Έγκυος με στυλ: casual chic looks για μέλλουσες μαμάδες

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Παρόλο που η κοιλίτσα σου θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, δεν πρέπει να σε κάνει να περιοριστείς στους στυλιστικούς σου συνδυασμούς. Μπορείς να είσαι άνετη και στυλάτη όλες τις ώρες της ημέρας με εύκολα ρούχα τα οποία μπορείς να βρεις παντού!

Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει τις πιο όμορφες επιλογές για να πετύχεις το τέλειο casual chic look κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σου.

Μη φοβάσαι τα στενά ρούχα! Οι περισσότερες μητέρες πιστεύουν ότι τα στενά ρούχα δεν τις κολακεύουν, και προτιμούν τα άνετα φαρδιά ρούχα που κρύβουν την κοιλίτσα τους, μέγα λάθος!
Ένα στενό φόρεμα από άνετη και ελαστική βισκόζη θα σε κάνει να φαίνεσαι όμορφη και θηλυκή, και το καλύτερο η κοιλίτσα σου θα έρθει στο προσκήνιο.

Ένα μάξι φόρεμα πρέπει να υπάρχει πάντα στην ντουλάπα μιας γυναίκας, και πόσο μάλλον όταν είναι σε ενδιαφέρουσα! Είναι άνετο, ευκολοφόρετο και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα σου.


Είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές μιας μητέρας. Η ασφάλεια που νιώθουν για την κοιλίτσα τους έτσι όπως την κρατάει η σαλοπέτα είναι το κάτι άλλο. Εύκολο ρούχο που μπορεί να γίνει η καθημερινότητα σου.


Μετά τα συνεχή lockdown που περάσαμε, ένα σετ φόρμας μπορεί να σε κάνει εύκολα όμορφή και στυλάτη. Είναι το πιο άνετο ντύσιμο που είναι σίγουρο πως θα λατρέψεις, αλλά και για πιο αθλητικό look, ένα κολάν σε συνδυασμό με oversized φούτερ θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Είσαι έγκυος; Ανακάλυψε ποια είναι η κατάλληλη ποσότητα νερού που πρέπει να καταναλώνεις

Σχετικά άρθρα