Viral βίντεο δείχνουν πως τα νέα κορίτσια ντύνονται… ημίγυμνες στις βραδινές τους εξόδους! (Βίντεο)

Έχει κυριολεκτικά γεμίσει το TikTok από βιντεάκια με νεαρές Βρετανίδες που απαθανατίζονται στο δρόμο προς τα κλαμπ, στις βραδινές τους εξόδους.

@dinamimi59 🇬🇧Manchester nightlife🇬🇧#uk #manchestercity #fashion #beauty #liverpool #foryou ♬ 原聲 – Walking in China
@exploring.the.night.99 Manchester City UK Girls Nightlife – 2023 #london #tiktoklondon #londonlife #uk #england #manchesterunited #manchestercity #mu #music #girl #girls #boyfriend #bar #party #partygirl #2023 #fyp #viral #exploringthenight ♬ original sound – Exploring The Night

Τα βίντεο, που προέρχονται από διάφορες πόλεις της Αγγλίας, όπως το Μάντσεστερ, το Λονδίνο, το Κάρντιφ και άλλες, απεικονίζουν τη νυχτερινή ζωή των πόλεων, αφού οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που είτε πηγαίνει είτε φεύγει από κάποιο κέντρο διασκέδασης.

@dinamimi59 🇬🇧Manchester nightlife🇬🇧#uk #manchestercity #fashion #beauty #liverpool #foryou ♬ 原聲 – Walking in China
@dinamimi59 🇬🇧Manchester nightlife🇬🇧#uk #manchestercity #beauty #fashion #liverpool #foryou ♬ 原聲 – Walking in China

Μάλιστα, στα βίντεο αυτά φαίνονται και οι ενδυματολογικές επιλογές από τις νεαρές Βρετανίδες, με σέξι φορέματα σούπερ μίνι και ανοιχτά ντεκολτέ, θυμίζοντας τουριστικές περιοχές όπως ο Λαγανάς, τα Μάλια και το Φαληράκι. Αρκετές δεν διστάζουν μάλιστα να βγάλουν τα παπούτσια τους και να περπατήσουν ξυπόλυτες στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της Αγγλίας.

@pariscitywalk Nightlife in Manchester 🇬🇧🔥🎉 #manchester #nightlife #party #foryou #viral #england ♬ son original – Paris City Walk
@kwalkkkk #manchester #nightlife #uk #ladynight #beauty #citygirls #citylife #foryou #fyp ♬ original sound – KWALK

Κάποιοι μάλιστα θέλησαν να δώσουν μια πιο χιουμοριστική νότα στα βίντεο και αποφάσισαν να τα «ντύσουν» με με σπικάζ από ντοκιμαντέρ που θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τον Ντέιβιντ Ατένμπορο, εκτοξεύοντας τα views αλλά και τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις των βίντεο.

Σχετικά άρθρα