Κουστούμια σε συνδυασμό με ψηλά πέδιλα: Το πιο κομψό Φθινοπωρινό ντύσιμο σε 5+1 εμφανίσεις που θα θες να αντιγράψεις.

Η εμμονή που νιώθουν οι γυναίκες για τα ανδρικά κουστούμια είναι από παλιά γνωστή. Είναι μία ειλικρινής μακροχρόνια αγάπη που έχουμε δει ξαφνικά να εκρήγνυται τελευταία και να γίνεται ισχυρότερη από ποτέ. Και καθόλου αδίκως, γιατί είναι ένα ρούχο το οποίο το έχουμε δει σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις να μας βγάζει ασπροπρόσωπους, από γάμους μέχρι και σε βραβεία!

Το πιο σημαντικό αξεσουάρ που πρέπει να συνοδεύει ένα τέτοιο ντύσιμο, είναι το παπούτσι το οποίο δεν μπορεί να είναι άλλο από ένα ψηλό πέδιλο. Το μυστικό βρίσκεται στο στιλέτο!
Απλά ρίξε μία ματιά στις πιο πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις του Χόλιγουντ για να πάρεις μία ιδέα και είμαι σίγουρη ότι θα είναι το αγαπημένο look του Φθινοπώρου που δε θα θές να αποχωρίζεσαι.

Η Olivia Culpo σε ένα υπέροχο look που αποτελείται από λευκό κοστούμι, μεταξωτό μαντήλι που φοριέται ως τοπ και σαγιονάρες σανδάλια.

Rosie Huntington-Whiteley στη Νέα Υόρκη με γκρι κοστούμι , Gucci belt-bag , σκούρα γυαλιά ηλίου και διάφανα σανδάλια.

Η Hailey Baldwin Bieber στη Νέα Υόρκη με γκρι cheerleading και με φούξια πουλόβερ με ψηλά τακούνια.

Η Emily Ratajkowski στην έκθεση Proenza Schouler στη Νέα Υόρκη με ένα απαλό λευκό φόρεμα, μαύρο crop top και σανδάλια με τετράγωνα δάχτυλα.

Kaia Gerber με oversized κοστούμι και μαύρα πέδιλα με γόβα στιλέτο στη Νέα Υόρκη για τον γάμο των Marc Jacobs και Char DeFrancesco.

Η Έλσα Χοσκ με προσαρμοσμένο λευκό κοστούμι, ροζ ψηλά σανδάλια και μικρο τσαντακι για τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου Jacquemus στο Παρίσι.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

Διαβάστε σχετικά άρθρα

5 αγαπημένα παπούτσια για την επιστροφή σας στο γραφείο

3+1 Τρόποι να φορέσετε τα trendy κουστούμια

Σχετικά άρθρα