Το γνωστό μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή, αποκάλυψε πως έχει πάρεση Bell: «η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση»

To γνωστό μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή – σύντροφος του διάσημου τραγουδιστή, Γιώργου Σαμπάνη – αποκάλυψε μέσω instagram story το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους followers της ότι πάσχει από πάρεση Bell, καθώς το μισό ημισφαίριο του προσώπου της έχει παραλύσει.

Μέσω της ανάρτησής της δηλώνει τρομαγμένη με την κατάσταση που βιώνει και παροτρύνει τους ανθρώπους να ξεκουράζονται και να ακούνε το σώμα τους.

Η ιστορία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Φοβάμαι πολύ»

«Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι αρκετά “τρομακτικό” για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βρήκαν ότι έχω πάρεση Bell, ουσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση.

Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμη και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω, μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπό μου.

Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά! Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί, πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας».

Σχετικά άρθρα