείτε.

Ερωτικά: Ολοκληρωτικές αλλαγές προς το καλύτερο αναμένονται με τη σχέση σας, καθώς ένας κύκλος έκλεισε και τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε στον επόμενο.

Ζυγός – Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Θετικά νέα για τις οικονομικές απολαβές και τα πλάνα σας επί αυτών θα σας δείξουν πως οι καταστάσεις είναι πιο γόνιμες από ότι περιμένατε.

Κοινωνική Ζωή: Ετοιμαστείτε να λάβετε πίσω την προσωπική επένδυση σας στον περίγυρο σας, με τη μορφή του ενδιαφέροντος του και στήριξης του προς εσάς.

Ερωτικά: Ζεστές αναμένονται οι εξελίξεις στη σχέση σας, με το ταίρι σας να βγάζει ιδιαίτερη συναισθηματική στήριξη προς εσάς.

Σκορπιός – Δέκα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Η δυναμικότητα σας θα περάσει σε νέα επίπεδα καθώς οι καταστάσεις θα σας καλέσουν να παλέψετε για να πάρετε αυτό που επιθυμείτε.

Κοινωνική Ζωή: Οι προσπάθειές σας να πλησιάσετε συγκεκριμένα άτομα και να ανοίξετε τον κύκλο σας θα ανταμειφθούν δικαιώνοντας σας.

Ερωτικά: Οι στάση που έχετε κρατήσει τόσο καιρό θα δείχνει να νικάει σιγά-σιγά τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, ανοίγοντας το μέλλον της.

Τοξότης – Οκτώ των Ράβδων

Επαγγελματικά: Οι εξελίξεις θα φέρουν ταραχές και εντάσεις σχετικά με το πως θα κινηθείτε. Προσέξτε να μην εμπλακείτε σε επαγγελματικές «βεντέτες».

Κοινωνική Ζωή: Δύσκολη θα δείχνει οι κατάσταση με τους ανθρώπους του κύκλου σας να είναι πολύ φορτισμένοι για να ανταποκριθούν στις προσεγγίσεις σας.

Ερωτικά: Δώστε προσοχή αυτό το καιρό στη σχέση σας καθώς καβγάδες και εντάσεις είναι εύκολες αυτές τις μέρες. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και προκλήσεις.

Αιγόκερως – Το Άρμα

Επαγγελματικά: Το πλήρωμα του χρόνου είναι επιτέλους εδώ για να σας πάρει και να σας πάει σε νέα επίπεδα. Αποδεχτείτε τις θετικές αλλαγές και αδράξτε τις.

Κοινωνική Ζωή: Οι σχέσεις σας με τα “επίλεκτα” άτομα του κύκλου σας θα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλάζοντας ολοκληρωτικά το πως τα βλέπετε.

Ερωτικά: Όμορφες στιγμές με μεγάλη δυναμική για το μέλλον αναμένονται μεταξύ υμών και της σχέσης σας. Αξιοποιήστε τες για να έρθετε πιο κοντά.

Υδροχόος – Τέσσερα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Τα πράγματα θα δείχνουν πως παίρνουν μια τροχιά προς την ολοκλήρωσή τους αλλά υπάρχει δουλειά ακόμα να γίνει.

Κοινωνική Ζωή: Μην μπερδέψετε την εγγύτητα που έχετε αποκτήσει με κάποια άτομα για ισχυρή φιλία και εξετάστε τη σχέση σας με αυτά.

Ερωτικά: Η σχέση σας βρίσκεται σε καλό επίπεδο αλλά υπάρχει ακόμα μέλλον για τη θεμελίωσή της. Μη πείτε δυνατά λόγια νωρίς και μην επαναπαυτείτε.

Ιχθύς – Ο Ακόλουθος των Ράβδων

Επαγγελματικά: Νέα για τα επαγγελματικά τα οποία θα λάβετε θα σας αναπτερώσουν το ηθικό αλλά κρατήστε στο νου πως κρύβουν και κινδύνους.

Κοινωνική Ζωή: Αλλαγές θα δείτε στη συμπεριφορά των ατόμων γύρω σας. Προσέξτε όμως, γιατί δεν έχουν όλοι τους καλές προθέσεις.

Ερωτικά: Η κατάσταση με το άλλο σας μισό απαιτεί προσεκτική διαχείριση καθώς αφενός θα έρθουν ευχάριστες εξελίξεις αλλά αφετέρου κάθε τι νέο ενδέχεται να φέρει και ταραχές.

Πηγή: www.mikidis.gr

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Σχετικά άρθρα