Νέο επεισόδιο στη Βουλή: Μητσοτάκης και Κικίλιας κατά Κωνσταντοπούλου thumbnail

Νέο επεισόδιο στη Βουλή: Μητσοτάκης και Κικίλιας κατά Κωνσταντοπούλου

Κεραυνούς κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βασίλης Κικίλιας. 


Aφορμή, το γεγονός ότι το Kανάλι της Βουλής δεν μεταδίδει απευθείας την επιτροπή όπου γίνεται επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών Γ' τύπου, αλλά την επιτροπή για τον έλεγχο του λογιστικού χρέους που έχει συστήσει η κ. Κωνσταντοπούλου.


Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για διαδικασία προσβολής από την πλευρά της Βουλής για το γεγονός ότι δεν μεταδίδεται απευθείας η συγκεκριμένη επιτροπή και ζήτησε να διακοπεί η συνεδρίαση μέχρι να ξεκινήσει η απευθείας μετάδοση.


Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν μεταδίδεται η συνεδρίαση της συγκεκριμένης επιτροπής, παρά την απόφαση της κ. Κωνσταντοπούλου να μεταδίδονται απευθείας όλες οι επιτροπές, αλλά «το παιχνιδάκι της πρόεδρου», όπως χαρακτήρισε την επιτροπή για το λογιστικό έλεγχο του χρέους στην οποία προεδρεύει από το πρωί του Σαββάτου η κ. Κωνσταντοπούλου.
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X