Βόμβα στο Σκάι:Απομακρύνθηκε η Εύη Κουτσαυτάκη  thumbnail

Βόμβα στο Σκάι:Απομακρύνθηκε η Εύη Κουτσαυτάκη

Σαν βόμβα έσκασε η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για την απομάκρυνση της αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου του ΣΚΑΪ, Εύης Κουτσαυτάκη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Η είδηση δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση των Τυπολογιών και προκάλεσε αίσθηση.


 


Επρόκειτο για μια στενή συνεργάτιδα του Γ. Αλαφούζου, που επί χρόνια είχε την οικονομική διεύθυνση της εταιρείας, έχοντας αναλάβει δύσκολες αποστολές, όπως οι περικοπές μισθών , οι απολύσεις και η εθελούσια έξοδος των εργαζομένων. Μετά το ηχηρό «διαζύγιο» με το Χρήστο Παναγόπουλο- ο οποίος από το 2010 ήταν δίπλα στο Γ. Αλαφούζο- η διεύθυνση του ομίλου είχε περάσει στα χέρια της Εύης Κουτσαυτάκη. Οι διαφωνίες με τη διοίκηση οδήγησαν στο νέο «διαζύγιο» το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι «βελούδινο». Η θέση της θα καλυφθεί μάλλον εσωτερικά, από στέλεχος που βρίσκεται ήδη στον όροφο διοίκησης του ΣΚΑΪ.


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X