Η Άννα Δρούζα μας διηγείται μια μοναδική της εμπειρία: Η συνάντηση με τον Χόρχε Μπουκάι (φωτό) thumbnail
Την Τρίτη το απόγευμα που μας πέρασε, έζησα μια πολύτιμη εμπειρία. Είχα ήδη αλλάξει ψυχολογία από την προηγούμενη μέρα όταν μου δόθηκε η μοναδική εμπειρία να μιλήσω με τον Χόρχε Μπουκάι στη σπουτίτα του στο Athens Plaza που ενώ ήταν κανονισμένο να μας παραχωρήσει μιας ώρας συνέντευξη εκείνος έμεινε δυόμιση ώρες μιλώντας μας για τη ζωή και το νόημά της. Τη Δευτέρα το βράδυ έφυγα με γεμάτη την ψυχήν μου συναισθήματα πληρότητας και αισιοδοξίας και την Τρίτη με περίμενε άλλη μια ευχάριστη έκπληξη. Ήταν η παρουσίαση του βιβλίου του στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη και αψηφώντας την κούρασή μου στις 7 το απόγευμα ήμουν εκεί με λαχτάρα να τον ακούσω.

Η Άννα Δρούζα μας διηγείται μια μοναδική της εμπειρία: Η συνάντηση με τον Χόρχε Μπουκάι (φωτό)

Φωτογράφος : Κουρούπης Βασίλης 


 


Την Τρίτη το απόγευμα που μας πέρασε, έζησα μια πολύτιμη εμπειρία. Είχα ήδη αλλάξει ψυχολογία από την προηγούμενη μέρα όταν μου δόθηκε η μοναδική ευκαιρία να μιλήσω με τον Χόρχε Μπουκάι στη σουίτα του στο Athens Plaza που ενώ ήταν κανονισμένο να μας παραχωρήσει μιας ώρας συνέντευξη εκείνος έμεινε δυόμιση ώρες μιλώντας μας για τη ζωή και το νόημά της. 


Τη Δευτέρα το βράδυ έφυγα με γεμάτη την ψυχή μου συναισθήματα πληρότητας και αισιοδοξίας και την Τρίτη με περίμενε άλλη μια ευχάριστη έκπληξη. Ήταν η παρουσίαση του βιβλίου του στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη και αψηφώντας την κούρασή μου, στις 7 το απόγευμα ήμουν εκεί περιμένοντας με λαχτάρα να τον ακούσω.
Φαίνεται την ίδια ανάγκη μοιράστηκαν χιλιάδες άλλοι άνθρωποι και όταν έφτασα εκεί αντίκρυσα μια λαοθάλασσα κόσμου να αγωνιά για το πώς θα μπορέσει να βρει μια γωνιά να σταθεί για να τον ακούσει. 


 Από τις σπάνιες φορές που έχω αντικρύσει ένα ανάλογο θέαμα,δηλαδή να μη χωράει ο κόσμος και να κάθονται όλοι οκαλδόν φτάνοντας μέχρι τα πόδια του Μπουκάι.


 
Μας μίλησε για την πνευματικότητα για την πίστη και την εμπιστοσύνη, για την κρίση και τις ευκαιρίες που μας δίνονται, για τον έρωτα και την αγάπη και την υπέρβαση που μας καλεί όλους η ζωή να πράξουμε. Έπαιξε μαζί μας βάζοντάς μας να κάνουμε παιχνίδια και ήταν ένας χείμαρρος γνώσης εμπειρίας και αποστάγματος σοφίας.Για όσους δεν τον ακούσατε, έχουμε ετοιμάσει και θα προβάλλουμε τις επόμενες μέρες από τις σελίδες του www.boro.gr μια μοναδική συνέντευξη μαζί του.Άννα Δρούζα


 


Δείτε ένα μικρό απόσπασμα 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X