Ο πρωθυπουργός στο Κερατσίνι προετοιμάζει γεύματα για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της περιοδείας του στο Κερατσίνι σήμερα το πρωί, επισκέφτηκε και την ταβέρνα «Κρητικός». Η συγκεκριμένη ταβέρνα παρέχει δωρεάν γεύματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, βοηθώντας έτσι πολλούς συνανθρώπους μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντώντας τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: «Επιτελείτε σπουδαίο έργο».
Πιο συγκεκριμένα έδωσε τα συγχαρητήριά του στους ιδιοκτήτες αλλά και στους εθελοντές που συμβάλλουν στην πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης προσφοράς.


«Πραγματικά επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο σε μια δύσκολη περιοχή. Ο κόσμος έχει προβλήματα και πρέπει με κάθε τρόπο όλοι να βάζουμε πλάτη. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί κι εσείς κάνετε αυτό το οποίο μπορείτε, και είναι πολύ σημαντικό αυτό», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρέμεινε στο χώρο και βοήθησε στην ετοιμασία των γευμάτων, που προορίζονταν για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
«Να είστε καλά, το καλό είναι ότι έχετε κάνει δουλειά. Στον Πειραιά είχε 170 αστέγους και τώρα έχουν μείνει 70. Δηλαδή για τη στέγαση έχετε κάνει πράγματα», είπε ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πηγή: iefimerida

Σχετικά άρθρα