Προβλέψεις 2020: Όσα θα γίνουν τη νέα χρονιά για κάθε ζώδιο

Το 2020 ήρθε και σήμερα είναι η πρώτη ημέρα του χρόνου. Άρα, οφείλετε να τη γεμίσετε με πολλή χαρά, αγάπη και χαμόγελο.

Εξάλλου, το λένε και οι παλαιοί: η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Γράφει ο Αριθμολόγος – Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων

Επαγγελματικά: Θα κληθείτε να κάνετε μια δραστική αλλαγή στο εργασιακό σας περιβάλλον, αφήνοντας πίσω καταστάσεις εξ ολοκλήρου.
Κοινωνική Ζωή: Ριζικές αλλαγές θα πρέπει να γίνουν και εδώ καθώς, ο κοινωνικός σας κύκλος χρήζει ανανέωσης.
Ερωτικά: Δώστε μεγάλη προσοχή στη σχέση σας καθώς θα περάσει μια μεταβατική περίοδο αυτές τις μέρες προκειμένου να αφήσει πίσω ότι την κουράζει.

Ταύρος – Τρία των Ράβδων

Επαγγελματικά: Οι συνθήκες δε θα σας αφήσουν να εκφραστείτε ελεύθερα, αναγκάζοντάς σας να καταπιέσετε τα συναισθήματα σας.
Κοινωνική Ζωή: Δώστε προσοχή στο τι ακούτε καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να καλλιεργήσουν ένα αρνητικό κλίμα εντός του κύκλου σας.
Ερωτικά: Ιδεοληψίες και ανασφάλειες θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα κτητικότητας μεταξύ υμών και του άλλου σας μισού.

Δίδυμος – Οκτώ των Ράβδων

Επαγγελματικά: Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν που θα προκαλέσουν σημαντική αναστάτωση. Φιλτράρετε τες καλά προτού τις αξιοποιήσετε.
Κοινωνική Ζωή: Η κατάσταση θα είναι ρευστή μεταξύ υμών και του κύκλου σας, με το ενδεχόμενο τσακωμών να είναι σε υψηλά επίπεδα.
Ερωτικά: Οι μέρες θα φέρουν κάποιες αναταράξεις στη σχέση σας. Το πού θα οδηγήσουν θα εξαρτηθεί από το πως θα ανταποκριθείτε.

Καρκίνος – Δύο των Ράβδων

Επαγγελματικά: Θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτές τις μέρες. Μην αφήσετε μεγάλα λόγια από άλλους να τις επηρεάσουν.
Κοινωνική Ζωή: Είναι ώρα να ξεδιαλύνετε το κλίμα μεταξύ υμών και εκείνων στον κύκλο σας που επιθυμούν να τον αναστατώνουν μόνο και μόνο για να είναι στο κέντρο της προσοχής.
Ερωτικά: Ήρθε η ώρα να αφήσετε τα λόγια και να περάσετε στη πράξη καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει η σχέση σας να πάει μπροστά.

Λέων – Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Σημαντικές ευκαιρίες θα εμφανιστούν και θα σας καλέσουν να κινηθείτε άμεσα και με αποφασιστικότητα για να τις αξιοποιήσετε.
Κοινωνική Ζωή: Απρόσμενες αλλαγές θα έρθουν στις σχέσεις σας με κάποια άτομα του κύκλου σας, δυναμώνοντας τις επαφές σας.
Ερωτικά: Θετικά θα κινηθεί η σχέση σας αυτές τις μέρες, καλώντας σας να επενδύσετε σε αυτή.

Παρθένος – Δέκα των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Έχετε κάθε δυνατότητα να συνεργαστείτε δυναμικά με τους συνεργάτες σας αρκεί να ξεπεράσετε αυτά που προκαλούν ρήξεις.
Κοινωνική Ζωή: Οι εξελίξεις θα προσπαθήσουν να ταράξουν τη σχέση σας με τα άτομα του κύκλου σας, επομένως προσέξτε τις αντιδράσεις σας.
Ερωτικά: Η σχέση σας θα δοκιμαστεί αυτές τις μέρες. Αποφύγετε νεύρα και εντάσεις.

Ζυγός – Δύο των Ξιφών

Επαγγελματικά: Σταματήστε να στρουθοκαμηλίζετε και πάρτε εκείνες τις αποφάσεις που όλο αναβάλετε προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο.
Κοινωνική Ζωή: Ήρθε η ώρα να βάλετε στη θέση τους εκείνα τα διασπαστικά στοιχεία του κοινωνικού σας κύκλου που αρέσκονται στο να δημιουργούν ταραχές.

Ερωτικά: Υπάρχει σημαντικό μπλοκάρισμα και μπέρδεμα ως προς το πώς κινείται η σχέση σας, το οποίο θα κληθείτε να λύσετε αυτές τις μέρες.

Σκορπιός – Τέσσερα των Ξιφών

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις θα είναι αδόκιμες προβληματίζοντας σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και επιτρέψτε στον εαυτό σας να πάρει μια ανάσα.
Κοινωνική Ζωή: Οι εξελίξεις θα δείχνουν ταραχώδεις εντός του κύκλου σας. Αποστασιοποιηθείτε και αφήστε τες να λυθούν μόνες τους.
Ερωτικά: Κρατήστε το κλίμα χαλαρό αυτές τις μέρες μιας και η σχέση σας χρήζει ξεκούρασης.

Τοξότης – Τρία των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Συναντήσεις θα σας φέρουν ανταμοιβές καθώς και την ευκαιρία να ανοιχτείτε σε νέες επαγγελματικές ενέργειες.
Κοινωνική Ζωή: Οι μέρες αυτές θα σας φέρουν κοντά με άτομα του κύκλου σας ενώ θα σας προσφέρουν παράλληλα και τη δυνατότητα νέων γνωριμιών.
Ερωτικά: Η σχέση σας θα δυναμώσει αυτές τις μέρες, ειδικά αν δοκιμάσετε να κάνετε κάτι νέο με το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα γόνιμο προσφέροντάς σας ευκαιρίες και δυναμώνοντας την αυτοπεποίθησή σας.
Κοινωνική Ζωή: Τα άτομα του κύκλου σας θα σας δείξουν τη φροντίδα και τον ενδιαφέρον τους για εσάς.
Ερωτικά: Όμορφες στιγμές αναμένονται μεταξύ υμών και του άλλου σας μισού οι οποίες θα σας δείξουν ότι η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο.

Υδροχόος – Πέντε των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις δε θα δείχνουν να κινούνται όπως τις περιμένατε, καλώντας για μια δραστική αλλαγή σχεδίων.
Κοινωνική Ζωή: Υποσχέσεις και πλάνα που κάνατε για κάποια άτομα θα ακυρωθούν, προκαλώντας σας πολλές αμφιβολίες για τη μεταξύ σας σχέση.
Ερωτικά: Η σχέση σας θα χρειαστεί να κάνει μια επιστροφή στις ρίζες της, καθώς πολλά από αυτά που σχεδιάζατε για αυτή δεν ήταν προϊόντα επεξεργασμένης σκέψης.

Ιχθύς – Επτά των Πεντάκτινων

Επαγγελματικά: Θα δείτε πως πράγματα που σας παρουσιάστηκαν ως ευκαιρίες δεν αποδίδουν όπως περιμένατε, δημιουργώντας σας τάσεις εγκατάλειψης.
Κοινωνική Ζωή: Οι άλλοι δε θα είναι τόσο πρόθυμοι στη διάδραση μαζί σας όσο φαίνονταν, αφήνοντάς σας κάπως στο περιθώριο.
Ερωτικά: Αμφιβολίες θα παρουσιαστούν για τη σχέση σας καθώς αυτή δε θα φαίνεται να έχει τη δυναμική που περιμένατε.

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος – Μαθηματικός
Ερμηνευτής της Ταρώ
Τηλ: 2109848423
email: [email protected]

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Τι δείχνει το όνομα «Νίκος» για τον χαρακτήρα τους;

Αυτές είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες γάμου για να παντρευτείτε το 2020

Σχετικά άρθρα