Nέα έρευνα αποκαλύπτει πως οι Έλληνες έχουν από τα μικρότερα πέη στον κόσμο-Πόσο μετράει το μέγεθος για μια γυναίκα;

Το WorldData πραγματοποίησε έρευνα το 2020 σχετικά τον μέσο όρο μεγέθους των ανδρικών μορίων ανά χώρα του κόσμου. Η Ελλάδα δεν θα έλεγε κανείς πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αυτής, άρα και τα νέα δεν είναι τόσο καλά. Για την ακρίβεια βρίσκεται στην 64η θέση από τις συνολικά 88 χώρες που συμμετείχαν.

Κατά μέσο όρο το μέγεθος του πέους των Ελλήνων σε πλήρη στύση είναι στα 13.30 εκατοστά, σχεδόν το ίδιο δηλαδή με τον μέσο όρο της Νότιας Κορέας η οποία βρίσκεται στην 66η θέση, αλλά και της Ιαπωνίας, η οποία βρίσκεται τρεις θέσεις πιο ψηλά από εμάς, στην 61η.

Οι πρώτες θέσεις

Στην πρώτη θέση της λίστας, όπως προέκυψε από την έρευνα του WorldData, βρίσκεται το Εκουαδόρ με μέσο όρο τα 17.61 εκατοστά.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση το Καμερούν με 16.67 εκατοστά, ενώ έπεται η Βολιβία με 16.51 εκατοστά.
Στις τελευταίες θέσεις με τα πιο μικρά πέη στον κόσμο βρίσκονται η Καμπότζη, η Βιρμανία, η Ταϊβάν, οι Φιλιππίνες και η Σρι Λάνκα, όχι και τόσο μακριά από τον ελληνικό μέσο όρο.

Πόσο ρόλο παίζει το μέγεθος στην σεξουαλική ικανοποίηση;

Διαφέρουν οι απόψεις σε αυτό το φλέγον ζήτημα, που αποτελεί θέμα συζήτησης σε όλες τις γυναικείες (αλλά και αντρικές) παρέες του κόσμου. η αλήθεια είναι πως το μέγεθος του αντρικού μορίου δεν παίζει ρόλο για την επιθυμία και την λειτουργία του ούτε και για την ευχαρίστηση που μπορεί αυτός ο άντρας να προσφέρει.

Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός πως πολλές γυναίκες προτιμούν τα μεγάλα πέη, όπως άλλωστε και οι ίδιοι οι άντρες. Όλοι άλλωστε έχουμε ακούσει τουλάχιστον έναν άντρα στη ζωή μας, να καυχιέται για το μεγάλο του μέγεθος.

Το μεγαλύτερο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο

Να αρχίσουμε από το ότι ένα μεγάλο πέος δεν είναι το παν. Τα μεγαλύτερα από το μέσο όρο πέη έχουν συσχετιστεί με υψηλότερο κίνδυνο τραυματισμού και μόλυνσης. Εκτός αυτού ένα μεγάλο πέος μπορεί να κάνει ορισμένες στάσεις απαγορευτικές, λόγω του πόνου που προκαλέι στην γυναίκα. Αυτό με την σειρά του θα επηρεάσει γενικά τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, αφού δεν θα τους επιτρέπει την ποικιλία στο σεξ.

Η υπερβολική περιφέρεια μπορεί να προκαλέσει σχίσιμο στην γυναίκα , ειδικά κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Για να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πόσο άβολο είναι για τις γυναίκες να προσφέρουν στοματικό έρωτα στον σύντροφό τους, την στιγμή που μπορεί να νιώσουν πως πνίγονται ή φιμώνονται κατά την διάρκεια του στοματικού σεξ.

Όλα τα παραπάνω, φυσικά, τις περισσότερες φορές είναι αντιμετωπίσιμα, δείχνουν όμως πως το μέγεθος δεν διευκολύνει πάντα τα πράγματα.

Το μικρότερο δεν είναι απαραίτητα κακό

Ένα μικρότερο πέος είναι αυτόματα πιο εύκολο στον χειρισμό, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο σύντροφοι μπορούν να επικεντρωθούν στην ευχαρίστηση παρά στον πόνο. Δεν θα χάσουν χρόνο στο να σκεφτούν πως θα τα πετύχουν όλα αυτά, αντίθετα θα λάβουν αμέσως δράση.

Είναι σίγουρα πιο εύκολο για μια γυναίκα να κάνει στοματικό σεξ στον παρτενέρ της, και όταν η κουβέντα έρχεται στο πρωκτικό σεξ, η γυναίκα μπορεί να συναινέσει ευκολότερα όταν το πέος έχει φυσιολογικό μέγεθος.

Έτσι και αλλιώς η σωστή στάση βοηθάει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε έλλειψη μεγέθους.
Το μέσο μήκος του πέους είναι 9,1 εκατοστά όταν είναι χαλαρό και 13,1 όταν βρίσκεται σε στύση. Εδώ αξίζει να πούμε πως το μέγεθος δεν έχει καμία σχέση με την αντοχή. Ο άντρας με ένα μεγάλο πέος δεν εγγυάται πως θα διαρκέσει περισσότερο από κάποιον με μικρότερο πέος ούτε το μέγεθος καθορίζει τον οργασμό της γυναίκας.

Δεν επηρεάζει ούτε τη γονιμότητα

Εάν έχετε στο μυαλό σας να κάνετε μωρά, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αγχώνεστε για το μέγεθός του πέους του συντρόφου σας.

Αρχικά, το σπέρμα παράγεται στους όρχεις – όχι στο πέος. Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι το άγχος μπορεί να μειώσει την ποιότητα του σπέρματος και να επηρεάσει τη γονιμότητα. Ακόμη το άγχος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική ευχαρίστηση και να επηρεάσει αρνητικά τη συνολική υγεία σας.

Εάν επικεντρωθείτε μόνο στο μέγεθος θα πέσετε – κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι παραμελούν τις δεξιότητές τους επειδή πιστεύουν ότι ένα μεγάλο πέος είναι το μόνο που χρειάζονται για να ταράξουν τον κόσμο της γυναίκας με την οποία συνευρίσκονται σεξουαλικά.

Άλλοι μπορεί να αφήσουν τις ανησυχίες ενός μικρού πέους να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να δίνουν περισσότερη προσοχή αλλού, προκειμένου να ευχαριστήσουν την γυναίκα. Το αποτέλεσμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δραματικό τις περισσότερες φορές, εφόσον οι άντρες ρίχνουν τον εαυτό τους και καταλήγουν να τα κάνουν όλα λάθος.

Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν τον άντρα ψυχικά, ώστε τελικά να μην ευχαριστηθεί το σεξ ούτε εκείνος ούτε η σύντροφός του.

Πώς ένα μικρότερο πέος αποδίδει καλύτερα από ένα μεγαλύτερο;

Για να μην το σκέφτεστε συνέχεια, σημασία δεν έχει τόσο το μέγεθος του πέους όσο το τι κάνετε με αυτό.

Αν ο άντρας είναι πολύ προικισμένος

Το να βεβαιωθεί ο σύντροφός σας πως είστε αρκετά υγρή, θα διευκολύνει την διείσδυση, επομένως λίγη επιπλέον εστίαση στα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι απαραίτητη. Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και λιπαντικό.

Ζητήστε από τον άντρα να χρησιμοποιήστε το στόμα, τη γλώσσα ή τα δάχτυλά του για να πειράξει τις ερωτογενείς σας ζώνες, εστιάζοντας στα γεννητικά όργανα, καθώς και στο λαιμό αλλά και στο στήθος σας.

Εάν είστε και οι δύο έτοιμοι να προχωρήσετε στη διείσδυση, επιλέξτε θέσεις που επιτρέπουν στον σύντροφό σας να έχει περισσότερο έλεγχο στο βάθος, ώστε να μην σας πονέσει.

Εάν ο άντρας είναι λιγότερο προικισμένος

Εάν το πέος σας του φίλου σας είναι αρκετά μικρότερο από το μέσο όρο, εστιάστε σε στάσεις που του επιτρέπουν να πάει βαθιά, όπως η γνωστή στάση doggy style (στα τέσσερα). Βάλτε το πιο βαθιά βάζοντας τον σύντροφό σας να χαμηλώσει το κεφάλι και το στήθος του ενώ καμπυλώνει την πλάτη του.

Και μην αφήσετε τις ανησυχίες σας να σας κάνουν να ξεχάσετε άλλα είδη σεξ. Προσθέστε το στοματικό σεξ στο μενού ως ορεκτικό ή ακόμα και ως κυρίως πιάτο. Και όταν κάνετε εσείς στοματικό σεξ, ενσωματώστε τα χέρια σας ή ένα σεξουαλικό παιχνίδι για να αυξήσετε τις πιθανότητες οργασμού.

Και όταν μιλάμε για οργασμούς, να ξέρετε ότι οι πιθανότητες να έχετε έναν αυξάνονται πολύ με τη χρήση των χεριών ή την στοματική διέγερση παρά με τη σεξουαλική επαφή.

Η κατώτατη γραμμή

Το να είσαι καλός στο κρεβάτι – ή οπουδήποτε αλλού επιλέγεις να είσαι απασχολημένος – δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του πέους, αλλά το πώς το χειρίζεσαι.

Το να καταλάβετε τι αισθάνεστε καλά για εσάς και τον σύντροφό σας και επιλέγοντας κινήσεις που αξιοποιούν στο έπακρο τον τύπο του πέους, θα σας εξυπηρετήσουν καλύτερα από το να ανησυχείτε συνεχώς για το μέγεθος, οπότε δουλέψτε με αυτό!

Σχετικά άρθρα