Ποτίζουν με αλκοόλ αμφιβόλου προελεύσεως ανήλικους στα μπαρ! Κορίτσι 16 ετών από τη Ρόδο κατέληξε στο νοσοκομείο από το αλκοόλ που κατανάλωσε

Σε συναγερμό βρίσκεται η Ρόδος μετά τα περιστατικά μεθυσμένων ανήλικων παιδιών, τα οποία ενώ απαγορεύεται ρητά να καταναλώσουν οινοπνευματώδη ποτά, βρίσκονται συχνά μεθυσμένα και μάλιστα σε λιπόθυμη κατάσταση ή καταρρέουν μπροστά στα μάτια της υπόλοιπης παρέας.

Πρόσφατο θύμα της ασυδοσίας των κέντρων διασκέδασης ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αμφιβόλου προελεύσεως, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα σε λιπόθυμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας έχει γίνει ήδη μια σύλληψη ενώ διενεργούνται έρευνες για τα αίτια του περιστατικού, δεδομένου ότι η επιχείρηση σέρβιρε αλκοολούχα ποτά σε ανήλικα παιδιά, παραβαίνοντας το νόμο.

Όσον αφορά την κοπέλα, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, είναι καλά στην υγεία της και αναρρώνει από το περιστατικό. Η 48χρονη μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικα παιδιά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του προσωρινά υπεύθυνου λειτουργίας ενώ αναζητείται άλλο ένα άτομο, το οποίο διαφεύγει μέχρι στιγμής της σύλληψης που έχει διαταχθεί λόγω της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πάντως οι έρευνες έχουν προχωρήσει και ως προς το την προέλευση των ποτών που σέρβιραν στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο για να διαπιστωθεί εάν πληρούν τις προϋποθέσεις ή πρόκειται για νοθευμένα σκευάσματα.

Σχετικά άρθρα