Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

Παρασκευή σήμερα και το Σαββατοκύριακο είναι μια «ανάσα». Για αυτό και εμείς είμαστε εδώ για τις απαιτούμενες προβλέψεις των ημερών.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να κάνετε για αυτό αποβάλλετε τάσεις φυγής και μπλοκαρίσματα.

Κοινωνική Ζωή: Στάσιμη δείχνει η κατάσταση στον κοινωνικό περίγυρο καθώς κάποιες συμπεριφορές σας έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες.

Ερωτικά: Αποφύγετε συγκρούσεις και φυγόκεντρες τάσεις και προσπαθήσετε να επεξεργαστείτε λογικά όποιο πρόβλημα προκύψει.

Ταύρος – Το Άρμα

Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα εμπόδια και κωλύματα να ξεκαθαριστούν μια και καλή και να βγουν από τη μέση προκειμένου να προχωρήσετε.

Κοινωνική Ζωή: Ξεμπερδέψτε τις καταστάσεις εκείνες που σας προκαλούν κούραση και ανησυχία ειδάλλως κινδυνεύετε να σας κρατήσουν πίσω.

Ερωτικά: Αφήστε πίσω ανησυχίες και προβλήματα μέσω της επεξεργασίας τους προκειμένου να δώσετε νέα δυναμική στη σχέση σας.

Δίδυμος – Επτά των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις θα δείχνουν πως δεν ευδοκιμούν προκαλώντας σας απογοήτευση. Μη το αφήσετε να σας πάρει από κάτω και εξετάστε τι δεν γίνεται σωστά.

Κοινωνική Ζωή: Οι συμπεριφορές του περίγυρου θα σας βάλουν σε ανησυχία καθώς τα άτομα γύρω σας δε θα δείχνουν να έχουν διάθεση διάδρασης μαζί σας.

Ερωτικά: Δώστε προσοχή στη σχέση σας καθώς αμφιβολίες και προβληματισμοί θα παρουσιαστούν αυτές τις μέρες. Διαχειριστείτε ήρεμα τις καταστάσεις και μη τις αφήσετε να σας προκαλέσουν εντάσεις.

Καρκίνος – Τρία των Ράβδων

Επαγγελματικά: Η καταστάσεις θα σας φέρουν σε επαφή με συνεργάτες δίνοντάς σας την ευκαιρία να εκφράσετε πράγματα που θέλατε καιρό να πείτε.

Κοινωνική Ζωή: Συναντήσεις αναμένονται και εδώ με άτομα του κύκλου σας που θα σας βοηθήσουν να λύσετε θέματα, φέρνοντάς σας ανακούφιση.

Ερωτικά: Συζητήσεις επί θεμάτων που έχουν απασχολήσει τη σχέση σας θα έρθουν στο προσκήνιο αυτόν τον καιρό, δίνοντας σας τη δυνατότητα να εξισορροπήσετε τα πράγματα.

Λέων – Δέκα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Οι προσπάθειές σας θα δείξουν να ανταμείβονται, φέρνοντάς σας ευχαρίστηση και ανακούφιση.

Κοινωνική Ζωή: Έντονες αναμένονται οι επόμενες μέρες καθώς συναντήσεις και έξοδοι με φίλους είναι στο προσκήνιο για να σας χαλαρώσουν.

Ερωτικά: Όμορφες στιγμές και ευχάριστες συναντήσεις αναμένονται μεταξύ υμών και του άλλου σας μισού αυτές τις μέρες.

Παρθένος – Εννέα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Δύσκολες στιγμές αναμένονται καθώς οι σχεδιασμοί σας δείχνουν να μη μπορούν να υλοποιηθούν. Ανασυνταχθείτε και μην αφήσετε το ηθικό σας να πέσει.

Κοινωνική Ζωή: Αδόκιμες δείχνουν οι επόμενες μέρες καθώς τσακωμοί και καβγάδες είναι εύκολοι με τον περίγυρό σας. Προσέξτε τη στάση και τις κινήσεις σας.

Ερωτικά: Δώστε μεγάλη προσοχή αυτές τις μέρες και προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να φέρει ρήξη με το ταίρι σας, καθώς αυτή είναι πολύ εύκολη.

Ζυγός – Το Αστέρι

Επαγγελματικά: Προσδοκίες θα δείχνουν πως δε μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, προκαλώντας σας ένταση και θλίψη. Προσέξτε να μην την εκτονώσετε πάνω στους συνεργάτες σας.

Κοινωνική Ζωή: Τεταμένο αναμένεται το κλίμα με τους ανθρώπους γύρω σας καθώς η κακή επικοινωνία θα σας προκαλέσει εντάσεις.

Ερωτικά: Κινηθείτε προσεκτικά στις επαφές σας με το ταίρι σας αυτές τις μέρες, καθώς οι καβγάδες είναι εύκολοι.

Σκορπιός – Τέσσερα των Ράβδων

Επαγγελματικά: Σημαντικές εξελίξεις έρχονται καθώς οι προσπάθειές που έχετε κάνει θα δείξουν να φέρουν αποτελέσματα και να ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Κοινωνική Ζωή: Πολύ θετικές αναμένονται οι εξελίξεις αφού θα δεχτείτε το ενδιαφέρον του κοινωνικού σας περίγυρου και προτάσεις για σχέδια με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Ερωτικά: Η σχέση σας θα δείχνει να εμβαθύνει, με νέα συναισθήματα θα εκφράζονται μεταξύ υμών και του άλλου σας μισού.

Τοξότης – Ο Αυτοκράτορας

Επαγγελματικά: Πείσματα θα προκαλέσουν εντάσεις με τον επαγγελματικό σας κύκλο καθώς κάποιοι δε θα δέχονται το ενδεχόμενο να κάνουν συμβιβασμούς.

Κοινωνική Ζωή: Οι καταστάσεις θα είναι και εδώ τεταμένες καθώς θα παρατηρηθεί ψυχρότητα από κάποια άτομα με σκοπό να περάσει το δικό τους.

Ερωτικά: Φροντίστε η στάση σας με το ταίρι σας να είναι διαλλακτική αυτές τις μέρες μιας και οι εντάσεις είναι εύκολες και τα αποτελέσματά τους μπορεί να κρατήσουν καιρό.

Αιγόκερως – Ο Ιεροφάντης

Επαγγελματικά: Κρατήστε μια ουδέτερη στάση και αφήστε τις εξελίξεις να προχωρήσουν μόνες τους προτού αποφασίσετε πως θέλετε να κινηθείτε.

Κοινωνική Ζωή: Θετικά νέα θα λάβετε αυτές τις μέρες σχετικά με τον κοινωνικό σας κύκλο. Μη τρέξετε να αδράξετε τις εξελίξεις αλλά χρησιμοποιείστε πιο μετριοπαθείς προσεγγίσεις.

Ερωτικά: Το ταίρι σας θα κάνει τη πρώτη κίνηση προσφέροντας στη σχέση σας αναζωογόνηση.

Υδροχόος – Ο Τρελός

Επαγγελματικά: Απερίσκεπτες κινήσεις του παρελθόντος θα δείξουν τα αποτελέσματά τους, προκαλώντας σοβαρές εντάσεις.

Κοινωνική Ζωή: Χαμηλή θα είναι η κοινωνική δυναμική σας αυτές τις μέρες. Προσέξτε να μην  κάνετε κινήσεις που κανονικά δε θα κάνατε για να τη τονώσετε

Ερωτικά: Δώστε μεγάλη έμφαση στο πως και τι εκφράζεται προς το ταίρι σας καθώς οι παρεξηγήσεις με άσχημα αποτελέσματά είναι εύκολες.

Ιχθύς – Επτά των Ξιφών

Επαγγελματικά: Αποφύγετε οποιαδήποτε πρόταση για παρατυπία σας γίνει καθώς αν κάνετε μια τέτοια κίνηση γρήγορα θα υποστείτε τις συνέπειές της.

Κοινωνική Ζωή: Κάποια άτομα του κύκλου σας θα φανεί πως έχουν κάνει κινήσεις και σχέδια πίσω από τη πλάτη σας. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας και αποφύγετε συγκρούσεις.

Ερωτικά: Η δυνατότητα επικοινωνίας εντός της σχέσης σας βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα γι αυτό αποφύγετε θέματα που θέλουν λεπτό χειρισμό.

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Σχετικά άρθρα