Ανατριχιαστική διαστροφή από κομμωτή στα Βριλήσσια – Είχε βάλει κάμερες στις τουαλέτες του μαγαζιού και στο υπνοδωμάτιο της θετής του κόρης!

Σοκάρει η δράση διεστραμμένου κομμωτή από τα Βριλήσσια ο οποίος φέρεται να είχε τοποθετήσει κάμερες στις τουαλέτες του μαγαζιού του. Ύστερα από έλεγχο που έκανε η αστυνομία εντόπισε κλειστό κύκλωμα με κάμερες μέσα στις τουαλέτες του κομμωτηρίου το οποίο λειτουργούσε στα Βριλήσσια της Αττικής.

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που έδωσε η αστυνομία για τις παρακολουθήσεις του διαστροφικού κομμωτή, ο οποίος «είχε εγκαταστήσει αθέατο σύστημα καταγραφής με δύο μικροσκοπικές κάμερες στις αντίστοιχες τουαλέτες του κομμωτηρίου, έχοντας την δυνατότητα να επεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο σε σύστημα αρχειοθέτησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και με την πράξη του αυτήν να λαμβάνει γνώση των δεδομένων αυτών καθώς και να αντιγράφει, αφαιρεί, αλλοιώνει, βλάπτει, συλλέγει, καταχωρεί, οργανώνει, διαρθρώνει, αποθηκεύει, προσαρμόζει, μεταβάλλει, ανακτά, συσχετίζει, συνδυάζει περιορίζει, διαγράφει, καταστρέφει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα παραβιάζοντας κατάφορα την αυτοδιάθεση των προσώπων που επισκέπτονταν τις τουαλέτες του κομμωτηρίου είτε με την ιδιότητα των εργαζομένων είτε με την ιδιότητα των πελατών.

Με αυτόν τον τρόπο ήλεγχε τις πληροφορίες που τους αφορούσαν, είτε αυτές αποτελούσαν ειδικές κατηγορίες δεδομένων (ευαίσθητα δεδομένα) και βρίσκονται στον πυρήνα της ιδιωτικής ζωής και της σεξουαλικής τους ταυτότητας, σωματικής και ψυχικής υγείας, είτε συνιστούν απλά δεδομένα».

Βρέθηκαν κάμερες και στο υπνοδωμάτιο της κόρης του

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία από την κατάθεση του συζύγου του συλληφθέντα, ο αρρωστημένος κομμωτής είχε τοποθετήσει κάμερες και στην τουαλέτα και το υπνοδωμάτιο της 29χρονης θετής κόρης του. Η γυναίκα ζήτησε την ποινική δίωξη του συζύγου της και την παραδειγματική του τιμωρία.

Η αστυνομία ανακάλυψε και κρυμμένα ναρκωτικά

Όπως φαίνεται η δράση του διεστραμμένου κομμωτή από τα Βριλήσσια δεν περιοριζόταν μόνο στην παράνομη παρακολούθηση των πελατισσών του κομμωτηρίου, ενώ βρισκόντουσαν στην τουαλέτα και της θετής του κόρης ενώ βρισκόταν στην “ασφάλεια” του σπιτιού της.

Αφού οι αρχές έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό ανακάλυψαν ότι ο κομμωτής, που είχε τοποθετήσει κάμερα στο θερμοσίφωνα του μπάνιου και άλλη μια στο καλώδιο της τηλεόρασης που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο, κατείχε παράνομες ναρκωτικές ουσίες.

Αφού οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τις ψηφιακές συσκευές παρακολούθησης που εντόπισαν, τόσο από το σπίτι όσο και από το μαγαζί και τις έστειλαν για εξέταση, εντόπισαν και μια νάιλον σακούλα που περιείχε κοκαΐνη. Ο κομμωτής ισχυρίστηκε στις αρχές ότι δεν ήταν καθαρή ποσότητα αλλά αναμειγμένη με παυσίπονο.

Μετά τη σύλληψή του ο διαβόητος κομμωτής αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τις διεστραμμένες πράξεις του.

Σχετικά άρθρα