Ποια ζώδια θα περάσουν καλά και ποια όχι φέτος τα Χριστούγεννα;

Λίγο έμεινε πριν φύγει το 2019 και εμείς παραμένουμε πιστοί στο… καθήκον μας, έχοντας για εσάς τις προβλέψεις Ταρώ των ημερών.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Πέντε των Ράβδων

Επαγγελματικά: Έχετε το νου σας καθώς ανταγωνισμοί θα προκαλέσουν εντάσεις. Μη κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις και προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.

Κοινωνική Ζωή: Οι άνθρωποι του κύκλου σας θα επιδείξουν αφερέγγυα συμπεριφορά η οποία θα σας προκαλέσει εκνευρισμό.

Ερωτικά: Δώστε προσοχή στη σχέση σας καθώς καβγάδες και εντάσεις θα είναι εύκολες λύσεις αυτές τις μέρες με επικίνδυνες συνέπειες.

Ταύρος – Τρία των Ξιφών

Επαγγελματικά: Αναμένονται δυσάρεστες εξελίξεις οι οποίες θα σας προκαλέσουν απογοήτευση και εκνευρισμό. Αποστασιοποιηθείτε για να ηρεμήσετε.

Κοινωνική Ζωή: Τα άτομα γύρω σας θα σας στενοχωρήσουν με τη στάση τους. Κρατήστε αποστάσεις για να μη σας καταβάλουν αυτά τα συναισθήματα.

Ερωτικά: Αρνητικά συναισθήματα θα εκδηλωθούν εντός τη σχέσης σας. Δώστε της ζωτικό χώρο για να εκτονωθούν.

Δίδυμος – Η Αρχιέρεια

Επαγγελματικά: Κρυφοί εχθροί θα παρουσιαστούν για να σας προκαλέσουν προβλήματα με πλάγιο τρόπο. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.

Κοινωνική Ζωή: Άτομα τα οποία είχατε σε εκτίμηση θα εκδηλώσουν συμπεριφορές που δε περιμένατε. Μην εμπλακείτε σε καβγάδες και κρατείστε αποστάσεις.

Ερωτικά: Υποδόρια προβλήματα θα εκδηλωθούν εντός της σχέσης σας προκαλώντας ψυχρότητα μεταξύ υμών και του άλλου σας μισού.

Καρκίνος – Εννέα των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Η σχέση σας θα ισχυροποιηθεί λόγω της προηγούμενης δουλειάς σας, ενώ νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν.

Κοινωνική Ζωή: Όμορφα συναισθήματα θα εκδηλωθούν μεταξύ υμών και των ανθρώπων του κύκλου σας καθώς οι σχέσεις σας θα σφίξουν.

Ερωτικά: Η σχέση σας οδεύει καλώς γι αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυναμική της για να κάνετε κάτι πρωτότυπο με το άλλο σας μισό.

Λέων – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις θα δείχνουν στάσιμες καθώς τα άτομα γύρω σας δε θα είναι πρόθυμα να συνεργαστούν με σκοπό να σας καθυστερήσουν.

Κοινωνική Ζωή: Ένα τοξικό κλίμα θα εκδηλωθεί στον κύκλο σας καθώς κάποια από τα άτομα που τον αποτελούν θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ερωτικά: Υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά πού πρέπει να γίνει στη σχέση σας, καθώς ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το πού οδεύει.

Παρθένος – Ο Κόσμος

Επαγγελματικά: Έχετε κάθε προοπτική να πετύχετε τους στόχους σας αρκεί να ξεκολλήσετε από τις καταστάσεις και τα άτομα που σας εμποδίζουν να εργαστείτε όπως θέλετε.

Κοινωνική Ζωή: Ετοιμαστείτε να ξανανοίξουν πληγές από το παρελθόν με κάποια από τα άτομα γύρω σας. Διευθετείστε τες για να προχωρήσετε.

Ερωτικά: Παλαιότερες αρνητικές εμπειρίες θα έρθουν στο φως για να εμποδίσουν τη σχέση σας να προχωρήσει. Δουλέψτε με το ταίρι σας για να τις αφήσετε πίσω.

Ζυγός – Άσσος των Ράβδων

Επαγγελματικά: Καθυστερήσεις θα παρουσιαστούν μεταθέτοντας τις πιθανότητες για νέα ανοίγματα στο μακρινό μέλλον.

Κοινωνική Ζωή: Οι άνθρωποι του περίγυρου σας θα δείξουν ανίκανοι να ανταποκριθούν στα σχέδια σας, αφήνοντάς σας κρεμασμένους.

Ερωτικά: Η σχέση σας θα δείχνει να κινείτε με αργούς ρυθμούς καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμη να συντηρήσει αυτό που ψάχνετε.

Σκορπιός – Οκτώ των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Σημαντικές αντιπαλότητες και έχθρες θα σας ωθήσουν να απομακρυνθείτε προκειμένου να μην εμπλακείτε σε έκρυθμες καταστάσεις.

Κοινωνική Ζωή: Κυρίαρχη θα είναι η διπροσωπία στο κύκλο σας, καθώς λάθος εκτιμήσεις από μέρος σας, σας έχουν φέρει κοντά με αμφίβολα άτομα.

Ερωτικά: Οι εκνευρισμοί θα είναι πολύ εύκολοι αυτές τις μέρες άρα φροντίστε να τους αποφύγετε ακόμα και μέσω κάποιας απόστασης αν χρειαστεί.

Τοξότης – Έξι των Ράβδων

Επαγγελματικά: Επιθυμίες και υποσχέσεις θα δείχνουν να υλοποιούνται καθώς θα έρθει μια νέα περίοδος για τα επαγγελματικά σας.

Κοινωνική Ζωή: Η θέση σας στον κοινωνικό σας κύκλο θα αλλάξει προς το καλύτερο με τα άτομα γύρω σας να σας δείχνουν θερμά το ενδιαφέρον τους.

Ερωτικά: Όμορφες στιγμές θα εκδηλωθούν μεταξύ υμών και του άλλου σας μισού δικαιώνοντας όλες τις προηγούμενες προσπάθειές σας.

Αιγόκερως – Επτά των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι απροθυμία των ατόμων γύρω σας να συνεργαστούν έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει ισχυρές και βαθιές συγκρούσεις αν το αφήσετε.

Κοινωνική Ζωή: Ένα κλίμα αδιαφορίας θα εκδηλωθεί προς εσάς καθώς οι άλλοι θα είναι απορροφημένοι με τα θέματα που τους απασχολούν.

Ερωτικά: Η σχέση σας δε θα δείχνει να έχει φτάσει στο σημείο που επιθυμείτε. Μην αφήσετε το γεγονός αυτό να σας προκαλέσει εντάσεις.

Υδροχόος – Ο Ακόλουθος των Ξιφών

Επαγγελματικά: Έχετε τον νου σας καθώς κάποιοι θέλουν να σας βάλουν να δουλέψετε με σκοπό την υφαρπαγή των όσων παράξετε.

Κοινωνική Ζωή: Διφορούμενο θα είναι το καθεστώς στον κοινωνικό σας κύκλο καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον σας.

Ερωτικά: Υπάρχουν ακόμα θέματα τα οποία πρέπει να λύσετε εντός της σχέσης σας καθώς αν τα αφήσετε, αυτά θα στερήσουν πολλά από τη δυναμική της.

Ιχθύς – Έξι των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Παρελθούσες ενέργειές σας θα φέρουν λύσεις σε σημερινά προβλήματα, βοηθώντας σας να σημειώσετε πρόοδο.

Κοινωνική Ζωή: Οι μέρες αυτές θα σας φέρουν κοντά με άτομα με τα οποία έχετε αποστασιοποιηθεί αναθερμαίνοντας τις σχέσεις σας.

Ερωτικά: Όμορφα συναισθήματα θα εκδηλωθούν μεταξύ υμών και του άλλου σας μισού, βοηθώντας την σχέση σας να προχωρήσει.

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Αυτές είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες γάμου για να παντρευτείτε το 2020

Σχετικά άρθρα