Στον ΠΑΟΚ ο Αλβανός

O ΠΑΟΚ ταράζει τα νερά στο ελληνικό χάντμπολ, καθώς ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του κορυφαίου Έλληνα αθλητή, Αλέξη Αλβανού και πλέον βάζει πλώρη για τίτλους.
Η διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση προκειμένου η ομάδα που χάρισε μεγάλες χαρές τα τελευταία χρόνια να επιστρέψει στις επιτυχίες και έτσι ήρθε σε συμφωνία με το τοτέμ του ελληνικού χάντμπολ.
Η συμφωνία του 34χρονου αριστερόχειρα περιφερειακού με τον έφορο του ΠΑΟΚ Γρηγόρη Πετρίδη, σφραγίστηκε παρουσία του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, με τον αθλητή να υπογράφει συμβόλαιο διετούς συνεργασίας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση
To τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την έναρξη της διετούς συνεργασίας με τον κορυφαίο Έλληνα χειροσφαιριστή, Αλέξη Αλβανό.
Με μεθοδικές κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης και με δεδομένη τη θέληση του αθλητή να επιστρέψει στην πόλη από την οποία ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του, επιτεύχθηκε η –ίσως- σημαντικότερη μεταγραφή στην ιστορία του τμήματος.
«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, με ταλαντούχους παίκτες και πολλές προοπτικές βελτίωσης. Επιστρέφω στην πόλη μου, μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρέπει να ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο να διεκδικεί τίτλους και μακάρι να κατακτήσουμε τίτλους», ήταν το σχόλιο του Αλέξη Αλβανού, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Στο καλωσόρισμά του ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, Γρηγόρης Πετρίδης, τόνισε τα εξής: «Είναι μία σημαντική μέρα για το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Εκτιμούμε απεριόριστα τον αθλητή και τον άνθρωπο Αλέξη Αλβανό, που έχει δώσει διαπιστευτήρια ήθους, ακεραιότητας, αξιοπρέπειας και αγωνιστικής αξίας στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Με την έλευσή του η ομάδα μας αλλάζει επίπεδο. Δίνει νέα αίγλη στο τμήμα και θα βοηθήσει τους συναθλητές του που τον περιμένουν με μεγάλη χαρά. Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να προσφέρει στον μεγάλο μας σύλλογο, τον ΠΑΟΚ».

Σχετικά άρθρα