Σου αρέσει το στιλ που έχει η Μαρέβα Μητσοτάκη; Έτσι θα το αντιγράψεις!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι από τις γυναίκες που εντυπωσιάζουν και μόνο που τις κοιτάς, καθώς το στιλ της «μιλά» από μόνο του.

Πάντα περιποιημένη και πάντα in fashion , ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα και, σπάνια ως ποτέ, λαμβάνει αρνητικά σχόλια αφού τις περισσότερες φορές όλοι σχολιάζουν με τον πιο θετικό τρόπο τις εμφανίσεις της.

Πόσες φορές έχει συνοδεύσει τον σύζυγό της και νυν πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και έχουν κάνει άρθρα για τις στιλιστικές της επιλογές; Ακόμα και όταν είχε συναντηθεί με τη Μελάνια Τραμπ, πρώην μοντέλο, είχε καταφέρει να λάμψει δίπλα της!

Ρούχα με χαλαρή γραμμή

Και αυτό που είναι τέλειο, είναι το γεγονός πως το στιλ της είναι σούπερ απλό και μπορεί η κάθε γυναίκα να το «κλέψει» υιοθετώντας κομμάτια που ταιριάζουν σε εκείνη. Για παράδειγμα, η Μαρέβα Μητσοτάκη λατρεύει τις απλές, χαλαρές γραμμές χωρίς βαβούρα με στάμπες και χρώματα.

Προτιμά τους γήινους τόνους

Επίσης, προτιμά το λευκό και διάφορες αποχρώσεις του καφέ και του πράσινου, παίζοντας έτσι με γήινους τόνους που είναι εξαιρετικοί τόσο για τον χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι.

Λατρεύει τα σακάκια

Μπορεί να έχουμε καλοκαίρι και οι μετεωρολόγοι να μιλούν για καύσωνα, αλλά το βράδυ αν είναι να μείνεις μέχρι αργά έξω, το σακάκι ή έστω ένα τζιν μπουφάν, θα σε σώσει. Για αυτό επίλεξε ένα σακάκι σε απλή γραμμή και χρώμα το οποίο θα ταιριάζει για τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις εμφανίσεις σου.

Σανδάλια στιλ Gladiator

Το «must have» παπούτσι για κάθε γυναίκα το καλοκαίρι ενώ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε look.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι φόρεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη και εντυπωσίασε όσους την είδαν στο Αμπού Ντάμπι;

Μαρέβα Μητσοτάκη – Μελάνια Τραμπ: «Έκλεψαν» τις εντυπώσεις με το στιλ τους

Σχετικά άρθρα