Αρχική / More / Celebrity news / Το 500.000 ευρώ γαμήλιο πάρτι (γεμάτο χλιδή) ζευγαριού στη Μύκονο!
Το 500.000 ευρώ γαμήλιο πάρτι (γεμάτο χλιδή) ζευγαριού στη Μύκονο! thumbnail

Το 500.000 ευρώ γαμήλιο πάρτι (γεμάτο χλιδή) ζευγαριού στη Μύκονο!

Η Μύκονος, εκτός από όλα τα άλλα, είναι και αγαπημένος προορισμός βαθύπλουτων για τον γάμο τους. Είτε των ίδιων, είτε των παιδιών τους, δεν έχει σημασία. Ενας τέτοιος γάμος έγινε το περασμένο Σάββατο. Μια εβδομάδα μετά, όλοι στο νησί μιλούν ακόμη για αυτόν….


Νύφη και γαμπρός οι Sarah και Gibbys, ένα ζευγάρι Αιγυπτίων, παιδιά οικογενειών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενέργειας που κατέφθασαν στο νησί με το liar jet τους και τους 300 καλεσμένους τους.


Το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου την οποία και… προσέφερε στους καλεσμένους του. Οι Sarah και Gibbys έδωσαν μια γαμήλια δεξίωση στο Nammos, το κόστος της οποίας σύμφωνα με το mykonoslivetv.gr έφθασε τις 500.000 ευρώ, μια δεξίωση μοναδικής… φαραωνικής χλιδής για την οποία το νησί, μια εβδομάδα μετά μιλά ακόμη.Για τις ανάγκες της γαμήλιας δεξίωσης ο χώρος του Nammos είχε μοιραστεί σε δύο επίπεδα, ένα για φαγητό και ένα για χορό. Την διασκέδαση είχε αναλάβει μπάντα και dj που είχαν έρθει από το εξωτερικό ειδικά για την δεξίωση, ενώ ιδιαίτερη προσοχή είχε δοθεί στον στολισμό και τον φωτισμό του χώρου, που επιμελήθηκε Ελληνίδα διακοσμήτρια. Εξαιρετική εντύπωση προκάλεσαν οι τεράστιες γαμήλιες ανθοστήλες και τα τριαντάφυλλα που κρέμονταν στον αέρα.


Φυσικά, η σαμπάνια έρρε άφθονη, ενώ ο μπουφές περιελάμβανε απλά τα πάντα. Το πάρτι αυτό που πέρασε στην ιστορία του νησιού πλέον, διήρκεσε μέχρι τις έξι το πρωί…


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X