Η περιπέτεια υγείας του Χρήστου Μάστορα και η δήλωση ότι οι φίλοι του και η οικογένειά του πεθαίνουν για αυτόν κι εκείνος για αυτούς – «Είμαστε ο ένας για τον άλλο»

Ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να μοιραστεί την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, καθώς διαγνώστηκε με αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα και αιτία αυτού είναι ο κορωνοϊός.

Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Metropolitan και ανέβαλε για κάποιες ημέρες τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά με τον Σάκη Ρουβά.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

(Πριν αρχίσετε να διαβάζετε να ενημερώσω ότι είμαι πλέον καλά)

«Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα, γιατί έχω έναν πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος, ο Χρηστάρας, ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω, για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω, και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα.

Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν όποιους τις διαδίδουν, οπότε θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.

Αιτία ο κόβιντ ο άτιμος… Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτόν τον καιρό και να μην ξέρει πώς να το διαχειριστεί… Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό, τη Δήμητρα Π., να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα, οπότε πάμε γερά».


Σχετικά άρθρα