Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

Παρασκευή σήμερα και το Σαββατοκύριακο είναι μια «ανάσα». Για αυτό και εμείς είμαστε εδώ για τις απαιτούμενες προβλέψεις των ημερών.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να κάνετε για αυτό αποβάλλετε τάσεις φυγής και μπλοκαρίσματα.

Κοινωνική Ζωή: Στάσιμη δείχνει η κατάσταση στον κοινωνικό περίγυρο καθώς κάποιες συμπεριφορές σας έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες.

Ερωτικά: Αποφύγετε συγκρούσεις και φυγόκεντρες τάσεις και προσπαθήσετε να επεξεργαστείτε λογικά όποιο πρόβλημα προκύψει.

Ταύρος – Το Άρμα

Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα εμπόδια και κωλύματα να ξεκαθαριστούν μια και καλή και να βγουν από τη μέση προκειμένου να προχωρήσετε.

Κοινωνική Ζωή: Ξεμπερδέψτε τις καταστάσεις εκείνες που σας προκαλούν κούραση και ανησυχία ειδάλλως κινδυνεύετε να σας κρατήσουν πίσω.

Ερωτικά: Αφήστε πίσω ανησυχίες και προβλήματα μέσω της επεξεργασίας τους προκειμένου να δώσετε νέα δυναμική στη σχέση σας.

Δίδυμος – Επτά των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις θα δείχνουν πως δεν ευδοκιμούν προκαλώντας σας απογοήτευση. Μη το αφήσετε να σας πάρει από κάτω και εξετάστε τι δεν γίνεται σωστά.

Κοινωνική Ζωή: Οι συμπεριφορές του περίγυρου θα σας βάλουν σε ανησυχία καθώς τα άτομα γύρω σας δε θα δείχνουν να έχουν διάθεση διάδρασης μαζί σας.

Ερωτικά: Δώστε προσοχή στη σχέση σας καθώς αμφιβολίες και προβληματισμοί θα παρουσιαστούν αυτές τις μέρες. Διαχειριστείτε ήρεμα τις καταστάσεις και μη τις αφήσετε να σας προκαλέσουν εντάσεις.

Καρκίνος – Τρία των Ράβδων

Επαγγελματικά: Η καταστάσεις θα σας φέρουν σε επαφή με συνεργάτες δίνοντάς σας την ευκαιρία να εκφράσετε πράγματα που θέλατε καιρό να πείτε.

Κοινωνική Ζωή: Συναντήσεις αναμένονται και εδώ με άτομα του κύκλου σας που θα σας βοηθήσουν να λύσετε θέματα, φέρνοντάς σας ανακούφιση.

Ερωτικά: Συζητήσεις επί θεμάτων που έχουν απασχολήσει τη σχέση σας θα έρθουν στο προσκήνιο αυτόν τον καιρό, δίνοντας σας τη δυνατότητα να εξισορροπήσετε τα πράγματα.

Λέων – Δέκα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Οι προσπάθειές σας θα δείξουν να ανταμείβονται, φέρνοντάς σας ευχαρίστηση και ανακούφιση.

Κοινωνική Ζωή: Έντονες αναμένονται οι επόμενες μέρες καθώς συναντήσεις και έξοδοι με φίλους είναι στο προσκήνιο για να σας χαλαρώσουν.

Ερωτικά: Όμορφες στιγμές και ευχάριστες συναντήσεις αναμένονται μεταξύ υμών και του άλλου σας μισού αυτές τις μέρες.

Παρθένος – Εννέα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Δύσκολες στιγμές αναμένονται καθώς οι σχεδιασμοί σας δείχνουν να μη μπορούν να υλοποιηθούν. Ανασυνταχθείτε και μην αφήσετε το ηθικό σας να πέσει.

Κοινωνική Ζωή: Αδόκιμες δείχνουν οι επόμενες μέρες καθώς τσακωμοί και καβγάδες είναι εύκολοι με τον περίγυρό σας. Προσέξτε τη στάση και τις κινήσεις σας.

Ερωτικά: Δώστε μεγάλη προσοχή αυτές τις μέρες και προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να φέρει ρήξη με το ταίρι σας, καθώς αυτή είναι πολύ εύκολη.

Ζυγός – Το Αστέρι

Επαγγελματικά: Προσδοκίες θα δείχνουν πως δε μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, προκαλώντας σας ένταση και θλίψη. Προσέξτε να μην την εκτονώσετε πάνω στους συνεργάτες σας.

Κοινωνική Ζωή: Τεταμένο αναμένεται το κλίμα με τους ανθρώπους γύρω σας καθώς η κακή επικοινωνία θα σας προκαλέσει εντάσεις.

Ερωτικά: Κινηθείτε προσεκτικά στις επαφές σας με το ταίρι σας αυτές τις μέρες, καθώς οι καβγάδες είναι εύκολοι.

Σκορπιός – Τέσσερα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Σημαντικές εξελίξεις έρχονται καθώς οι προσπάθειές που έχετε κάνει θα δείξουν να φέρουν αποτελέσματα και να ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Κοινωνική Ζωή: Πολύ θετικές αναμένονται οι εξελίξεις αφού θα δεχτείτε το ενδιαφέρον του κοινωνικού σας περίγυρου και προτάσεις για σχέδια με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Ερωτικά: Η σχέση σας θα δείχνει να εμβαθύνει, με νέα συναισθήματα θα εκφράζονται μεταξύ υμών και του άλλου σας μισού.

Τοξότης – Ο Αυτοκράτορας

Επαγγελματικά: Πείσματα θα προκαλέσουν εντάσεις με τον επαγγελματικό σας κύκλο καθώς κάποιοι δε θα δέχονται το ενδεχόμενο να κάνουν συμβιβασμούς.

Κοινωνική Ζωή: Οι καταστάσεις θα είναι και εδώ τεταμένες καθώς θα παρατηρηθεί ψυχρότητα από κάποια άτομα με σκοπό να περάσει το δικό τους.

Ερωτικά: Φροντίστε η στάση σας με το ταίρι σας να είναι διαλλακτική αυτές τις μέρες μιας και οι εντάσεις είναι εύκολες και τα αποτελέσματά τους μπορεί να κρατήσουν καιρό.

Αιγόκερως – Ο Ιεροφάντης

Επαγγελματικά: Κρατήστε μια ουδέτερη στάση και αφήστε τις εξελίξεις να προχωρήσουν μόνες τους προτού αποφασίσετε πως θέλετε να κινηθείτε.

Κοινωνική Ζωή: Θετικά νέα θα λάβετε αυτές τις μέρες σχετικά με τον κοινωνικό σας κύκλο. Μη τρέξετε να αδράξετε τις εξελίξεις αλλά χρησιμοποιείστε πιο μετριοπαθείς προσεγγίσεις.

Ερωτικά: Το ταίρι σας θα κάνει τη πρώτη κίνηση προσφέροντας στη σχέση σας αναζωογόνηση.

Υδροχόος – Ο Τρελός

Επαγγελματικά: Απερίσκεπτες κινήσεις του παρελθόντος θα δείξουν τα αποτελέσματά τους, προκαλώντας σοβαρές εντάσεις.

Κοινωνική Ζωή: Χαμηλή θα είναι η κοινωνική δυναμική σας αυτές τις μέρες. Προσέξτε να μην  κάνετε κινήσεις που κανονικά δε θα κάνατε για να τη τονώσετε

Ερωτικά: Δώστε μεγάλη έμφαση στο πως και τι εκφράζεται προς το ταίρι σας καθώς οι παρεξηγήσεις με άσχημα αποτελέσματά είναι εύκολες.

Ιχθύς – Επτά των Ξιφών

Επαγγελματικά: Αποφύγετε οποιαδήποτε πρόταση για παρατυπία σας γίνει καθώς αν κάνετε μια τέτοια κίνηση γρήγορα θα υποστείτε τις συνέπειές της.

Κοινωνική Ζωή: Κάποια άτομα του κύκλου σας θα φανεί πως έχουν κάνει κινήσεις και σχέδια πίσω από τη πλάτη σας. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας και αποφύγετε συγκρούσεις.

Ερωτικά: Η δυνατότητα επικοινωνίας εντός της σχέσης σας βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα γι αυτό αποφύγετε θέματα που θέλουν λεπτό χειρισμό.

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: man.mikidis@gmail.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X