Δύο χωρισμένοι γονείς γνωρίστηκαν στο πάρκινγκ του σχολείου των παιδιών τους και κατέληξαν να παντρεύονται – Πώς κατάφεραν να βγουν το πρώτο ραντεβού; – «Αν εκπέμπεις ελπίδα και θετικότητα, κρατάς τον εαυτό σου ανοιχτό στην πιθανότητα της αγάπης»

Η μητέρα τριών παιδιών, ονόματι Dorilee Lavin, είδε για πρώτη φορά τον νυν σύζυγό της, Sean Lavin, στο παιχνίδι του γιου της στο ultimate frisbee και θυμάται ότι ένιωσε μια «μαγνητική έλξη» προς αυτόν. «Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν καθαρή αρσενική, θεϊκή ενέργεια. Ένιωθα προσγειωμένη και μόνο που τον κοιτούσα. Ένας ψηλός, μελαχρινός με γένια που έμοιαζε να ξέρει τι θέλει».

Σκεπτόμενη ότι ο Sean ήταν ο μπαμπάς ενός παιδιού της αντίπαλης ομάδας, δεν περίμενε να τον ξαναδεί ποτέ. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, τον εντόπισε στο σχολείο των παιδιών της, να περπατάει χέρι-χέρι με τις δύο κόρες του. «Συνειδητοποίησα ότι βρισκόταν στην ίδια πόλη και έπρεπε να του συστηθώ», θυμάται και εξηγεί ότι στη συνέχεια πέρασε οκτώ ημέρες «τριγυρίζοντας» στο σχολείο και περιμένοντας την ευκαιρία να του πει ένα γεια.

Το βιντεάκι της Dorilee στο TikTok που έγινε viral

Μοιράστηκε την αποστολή της να γνωρίσει τον «καυτό μπαμπά» σε ένα βιντεάκι στο TikTok που πλέον είναι viral, όπου απαντά στην ερώτηση: «Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει ποτέ όταν ήσουν ερωτευμένη με κάποιον;».

@dailydoseofdorilee #stitch with @Jackie Gansky #strategic #interested #perfectman #husbandmaterial #howwemet #waitforthegreats ♬ original sound – Dorilee

Τελικά, έφτασε η στιγμή και η Dorilee συστήθηκε στον Sean στο πάρκινγκ – αλλά βρέθηκε σε σύγχυση και έχασε την ευκαιρία να του δώσει το τηλέφωνό της.

Ο Sean, ωστόσο, ήταν ένα βήμα μπροστά της. Μετά τη σύντομη συζήτησή τους, ζήτησε από ένα μέλος του προσωπικού στο εξωσχολικό πρόγραμμα των παιδιών τους τον αριθμό της Dorilee και της έστειλε αμέσως μήνυμα.

Το πρώτο μήνυμα που της έστειλε o Sean:

Έκαναν σχέδια για ένα πρώτο ραντεβού στις 17 Ιουνίου 2023, στη λίμνη Shelburne Pond, όπου έκαναν καγιάκ και ψάρευαν.

Η Dorilee θυμάται ότι το ραντεβού ήταν «λίγο αμήχανο» στην αρχή λόγω άγχους. «Ενδιαφερόμασταν και οι δύο, αλλά είχαμε επιφυλάξεις για το πώς να προχωρήσουμε. Η συζήτηση έμοιαζε λίγο συγκρατημένη, παρόλο που ήταν ελεύθερη και έγιναν πολλές συνδέσεις», είπε.

Εκείνη τη στιγμή, ήταν και οι δύο διαζευγμένοι εδώ και έξι χρόνια και είχαν και οι δύο πρόσφατα τερματίσει σχέσεις τεσσάρων ετών.

Το δεύτερο ραντεβού που τους έφερε πολύ κοντά

Η Dorilee έφυγε από εκείνο το πρώτο ραντεβού νιώθοντας λίγο αβέβαιη, αλλά είχε διανύσει μόλις μισό μίλι στο δρόμο, όταν έλαβε ένα μήνυμα από τον Sean που την προσκαλούσε να πάνε για πεζοπορία την επόμενη μέρα.

«Εκείνη ήταν η μέρα που κατάλαβα ότι θα τον αγαπήσω – το δεύτερο ραντεβού. Στο δεύτερο ραντεβού δεν υπήρχαν μάσκες ή άγχος όπως στο πρώτο», λέει.

Η πρωινή τους πεζοπορία μετατράπηκε στη συνέχεια σε γεύμα στο σπίτι του Sean, ακολουθούμενο από ένα παιχνίδι cribbage και ένα μακρύ βράδυ που πέρασαν μιλώντας. «Το ραντεβού κράτησε περίπου οκτώ ώρες. Ήμασταν αχώριστοι από εκείνο το βράδυ», θυμάται η Dorilee.

Ο αρραβώνας, 2 μήνες αργότερα

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μόλις δύο μήνες αργότερα, στις 26 Αυγούστου. «Αρχίσαμε να μιλάμε για γάμο, ακόμα και για σχέδια γάμου μέσα σε ένα μήνα», λέει η ίδια για το θυελλώδες ειδύλλιό τους. «Ποτέ δεν τον αποκάλεσα φίλο μου. Τον αποκαλούσα άνθρωπό μου. Εκείνος δεν με αποκάλεσε ποτέ κοπέλα του. Ήμουν πάντα η μελλοντική του σύζυγος».

Φωτογραφία: KIRA HUANTE, People

Μόλις 47 ημέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού, ο Sean πήγε σε ένα τοπικό κοσμηματοπωλείο, όπου σχεδίασε ένα δαχτυλίδι κατά παραγγελία για την Dorilee. «Πέντε πέτρες σε κάθε πλευρά αντιπροσωπεύουν τα πέντε παιδιά που έχουμε [μεταξύ μας]. Η κεντρική πέτρα δείχνει την εύκολη αγάπη μας και είναι φτιαγμένη από δύο ανθρώπους με μαλακές άκρες – δύο πριγκιπικά φωτοστέφανα», εξηγεί για τις συναισθηματικές λεπτομέρειες του δαχτυλιδιού.

Ο γάμος τους και το μήνυμα της Dorilee προς άλλους ανθρώπους

Η Dorilee και ο Sean ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 6 Οκτωβρίου και πλέον μοιράζονται μια όμορφη οικογένεια με τα παιδιά τους, τα οποία έχουν ηλικίες από 7 έως 15 ετών.

Φωτογραφία: KIRA HUANTE, People

«Το πάντρεμα ήταν τόσο εύκολο στην αρχή. Τα παιδιά ήθελαν πάντα να περνούν χρόνο μαζί», λέει η Dorilee.

«Ναι, τσακώνονται για το ποιος κάθεται στη μεσαία σειρά στις βόλτες με το αυτοκίνητο – αλλά αυτό ήταν το τέλος των διαφωνιών. Και φίλε, χαίρομαι που αγόρασα ένα επταθέσιο! Είμαστε στη μέγιστη χωρητικότητα», αστειεύεται.

Όσο για τον Sean, η Dorilee λέει ότι αγαπάει την «ευκολία» που συνεπάγεται ο γάμος μαζί του. «Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά το να γυρίζω απλά σπίτι και να βυθίζομαι σε μια από τις αγκαλιές του και να τυλίγω τα χέρια μου γύρω του και να νιώθω αυτή τη φόρτιση και την ανταλλαγή ενέργειας, είναι προσγειωτικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά την εμπειρία της ως χωρισμένη μητέρα που αναζητά την αγάπη, Dorilee έχει συμβουλές για άλλους χωρισμένους και ανύπαντρους γονείς έξω στον κόσμο των ραντεβού. Κατά τη γνώμη της, όλα έχουν να κάνουν με τη θετική νοοτροπία.

«Αυτό που στέλνετε στο σύμπαν είναι αυτό που σας επιστρέφεται. Αν εκπέμπεις ελπίδα και θετικότητα, κρατάς τον εαυτό σου ανοιχτό στην πιθανότητα της αγάπης», εξηγεί. «Από την άλλη πλευρά, αν λες: “Γιατί δεν μου συμβαίνει ποτέ αυτό;” ή “Αυτό δεν θα μου συμβεί ποτέ”, αυτό θα πάρεις».

Προτείνει επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε πώς θα έμοιαζε για εσάς μια ιδανική σχέση. «Γράψτε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά του συντρόφου που θέλετε. Μόλις το ξέρετε αυτό, θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε πότε κάποιος ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας», λέει.

«Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στα θέλω σας και στο σύμπαν που σας ακούει».

Σχετικά άρθρα