Τρελαίνει τους 69.000 followers της στο TikTok η 91χρονη που φορά μίνι φούστες και ψηλοτάκουνα, αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Πρόκειται για την Betsy Lou, μία 91χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια, η οποία μέσα από τα βιντεάκια της στο TikTok, παρουσιάζει τα εντυπωσιακά της σύνολα στους 69.000 followers της, με λαμπερές μίνι φούστες και ψηλοτάκουνα, αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλά και μόνο ένας αριθμός.

Ως @bestylou.piano (παίζει και πιάνο εκτός από το να ντύνεται με τα εντυπωσιακά για την ηλικία της outfits), συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές και σχόλια, καθώς όλοι εντυπωσιάζονται από την ηλικία της.

Σε ένα βίντεο, με λεζάντα: «Η 90χρονη βασίλισσα Betsy Lou περπατάει έτσι!», η συνταξιούχος είναι ντυμένη με μια ασημένια μίνι φούστα με παγέτες και ένα λευκό τοπ από δαντέλα, περπατάει στην μπροστινή βεράντα της φορώντας ψηλά τακούνια στιλέτο και χορεύει υπό τους ήχους του Pretty Girls Walk Like This, της Big Boss Vette.

Τραγουδώντας τους στίχους του τραγουδιού, κάνει με αυτοπεποίθηση πασαρέλα και μάλιστα μια στροφή για να αναδείξει το ντύσιμό της.

@betsylou.piano 90 Year Old Queen Betsy Lou Walk Like This! #90yearsold #betsylou #fyp #prettygirlswalklikethis ♬ Pretty Girls Walk – Big Boss Vette

Το βίντεό της στο TikTok έχουν δει περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι, με τους θεατές να αποκαλούν την Betsy Lou «καταπληκτική» και «υπέροχη».

«Είμαι 58 ετών και δεν θα μπορούσα να περπατήσω με αυτά τα παπούτσια ή να δείχνω τόσο υπέροχη. Το βάζω στόχο», είπε μια γυναίκα. Μία άλλη έγραψε: «Ουάου… φαίνεται καταπληκτική… δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 90 ετών!».

Μία ακόμα σοκαρισμένη ακόλουθός της σχολίασε: «Αυτά τα τακούνια;! Έχω 15 χρόνια να περπατήσω με τακούνια, μπράβο BetsyLou!», ενώ μια άλλη διερωτήθηκε: «Είσαι καταπληκτική, μπορούμε να δούμε φωτογραφίες από τότε που ήσουν νεότερη; Θα ήθελα πολύ να τις δω».

Στο μεταξύ, μια άλλη της πρότεινε να βάλει «έντονο κραγιόν, γκρι σκιές και μάσκαρα».

Η Betsy Lou αποκάλυψε επίσης ότι ήταν χορεύτρια μπαλέτου και κλακέτας και ότι τα τακούνια είναι δικά της.

Σε ένα άλλο κλιπ, βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να χορεύει το electric slide στο Man! I Feel Like A Woman της Shania Twain.

Ντυμένη με τζιν σορτς, πουκάμισο με μοτίβο, καουμπόικο καπέλο και λευκές μπότες μέχρι το γόνατο, χοροπηδούσε αβίαστα στο δωμάτιο με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

@betsylou.piano Electric Slide! #91yearsold #betsylou #fyp #electricslide #shaniatwain #manifeellikeawoman #linedancing ♬ Man! I Feel Like A Woman! – Shania Twain

Οι εντυπωσιασμένοι τηλεθεατές έγραψαν: «Έχεις υπέροχα πόδια!» και «Έχει φροντίσει τον εαυτό της σε όλη της τη ζωή. Τι ομορφιά». Κάποια άλλη υποστήριξε: «Είναι σε καλύτερη φόρμα/υγεία από εμένα στα 55».

Εκτός από τα βιντεάκια με τα εντυπωσιακά σύνολά της στο TikTok, η 91χρονη παίζει πιάνο και δέχεται αιτήματα από τους followers της.

@betsylou.piano Replying to @mwalimumisoi What A Friend We Have In Jesus on Piano! #91yearsold #betsylou #piano #fyp #whatafriendwehaveinjesus #hymn #tequest ♬ original sound – Betsy Lou

Σχετικά άρθρα