7 τρόποι για να «ζωηρέψεις» το μαύρο σου σύνολο το καλοκαίρι!

Μπορεί το καλοκαίρι η μόδα να επιτάσσεις χρώμα και αέρινα ρούχα αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν αποχωρίζονται το αγαπημένο τους μαύρο σύνολο, ποτέ!

Και όταν λέμε ποτέ, εννοούμε ποτέ. Νύχια θα είναι; Ρούχα θα είναι; Κάπως αυτή η λατρεία και η προτίμηση στο μαύρο, θα βρει τρόπο να εκφραστεί. Και δεν χρειάζεται κιόλας να την… πολεμήσει καμία γυναίκα. Γιατί αν αισθάνεται έτσι άνετα, ποιος ο λόγος να περιοριστεί και να μην επιλέξει το total black outfit που της αρέσει;

Και επειδή το Pinterest μας δίνει έναν τόνο ιδέες, εμείς μαζέψαμε μερικές που ξεχωρίσαμε και εφαρμόζουμε στο καθημερινό look μας. Πώς λοιπόν, μπορείς να φορέσεις σωστά το μαύρο σου σύνολο το καλοκαίρι; Βάζοντας κοσμήματα, φορώντας ένα εντυπωσιακό καπέλο, συνδυάζοντας ένα κοντό τοπ και ένα ψηλόμεσο σορτς, φορώντας ένα κοντό τσαντάκι μπροστά, παπούτσια με έντονο μοτίβο όπως το animal print, βάζοντας τα λευκά σου αθλητικά και επιλέγοντας μια πουά φούστα είναι οι τρόποι με τους οποίους θα… μεταμορφώσεις το total black look σου.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αθλητικό look. Τα ντυσίματα που κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει!

Καλοκαίρι 2020. 16 tips για να φτιάξεις το «απόλυτο» beach look!

Μεταλλικό μαγιό. Η extreme επιλογή για το καλοκαίρι 2020! Πώς να το συνδυάσεις;

Σχετικά άρθρα