Υπάλληλος σε κατάστημα στο Τέξας σώζει γυναίκα από επικίνδυνη διαβητική κρίση και γίνεται viral!

Στο μακρινό Τέξας της Αμερικής οι άνθρωποι έχουν ενσυναίσθηση και συνεχώς μας εμπνέουν τις πράξεις τους. Η Ρεμπέκα Μπόενινγκ  οδηγούσε όταν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία. Βίωνε έντονες ταχυκαρδίες και τρέμουλο και γνωρίζοντας τα συμπτώματα του διαβήτη, κατευθύνθηκε προς το κοντινότερο κατάστημα φαγητού που βρήκε.

Η Τίνα Χάρντι η οποία εργαζόταν εκείνο το απόγευμα φάνηκε πως αναγνώρισε αμέσως το επείγον της κατάστασης και έσπευσε να βοηθήσει την Ρεμπέκα. Η Τίνα καθώς φαίνεται πλησίασε την Ρεμπέκα στο παράθυρο του αυτοκινήτου για να βεβαιωθεί για την κατάστασή της και μόλις βεβαίωσε τις υποψίες της για διαβητικό σοκ, έδρασε αμέσως. Η Τίνα φροντίζει και η ίδια τον διαβητικό της σύζυγο, οπότε ήταν πολύ εύκολο για εκείνη να αναγνωρίσει τα συμπτώματα.

Η γυναίκα λοιπόν πολυμήχανη καθώς ήταν έσπευσε να φέρει ένα παγωτό στην Ρεμπέκα, πλούσια πηγή ζάχαρης την οποία εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο. Το αυτοκίνητο μετά από οδηγίες της Χάρντι στάθμευσε κοντά στο παράθυρο του εστιατορίου ώστε οι δύο γυναίκες να έχουν οπτική επαφή. Σιγά σιγά τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα επανήλθαν στο φυσιολογικό και η γυναίκα μπόρεσε να σηκωθεί και να ευχαριστήσει την υπάλληλο για την άμεση και σωτήρια βοήθεια που της προσέφερε!

Έκπληκτη η Ρεμπέκα ζήτησε να μιλήσει με τον υπεύθυνο του καταστήματος  και στην συνέχεια θέλησε να τραβήξει την γυναίκα που τόσο την βοήθησε μία φωτογραφία. Μετά την συγκατάθεσή της έτσι και έκανε και την ίδια εβδομάδα την ανάρτησε στο facebook μοιράζοντας την με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία της.

Φυσικά πολύ γρήγορα η ιστορία της έγινε viral και τα σχόλια που επευφημούσαν την Χάρντι ήταν χιλιάδες. Σχόλια που καταδείκνυαν την σπουδαιότητα της πράξης αυτής. Πολλοί συνάνθρωποί μας ακόμα και μικρά παιδιά βρίσκονται σε τέτοιες καταστάσεις καθημερινά. Πάντα θέλουμε μία Χάρντι κάπου εκεί κοντά για να μπορεί να προσφέρει και να σώσει μία ανθρώπινη ζωή. 

Η ανιδιοτελής αυτή πράξη της Χάρντι μας εμπνέει όλους και μας γεμίζει περηφάνια, γιατί υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτήν αλλά και αισιοδοξία πως ο κόσμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος, αν όλοι συμβάλουμε με τον δικό μας τρόπο. 

Είναι αξιοσημείωτο όχι μόνο που η Χάρντι ήξερε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην Ρεμπέκα, αλλά που το έκανε. Χρειάζεται θάρρος και αποφασιστικότητα για να κάνεις κάτι τέτοιο. Για να αναγνωρίσεις σωστά τα σημάδια και να αντιδράσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Άλλος στη θέση της μπορεί να τρομοκρατούνταν μόνο στην ιδέα. 

Η ιστορία της Χάρντι είναι τόσο συγκινητική που τελικά μας εμπνέει όλους και μας δείχνει πόσο μεγάλη σημασία έχει να είσαι όχι μόνο άνθρωπος, αλλά άνθρωπος με ανθρωπιά! 

Η Ρεμπέκα  δεν άργησε να ανταποδώσει την μεγάλη βοήθεια της Χάρντι και δημιούργησε έναν σύνδεσμο στα social media για έρανο ώστε η Χάρντι να αποκτήσει αυτοκίνητο. Παρακαλώντας τον κόσμο να την βοηθήσει να πει ευχαριστώ ζήτησε την συμβολή του σε αυτήν της την προσπάθεια. 

Πολύ γρήγορα η καλή και ανιδιοτελής πράξη της Χάρντι επέστρεψε πίσω σε αυτήν. Πόσο όμορφος θα ήταν άραγε ο κόσμος μας αν υπήρχαν περισσότερες Ρεμπέκα και Χάρντι σε αυτόν. Πάρτε λοιπόν παράδειγμα από το μακρινό Τέξας και γίνεται και εσείς Χάρντι και Ρεμπέκα!


Σχετικά άρθρα