Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Χρυσές δουλειές για εργοστάσιο με φουσκωτές κούκλες του σεξ!
Χρυσές δουλειές για εργοστάσιο με φουσκωτές κούκλες του σεξ! thumbnail

Χρυσές δουλειές για εργοστάσιο με φουσκωτές κούκλες του σεξ!

Η κινεζική πόλη Ningbo διαθέτει τα περισσότερα εργοστάσια που κατασκευάζουν φουσκωτές κούκλες του σεξ σε όλη την χώρα – Πελάτες από όλο τον κόσμο παραγγέλλουν φουσκωτές κούκλες με αποτέλεσμα οι εργάτες να δηλώνουν εξουθενωμένοι…


Στα εργοστάσια  που κατασκευάζουν φουσκωτές κούκλες του σεξ, στην πόλη Ningbo της Κίνας, οι εργάτες δεν παίρνουν ανάσα από την πολλή δουλειά. Στο δάπεδο αυτών των εργοστασίων διασκορπισμένα μέλη από καουτσούκ ή pvc τα κάνουν να μοιάζουν εκ πρώτης όψεως με νεκροτομεία.

Σύμφωνα με έναν εργαζόμενο ενός από αυτά τα εργοστάσια που άνοιξε πριν πέντε χρόνια, αρχικά η πελατεία τους προερχόταν από τις γειτονικές χώρες, όπως Ιαπωνία, Κορέα και Τουρκία, τώρα όμως οι παραγγελίες έχουν αυξηθεί και προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Ο 36χρονος Lili  Hsing δηλώνει εξουθενωμένος από την πολλή δουλειά και αναφέρει αστειευόμενος ότι η κούραση των εργατών σε αυτά τα εργοστάσια δεν προέρχεται επειδή φουσκώνουν τις κούκλες του σεξ, αλλά λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Συνήθως, οι πελάτες επιλέγουν τις πλαστικές κούκλες από το διαδίκτυο. Αρχικά τα εργοστάσια στην πόλη Ningbo κατασκεύαζαν μόνο έναν τύπο φουσκωτής κούκλας, τώρα όμως εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης σε διεθνές επίπεδο, υπάρχουν δέκα διαφορετικά είδη και κυκλοφορούν online με ονόματα, δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να επιλέξουν την φουσκωτή κούκλα που τους «ταιριάζει».Ο Hsing αναφέρει ότι η τιμή μιας φουσκωτής κούκλας του σεξ είναι μόνο 38 ευρώ, ενώ η ποιότητά τους είναι πολύ καλή και κυρίως… αργούν να ξεφουσκώσουν!
Protothema.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X