Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 29/5

Οι αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα είναι κυρίως θετικές! Τα ζώδια θα έχουν πραγματικά την ανάγκη να νιώσουν πως έχουν τον θαυμασμό των γύρων τους, ενώ κάποιοι άλλοι ανανεώνουν στο έπακρο την σχέση τους! Τέλος τα περισσότερα ζώδια απολαμβάνουν πολλές θετικές εξελίξεις με ενθουσιασμό και χαρά! Φλερτάρουν ασταμάτητα, μπορούν να κατακτήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει και γοητεύουν πολύ κόσμο!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την τάση να κοιτάς μόνο τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς να ακούς τι έχει να σου πει ο σύντροφος σου και πιθανόν να γίνεις λίγο πιο εγωκεντρικός απ’ό,τι συνήθως! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πραγματικά την ανάγκη να νιώσεις πως έχεις τον θαυμασμό των γύρων σου και ίσως το παρακάνεις στην προβολή του εαυτού σου, επειδή θες να επιβεβαιώνεσαι!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει εξέλιξη σε σχέση με μία ερωτική ιστορία, που σου έχει μείνει απωθημένο! Η διαίσθηση σου, είναι εκείνη που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις στον έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν, να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σου σήμερα, αφού δυσκολεύεσαι να μείνεις ανεπηρέαστος από τις απόψεις του, όσον αφορά τις επιλογές σου!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα υπάρξει μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία και πιθανόν… υποκινούμενη! Οι φίλοι σου θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και ίσως σε βοηθήσουν στις συναισθηματικές σου εξελίξεις, φέρνοντας σε, σε επαφή με ένα καινούργιο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις στο έπακρο την σχέση σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη και τον έρωτα σου! Αυτή η συμπεριφορά σου όμως, ίσως φέρει αμφιβολίες στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να βάζεις τοίχους για λόγους εγωισμού, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από ισχυρή γοητεία, μυστήριο και ερωτισμό! Μπορείς τώρα, να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που θες και έτσι να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια και την πίστη του συντρόφου σου, ακόμα και αν αυτό το καταφέρεις με πλάγιους τρόπους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε σαφώς πιο κοντά με διάφορους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές, τρυφερές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει και μάλιστα στα ξαφνικά!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε σαφώς πιο κοντά με διάφορους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές, τρυφερές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει και μάλιστα στα ξαφνικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως το ενδιαφέρον σου να στραφεί σήμερα σε ένα πρόσωπο, μέσα από τον εργασιακό χώρο! Φρόντισε πριν φλερτάρεις μαζί του και εκτεθείς, να είσαι σίγουρος πως το ενδιαφέρον σου γι’αυτό το άτομο είναι γνήσιο! Αν είσαι δεσμευμένος, καταλαβαίνεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα με τον σύντροφο, ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλές εκπλήξεις ή δωράκια από το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλές θετικές εξελίξεις με ενθουσιασμό και χαρά! Φλερτάρεις ασταμάτητα, μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και γοητεύεις πολύ κόσμο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, αναστατώνεις τον σύντροφο σου με την κυκλοθυμία σου! Από την μία είσαι τρυφερός και τον φροντίζεις και από την άλλη υπερβολικά γκρινιάρης και παραπονιάρης απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι στην αρχή μίας προσπάθειας για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας θα σε πλησιάσει τώρα και θα μπορέσετε να είστε ξανά μαζί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες όσον αφορά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου, αφού τις εκφράζει με λάθος τρόπο και σε απογοητεύει! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο σήμερα, το οποίο θα αποτραβήξει το ενδιαφέρον σου από το άτομο που μέχρι τώρα σε ενδιέφερε! Ίσως μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος ανακτάς σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, με ποικίλους τρόπους! Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει σου δείχνει έμμεσα το ενδιαφέρον του για σένα, γεγονός που σε χαροποιεί! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα έχει αρκετές ευκαιρίες για να καταφέρεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι» στην σχέση σου με τον σύντροφο!

Σχετικά άρθρα