Η Τζέιν Φόντα δηλώνει ότι ξεπέρασε τον καρκίνο και παραδέχεται πως αν ξαναερωτευτεί θα είναι μόνο με κάποιον 20χρονο, γιατί δεν της αρέσει το παλιό δέρμα!

Η Τζέιν Φόντα θέλει απλώς να πάει ξυπόλητη στο πάρκο με έναν νεαρό 20χρονο! Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη ότι, αν έβγαινε ξανά ραντεβού, ο άνδρας θα έπρεπε να είναι κάτω από το όριο ηλικίας για κατανάλωση αλκοόλ.

«Ντρέπομαι που το λέω αυτό, αλλά αν ήθελα να πάρω έναν εραστή, θα έπρεπε να είναι 20», λέει ευθαρσώς η 85χρονη αγαπημένη ηθοποιός στο podcast της «Absolutely Not».

«Τώρα, γιατί συγκεκριμένα 20;» ρωτάει τη Φόντα ο 36χρονος εμβρόντητος δημοσιογράφος.

«Επειδή δεν μου αρέσει το παλιό δέρμα», λέει αυθόρμητα η ηθοποιός, κάνοντας τον δημοσιογράφο να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια. «Συμφωνώ μαζί σου», της είπε. «Κάνω ό,τι μπορώ για να το διατηρήσω φρέσκο».

Η αποκάλυψη της Φόντα είχε ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο

“Αγαπώ αυτή τη γυναίκα. Τόσο τρομερά ειλικρινής! Και αστεία», σχολίασαν κάποιοι χρήστες του διαδικτύου ενώ άλλα σχόλια ήταν πιο καυστικά για την ηλικία της, λέγοντας ότι ένας 20χρονος δεν πρόλαβε να ζήσει τον πόλεμο του Βιετνάμ.

«20; Δεν είμαι ούτε στα μισά της ηλικίας της και νομίζω ότι το 20 είναι πολύ μικρός αριθμός για την ηλικία μου».

«Τι θα γίνει αν στον 20χρονο δεν αρέσει το παλιό δέρμα;» αντέδρασε ένας τρίτος χρήστης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός δηλώνει ότι προτιμά έναν νεότερο άντρα

Νωρίτερα φέτος, είχε ξαναμιλήσει για την προτίμησή της στου νεότερους άντρες. «Πνευματικά, διανοητικά και ψυχολογικά, είμαι πολύ νεότερη», δήλωσε τότε η σταρ του «Barbarella». «Ένα από τα πράγματα που έχω μάθει καθώς έχω φτάσει σε σοβαρά γηρατειά είναι όταν το μέσα σου έρχεται σε αντίθεση με το έξω, αυτό δεν είναι τόσο τρομακτικό».

Ο ακτιβιστής της κλιματικής αλλαγής, ο οποίος έχει συλληφθεί σε πολλαπλές διαδηλώσεις, διαγνώστηκε πέρυσι με λέμφωμα Non-Hodgkin και τους τελευταίους μήνες υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία. «Αυτός είναι ένας πολύ θεραπεύσιμος καρκίνος. Το ογδόντα τοις εκατό των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε νιώθω πολύ τυχερή», διαβεβαίωνε η Φόντα τους θαυμαστές της τον Σεπτέμβριο του 2022. Εκείνο τον Δεκέμβριο, ο καρκίνος ήταν πια σε ύφεση και η Φόντα περιχαρής έλεγε:

«Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία! Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή».

Σχετικά άρθρα