6 νέοι συνδυασμοί χρωμάτων που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα total τονικά σύνολα φαίνονται πάντα πιο ακριβά και πιο premium, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πιο περιπετειώδη χρώματα δεν μπορούν να φαίνονται εξίσου Premium. Και η αλήθεια είναι πως υπάρχει  μια δυσκολία  στο ποια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους και ποια όχι. Η ανακάλυψη νέων χρωματικών συνδυασμών απαιτεί χρόνο, πολλές δοκιμές και ενδεχομένως σφάλματα αλλά όταν τους βρείτε θα μπορέσετε να ανανεώσετε την ντουλάπα σας πριν από τη νέα σεζόν και χωρίς κόστος. 

Αν πάλι νιώθετε πως δεν έχετε έμπνευση για πειραματισμούς, μην ανησυχείτε, γιατί οι πιο iconic influencers του Instagram τα έχουν κάνει όλα για εσάς.

Βγαίνοντας από την παλέτα του μπεζ που κυριάρχησε σε μεγάλο βαθμό στις ντουλάπες μας πέρυσι, οι μεγαλύτεροι influencers έχουν πειραματιστεί με νέους χρωματικούς συνδυασμούς για το 2021. Τι πρέπει να φοράτε με πράσινο; Ποιος είναι ο τέλειος συνδυασμός με το πορτοκαλί; Συνεχίστε την κύλιση για να ανακαλύψετε τους μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς για το 2021.

Καφέ με Τιρκουάζ

Η μόδα έπαθε εμμονή με το καφέ πέρυσι, από αξεσουάρ έως εξωτερικά ενδύματα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δώστε μια νέα ανοιξιάτικη νότα  στο καφέ σας outfit με την προσθήκη ενός φωτεινού μπλε- τιρκουάζ αξεσουάρ. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellie (@slipintostyle)

Λιλά με Κόκκινο
Το λιλά ήταν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις χρωμάτων το 2020 οπότε αν έχετε ήδη επενδύσει σε αυτό, καλά κάνατε γιατί ισχύει και για το 2021. Πως όμως θα κάνετε το περσινό λιλά outfit φρέσκο και διασκεδαστικό;
Συνδυάζοντάς το με κόκκινο κάνοντας έναν απρόσμενο και τέλειο συνδυασμό.

Καφέ-Μπεζ με denim-blue
Διαχρονικό, χωρίς ηλικία και πάντα στιλάτο. Ο συνδυασμός των καφέ-μπεζ αποχρώσεων με τα αληθινά blue jeans πάντα θα κερδίζει.

Πράσινο με Λευκό
Οι αποχρώσεις του λευκού και του πράσινου αποτελεί πάντα έναν αρμονικό συνδυασμό. Τα μαλακά υφάσματα και οι λεπτομέρειες της υφής τους κάνει τον συνδυασμό αυτό ακόμα πιο ρομαντικό για φέτος.

Πορτοκαλί με Ναυτικό Μπλε
Οι φωτεινές αποχρώσεις του πορτοκαλιού μπορεί να είναι τρομακτικές. Ωστόσο, γειωμένο με ένα κλασικό χρώμα όπως το ναυτικό μπλε, γίνεται αμέσως πιο εύκολο και αρμονικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh Dale (@monikh)

Ροζ με Μπεζ 

Όμορφος και ευαίσθητος, αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι ίσως ο πιο κομψός τρόπος για να φορέσεις παστέλ τόνους.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Πως να ενσωματώστε στο ανοιξιάτικο σας στιλ την αγαπημένη πια τάση των co-ords

4 διαφορετικοί τρόποι για να δώσετε ανοιξιάτικη νότα στα σύνολα σας

Κίτρινο: Το πιο παιχνιδιάρικο και αισιόδοξο χρώμα που πρέπει να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας

Σχετικά άρθρα