5 τέλειοι συνδυασμοί για να φορέσεις το αγαπημένο σου jean παντελόνι όλες τις ώρες της ημέρας

Το πιο διαχρονικό και ευκολοφόρετο ρούχο που υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας δεν είναι άλλο από το jean παντελόνι, είναι το ρούχο αυτό το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας αρκεί να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ.

Δοκίμασε το με ένα πουκάμισο και από πάνω ένα blazer και θα είναι ιδανικό για τις πρωινές σου ώρες στο γραφείο, αλλά και για τις βραδινές σου εμφανίσεις ο συνδυασμός με ένα ψηλό πέδιλο ή μια ψηλή μπότα over the knee θα κάνει τη διαφορά στο look σου!

Το jean παντελόνι πραγματικά μπορεί να σου λύσει τα χέρια, συνδυάζεται τόσο εύκολα και με τα ανάλογα αξεσουάρ μπορεί ένα look παρόλο που φαίνεται απλό να απογειωθεί στο λεπτό!

Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει τους 5 ωραιότερους και πιο στυλάτους συνδυασμούς για το jean παντελόνι, για να επιλέξεις και εσύ στις δικές σου εμφανίσεις:

1. Blazer με jean παντελόνι

Ότι πρέπει για τις πρωινές σου ώρες στο γραφείο, ο συνδυασμός με μοκασίνια θα σου δώσει άνεση και στυλ με τον πιο εύκολο τρόπο.

2. Knit sweater με jean παντελόνι

Ότι πιο cozy για τις φθινοπωρινές σου βόλτες! Φόρεσε το από το πρωί έως το βράδυ και θα σε κρατήσει ζεστή και στυλάτη σε όλες τις εμφανίσεις σου!

3. Πουκάμισο με jean παντελόνι

Ο πιο εύκολος συνδυασμός δεν είναι άλλος από το αγαπημένο σου πουκάμισο μαζί με ένα από τα jean παντελόνια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου! Αναμφίβολα το look αυτό μπορεί να φορεθεί σε κάθε εμφάνιση σου μέσα στη μέρα!

4. Φούτερ με jean παντελόνι

Για τις απογευματινές σου βόλτες στα μαγαζιά, το look αυτό θα το αγαπήσεις!

5. Leather jacket με jean παντελόνι

Ο συνδυασμός αυτός θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο πλήθος! Φόρεσε τo δερμάτινο jacket σου μαζί με ένα bralette πάνω από το jean παντελόνι και απογείωσε το look σου. Μη διστάσεις για τις βραδινές σου εμφανίσεις τον συνδυασμό με ένα ψηλό πέδιλο ή μια over the knee μπότα.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

Διαβάστε σχετικά άρθρο

Το oversized παντελόνι που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Σχετικά άρθρα