Ο κόσμος συνέχισε το τραγούδι για τον Lewis Capaldi όταν εκείνος έπαθε κρίση με έντονους σπασμούς, αλλά παρέμεινε στην σκηνή συγκινώντας το πλήθος

Μία συγκινιτική στιγμή μοιράστηκαν οι fans που βρέθηκαν και παρακολούθησαν την συναυλία του Λιούις Καπάλντι, όταν εκείνος έπαθε κρίση την ώρα που τραγουδούσε, οφειλόμενη στο σύνδρομο Τουρέτ με το οποίο έχει διαγνωστεί εδώ και καιρό.

Ο γνωστός τραγουδιστής Lewis Capaldi έχει κάνει γνωστό μέσα από παλαιότερες συνεντεύξεις του πως πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ. Τα συμπτώματα αυτού του συνδρόμου μπορεί να εμφανιστούν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση, όπως ακριβώς έγινε και στην τελευταία συναυλία του τραγουδιστή στην Φρανκφούρτη.

Ο τραγουδιστής δεν φάνηκε να πτοείται, οπότε και δεν εγκατέλειψε την σκηνή, αλλά αντίθετα παρέμεινε προκαλώντας την συγκίνηση αλλά και τον θαυμασμό όσων παρεβρίσκονταν εκεί. Η συγκίνησή τους ήταν τόσο μεγάλη που άρχισαν όλοι μαζί να τραγουδάνε την μεγάλη επιτυχία του “Someone that you loved”.

Ο τραγουδιστής χρειάστηκε μερικά λεπτά για να συνέλθει από την κρίση, καθώς οι σπασμοί που είχε σε ώμους και κεφάλι ήταν έντονοι.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στο tik tok:

@katharina.shry we support you!! @Lewis Capaldi #konzert #frankfurt #lewiscapalditour #foryou #fyp ♬ Originalton – 🤍

Σχετικά άρθρα