Το καπιτονέ jacket είναι το must have κομμάτι αυτής της σεζόν!

Το καπιτονέ είναι σίγουρα η νέα τάση για φέτος! Είναι ακριβώς αυτή η υφή που ταιριάζει με όλους τους συνδυασμούς ρούχων και μπορεί να φορεθεί με sneakers σε μια χαλαρή βολτα, μέχρι και με πέδιλο για πιο βραδινές εμφανίσεις! Το καπιτονέ jacket εκτός το ότι θα σε κρατήσει ζέστη για τις κρύες μέρες του χειμώνα, θα σου δώσει άνεση και στυλ με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!

Τα πιο hot φθινοπωρινά χρώματα είναι το χακί, το καφέ και το λευκό, και γενικα ξεχωρίζουν οι αποχρώσεις των γήινων χρωμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ένα έντονο χρωμα όπως το κίτρινο δεν μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις!

Το καπιτονέ jacket μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους και να σε συντροφεύσει όλες τις ώρες της ημέρας, μπορεί να φορεθεί είτε πιο κοντό είτε πιο μακρύ και να συνδυαστεί με τα ανάλογα αξεσουάρ που θα απογειώσουν και θα τελειοποιήσουν το τελικό σου σύνολο!

Σου έχω ξεχωρίσει τους ωραιότερους συνδυασμούς που μπορεις να τολμήσεις με το καπιτονέ jacket και να είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα σε κερδίσει!

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

White boots: Πως να τις συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο φέτος το Χειμώνα!

Σχετικά άρθρα