Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/03

Μία όμορφη Παρασκευή η σημερινή με ήρεμη επικοινωνία και λύσεις για ψυχική ηρεμία! Ισχυρή διαίσθηση αλλά και συναισθηματικές επαφές, ακόμα και με άτομα του παρελθόντος, θα έχουν με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, που ο Ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο, θα πρέπει να ακούς άφοβα την διαίσθηση σου και να αρπάξεις την ευκαιρία να ανανεωθείς! Πιθανόν σήμερα, μέσα από κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, κάποιες αποκαλύψεις να σε ωφελήσουν, με αποτέλεσμα να κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σε ανακουφίσουν από τοξικές σχέσεις ή καταστάσεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου στον Ιχθύ, ετοιμάσου για πολλές αλλαγές, οι οποίες θα είναι κυρίως θετικές! Σίγουρα θα υπάρξουν νέες εμπειρίες, αλλά και επαναφορά ευκαιριών! Πες ναι στην διεκδίκηση των ονείρων σου και στην απόλυτη ανανέωση του φιλικού τομέα, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος! Γενικά απολαμβάνεις επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, ακόμα και με άτομα που έχεις να τα πεις καιρό!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να σοβαρευτείς επικοινωνιακά, αφού η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, πιθανόν να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Σήμερα θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου κοινωνικά, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις ή και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Μην επιτρέψεις λοιπόν σε λάθη παρορμητικά να σε οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, είναι σίγουρα μία επικοινωνιακά καλή μέρα, ιδίως για επαφές που έχουν να κάνουν με επίλυση παλαιών προβλημάτων, λόγω της Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου στον φιλικό σου Ιχθύ! Επιπλέον κάποιες επικοινωνίες με άτομα που έχεις να δεις καιρό, φέρνουν αισιοδοξία, χαρά και κέφι στην ζωή σου! Προσοχή μόνο χρειάζονται οι μετακινήσεις σου και ο τρόπος που οδηγείς!

 

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου και αφιερώνεσαι στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες και ταυτόχρονα απαλλάσσεσαι από παλαιά βάρη και κακές αναμνήσεις, με την βοήθεια της Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου! Καταφέρνεις άψογα και συνδυάζεις την διορατικότητα σου με την λογική, ώστε να βγάζεις τα σωστά συμπεράσματα για τις προθέσεις των γύρων σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, απέναντι σου και συγκεκριμένα στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παλαιά προβλήματα που ακόμα σε απασχολούν! Μπορείς λοιπόν, να λύσεις παρελθοντικές παρεξηγήσεις, τσακωμούς και ρήξεις και για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να προσέχεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς και να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις ή στείλεις μήνυμα!

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου στον Ιχθύ, θα επαναφέρει σήμερα, κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι οποίες όμως τώρα, μπορούν να διευθετηθούν! Κυρίως ανοιχτές υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος, βρίσκουν σήμερα την λύση τους! Μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω τώρα, αλλά αν οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, θα πετύχεις στόχους, που προσπαθείς καιρό τώρα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα φίλε Σκορπιέ, βιώνεις μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική ημέρα! Τα φώτα είναι πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού από τους γύρω σου! Μπορεί να κάνεις κάποια λάθη επικοινωνιακά στους κοινωνικούς σου κύκλους, κυρίως λόγω της τάσης σου για έπαρση έπαρσης, αλλά η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, θα προστατέψει την καλή σου φήμη, την λάμψη και την δημοτικότητα σου! Τυχερές συγκυρίες, διορθώνουν ακόμα και προβλήματα από το παρελθόν!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, έχεις την ωφέλιμη ευκαιρία να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να διαπιστώσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου! Έχεις πάρει τα μαθήματα σου από παλαιότερες εμπειρίες και ξέρεις τι να κάνεις ώστε να πετύχεις στόχους! Μπορεί να σε πιάσει ενδεχομένως, νοσταλγία για το παρελθόν, αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα και εύκολα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στο Ζώδιο των Ιχθύων, διορθώνει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά του παρελθόντος! Διορθώνεις πολλές προβληματικές επαφές που στο παρελθόν, σε μπέρδευαν και σε προβλημάτιζαν! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής τώρα και πολύ περιζήτητος στους κύκλους σου, γι’αυτό απέφυγε κουτσομπολιά και ψέματα, που μπορεί να εκθέσουν εσένα και να σου φέρουν ζημιές!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, αγαπητέ Υδροχόε, θα επικεντρώσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου και στις αξίες σου! Κάποια παλαιά προβλήματα, τώρα λύνονται, αφού δίνεις τέλος στην αστάθεια και την αβεβαιότητα! Εσύ οφείλεις να είσαι υπομονετικός και να προσπαθήσεις σκληρά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ώστε να νιώσεις ξανά ήρεμος με αυτά που έχεις κατακτήσει και να απολαύσεις την ζωή!

 

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα φίλε Ιχθύ, στο δικό σου ζώδιο, πραγματοποιείται η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου! Ετοιμάσου για πολλές επαφές και επικοινωνίες, η οποίες όμως θέλουν προσοχή από μέρους σου, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία! Η ημέρα φέρνει μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις και εξόδους, που αφορούν άτομα από το παρελθόν ή που έχεις καιρό να δεις! Διαχειρίσου σωστά κοινωνικές καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις !

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα λάθη που θα πρέπει να αποφεύγουν τα ζώδια σε έναν καβγά!

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 15/03

Σχετικά άρθρα