Αρχική / More / Celebrity news / Η μεγάλη έξοδος Βαρουφάκη-Δανάης από το ΥΠΟΙΚ!Που πήγαν μετά;
Η μεγάλη έξοδος Βαρουφάκη-Δανάης από το ΥΠΟΙΚ!Που πήγαν μετά; thumbnail

Η μεγάλη έξοδος Βαρουφάκη-Δανάης από το ΥΠΟΙΚ!Που πήγαν μετά;
Ηρθε να πάρει τον πρίγκηπά της πάνω σε μια μαύρη μηχανή, η Δανάη Στράτου, δίνοντας την αφορμή να εκτυλιχθούν για μια ακόμη φορά κινηματογραφικές σκηνές παλιάς ελληνικής ταινίας.


Καθημερινά οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και οι καμεραμέν που έστηναν… καρτέρι έξω από το υπουργείο Οικονομικών ήταν δεκάδες. Η σημερινή παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, όμως, έκανε την οδό Νίκης και τη στοά του ΥΠΟΙΚ να πλημμυρίσει από δημοσιογράφους και να εκτυλιχθούν σκηνές πρωτόγνωρες.


Γύρω στις τρεις το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Οικονομικών επικράτησε πανζουρλισμός, αφού δημοσιογράφοι και φωτογράφοι σπρώχνονταν για μια δήλωση του Γιάνη Βαορυφάκη ή μια τελευταία φωτογραφία του με φόντο το ΥΠΟΙΚ, με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω ακόμη και οι μηχανές που ήταν σταθμευμένες στην οδό Νίκης! 


Ο Γιάνης Βαρουφάκης πάντως, παρά το ότι πραγματικά γύρω του γινόταν χαμός διατήρησε το χαμόγελό του, ενώ ανεβάζοντας τη Δανάη Στράτου στη μηχανή τους αποχώρησε θορυβωδώς από το υπουργείο…Δείτε πώς παρακολουθούν οι απλοί άνθρωποι της πλατείας Συντάγματος το διάσημο ζευγάρι: ΑφωνοιΓια πρώτη φορά, η Δανάη Στράτου έδειχνε «σφιγμένη» και μουτρωμένη. Γατζώθηκε επιδεικτικά πάνω στη μηχανή του συζύγου της, χωρίς κράνος, και έφυγαν μόνοι τους σχεδόν…κινηματογραφικά απο το υπουργείο Οικονομικών.Ο Βαρουφάκης δείχνει να απολαμβάνει τα τελευταία λεπτά δημοσιότητας μπροστά στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο τον φιλοξένησε για 6 μήνες, 


 

 
Ύστερα από την ανακοίνωση της παραίτησης του, αφού πρώτα «πολιορκήθηκε» από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους έξω από το υπουργείο Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέβηκε στη μηχανή του μαζί με τη σύντροφο του Δανάη Στράτου και πήγαν… για μπύρα.


Το παρακάτω βίντεο δείχνει τον πρώην υπουργό Οικονομικών να απολαμβάνει τη μπύρα του μαζί με τη Δανάη Στράτου και μερικούς φίλους του σε μπαρ της Αθήνας.


 


  


 


 Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X