Τι ευχήθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί το Πάσχα; thumbnail

Τι ευχήθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί το Πάσχα;

Τις ευχές τους για το Πάσχα έδωσαν λίγο μετά την Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί.


Ο Αλέξης Τσίπρας από την Αίγινα όπου βρίσκεται, δήλωσε:


«Ελληνίδες, Έλληνες, η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή. Φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα.Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση.Είναι η Ανάσταση όλων μας, που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε ψηλά και, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της συγκυρίας. Το μήνυμα της σημερινής γιορτής είναι μήνυμα ζωής και δικαιοσύνης που ακούγεται  από την Ελλάδα στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.Έχουμε κάνει ήδη τη μεγάλη αρχή. Έχουμε το δικαίωμα και τη δυνατότητα να φτάσουμε ως το τέρμα. Η άνοιξη της δημιουργίας πρέπει να δώσει τέλος στον χειμώνα της παραίτησης.Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».


Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Αυτή τη χρονιά η υποδοχή του Αγίου Φωτός έχει μία ιδιαίτερη σημασία, γιατί το Φως της Ανάστασης είναι το Φως της ελπίδας.Οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι το Φως της Ανάστασης και της Ορθοδοξίας, το Φως του Ελληνισμού νίκησε πάντα το σκοτάδι και όλους εκείνους οι οποίοι ήθελαν να καθυποτάξουν είτε την Πατρίδα είτε την Ορθοδοξία. Θα νικήσει πάλι το Φως και θα φέρει την ελπίδα.Για αυτό το λόγο όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, όλοι οι λαοί έχουμε σήμερα μία καινούργια αρχή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, μία καινούργια αρχή που φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία ακόμα και σε αυτούς που περνούν δύσκολα αυτή τη νύχτα και αύριο την ημέρα του Πάσχα» τόνισε στο πασχαλινό του μήνυμα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας.


Ο Αντώνης Σαμαράς, ευχήθηκε «αγάπη σε κάθε οικογένεια. Προκοπή και υγεία σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα. Και στην Πατρίδα μας να βγει γρήγορα από τα δύσκολα και να δικαιωθούν, να πιάσουν τόπο, επιτέλους, οι θυσίες του ελληνικού λαού. Χριστός Ανέστη».


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την άλλη, αναφέρει στο πασχαλινό του μήνυμα πως «ανάσταση για τον λαό μας δεν μπορεί να έρθει με τροϊκανές διαπραγματεύσεις, με τα επικίνδυνα γεωπολιτικά παιχνίδια των ανταγωνισμών, σε όφελος των συμφερόντων που μέχρι σήμερα έχουν οδηγήσει σε Γολγοθά τον λαό μας. Ανάσταση λαών μπορεί να έρθει μόνο σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους, με ένα ισχυρό εργατικό λαϊκό κίνημα που θα βγει στο προσκήνιο, με λαϊκή συμμαχία», καταλήγει ο γ.γ του ΚΚΕ.


Τέλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζει πως «το Πάσχα ενώνει τους Έλληνες γύρω από το μήνυμα της Ανάστασης. Αυτή  η λαμπρή και αισιόδοξη ημέρα είναι ίσως μια ευκαιρία να σκεφτούμε πού βρισκόμαστε και πού πηγαίνουμε ως Έθνος και ως κοινωνία. Μακάρι να το κάνουμε αυτό με ένα τρόπο που πηγαίνει πέρα από τις σκοπιμότητες της συγκυρίας, πιο γενναιόδωρο και πιο διορατικό», συμπληρώνει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ


 


 


http://www.star.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X