Αρχική / Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας! Δες ποιο τραγούδι σε εκφράζει καλύτερα.
Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας! Δες ποιο τραγούδι σε εκφράζει καλύτερα. thumbnail

Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας! Δες ποιο τραγούδι σε εκφράζει καλύτερα.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Σπάστα – Γιώργος Παπαδόπουλος»

Πάθη, λάθη και δυνατές συγκινήσεις σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη σε κάνουν να τρέχεις, για να φτάσεις κοντά στον έρωτα με τον οποίο σε χωρίζουν πολλά…Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που είναι η αστρολογική όψη που σε επηρεάζει άμεσα για αυτή την εβδομάδα, σε κάνει να θέλεις να σπάσεις τα δεσμά της σταθερότητας, προκειμένου να απελευθερωθείς από κάθε τι που σε περιορίζει και που δεν έχει εξέλιξη… Παράλληλα ένας παρασκηνιακός έρωτας φαίνεται ότι σε ιντριγκάρει και εσύ τραγουδάς:

«Σπασ’ τα απόψε όλα για χάρη μου κι έλα γίνε το φεγγάρι μου… γυαλιά και καρφιά τα αστερία μου φτάνει να ‘σαι μες τα χεριά μου… Σπασ’ τα όλα κι έλα διπλά μου κι ό,τι θες απόψε ζητά μου, γιατί η αγάπη δεν ρωτά, μαζί ζούμε αυτόν τον έρωτα! Να θέλω να σε δω μα να μην είσαι εδώ, να φεύγεις και εγώ πίσω σου να τρέχω, πως γίνεται να σπας αυτό που αγαπάς, αφού και απ’ τον Θεό εγώ πιο πάνω σ’ έχω, γυρνά ξανά!»ΤΑΥΡΟΣ

«Εμένα Μόνο – Πασχάλης Τερζής»

Στο ρυθμό του έρωτα εκπέμπεις, φίλε Ταύρε, και αυτή την εβδομάδα… Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Σκορπιό, σου φέρνει μηνύματα και συναντήσεις όλο νόημα και υποσχέσεις και για μία ακόμα φορά θέλεις (και καταφέρνεις) να περάσει το δικό σου! Στη συνέχεια της εβδομάδας, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου, η Αφροδίτη, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα… Μην ζηλεύεις, μην παθιάζεσαι και σε πιάνουν τα πείσματά σου… Απόλαυσε δυναμικά τον έρωτα, χωρίς να περιμένεις εγγυήσεις για το αύριο! Αυτή την εβδομάδα τραγουδάς Πασχάλη Τερζή:

«Τα μάτια που σου χάρισα ποτέ μην τα προδώσεις, στα κύματα που προχωράς σαν φυλαχτό να με φοράς κι ας λένε το αντίθετο του κόσμου οι διαδόσεις! Βάλε στην πόρτα το κλειδί, θέλω για σένα ως το πρωί εγώ να λιώνω, άσ’ τους να βλέπουν χωρισμούς, εσύ κανέναν μην ακούς, εμένα μόνο»! 


 


 


ΔΙΔΥΜΟΣ

«Με το καλημέρα – Πάνος Κιάμος»

Με το καλημέρα της εβδομάδας, εσύ Δίδυμε χαμογελάς, φλερτάρεις και αρχίζεις να μπαίνεις σε μία νέα φάση στα αισθηματικά σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Τοξότη σε βοηθούν να πάρεις τον αέρα σου και να αποκτήσεις την σταθερή σχέση που σου αξίζει! Η Αφροδίτη από τον Ζυγό βάζει τα δυνατά της για να βρεθείς ευνοημένος στα ερωτικά σου, έστω και αν χρειαστεί να κάνεις θυσίες! Τραγουδάς λοιπόν Πάνο Κιάμο αυτή την εβδομάδα:

«Ότι θα ‘ρχόταν η μέρα που κάποιος με το καλημέρα θα γέμιζε απλά τη ζωή μου, δεν το ‘χα σκεφτεί! Πρώτη φορά μου συμβαίνει να βρίσκομαι σε τέτοια θέση, στο στόμα μια θάλασσα λόγια. Μα ποιος να τα πει σαν άστρο η καρδιά περιμένει, στα χέρια σου πάνω να πέσει, δεν ξέρω ούτε καν το όνομα σου, μα ξέρω είσαι εσύ αυτό που ζητάω κι έχω φανταστεί…»ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Απόψε τέλειωσες – Νικηφόρος»

Τα ερωτικά σου για μία ακόμα φορά περνούν από διάφορα σκαμπανεβάσματα! Αν έχεις γεννηθείς το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, υπάρχουν μηνύματα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που κλείνουν τις πληγές σου… Αν έχεις γεννηθείς στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τώρα τελειώνει μία ερωτική ιστορία και παλεύεις με τον εαυτό σου να ξεπεράσεις αυτό που σε πρόδωσε… Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, υπάρχουν σκέψεις, λόγια και αντιδράσεις που σου προκαλούν ανασφάλειες! Το τραγούδι σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι:

«Μόνος μια ζωή σε μια μάχη, αντιμέτωπος με την αγάπη παίρνω την ευθύνη κι πονάω για εκείνη μέχρι που χτυπάει τη πόρτα ο εγωισμός και άμα δεν σε ξαναδώ, τι έγινε; Λίγη ήσουν τελικά κι από το λίγο σου δεν βρω όσο απέμεινε πικρό τσιγάρο ήσουν κι μ’ έλιωσες μα απόψε τέλειωσες!» 


  

ΛΕΩΝ


«Απόψε θα ‘θελα – Δημήτρης Μητροπάνος»

Ερωτοτροπείς και βρίσκεις ξανά τους ρυθμούς σου, φίλε Λέοντα! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο Σκορπιό σε κάνει επίμονο και κατακτητικό… Το πέρασμά τους στον Τοξότη φέρνει την ερωτική ανανέωση που σε ανεβάζει και σε οδηγεί σε τρέλες που τις απολαμβάνεις στο έπακρο! Τραγουδάς λοιπόν Δημήτρη Μητροπάνο, και είσαι όλο επιθυμίες και λαχτάρες για το αύριο:

«Απόψε θά 'θελα να 'ρθείς και να μου πεις σε θέλω, απ' το σκοτάδι να φανείς σαν ξεχασμένο τρένο. Να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα, να μου λες δεν πρέπει δεν μπορώ, να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα, κλαίει η αγάπη σαν μωρό…»


 


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ένα τραγούδι ακόμα – Δάντης»

Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της, σου δίνει χαρές και ειδήσεις που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής από το Σκορπιό σε ανεβάζουν δυναμικά! Στη συνέχεια της εβδομάδας, το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, σου ξυπνά κάποιες σκέψεις για το αύριο και επιθυμείς να δημιουργήσεις πιο σταθερές βάσεις στη ζωή σου… Εύκολο ή δύσκολο, εσύ αγαπάς και κάνεις τους συμβιβασμούς σου, τραγουδώντας Χρήστο Δάντη:

«Ένα τραγούδι ακόμα δραπετεύει κι απ’ το πικρό μου στόμα ταξιδεύει, ψάχνει να βρει το λάθος στην αγάπη, όταν χαθεί το πάθος… Ένα τραγούδι ακόμα να σου φέρει ένα φεγγάρι ακόμα μεσημέρι, άνεμος στα μαλλιά σου κι ας γίνω η αγάπη η παλιά σου! Παράπονα σου κάνω, τίποτα παραπάνω έτσι για να σου πω Θεέ μου πόσο σ' αγαπώ!» 


 


 


ΖΥΓΟΣ

«Σπίρτο και Φωτιά – Γιάννης Βαρδής»

Παίρνουν φωτιά τα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ… Οι πλανήτες αρχίζουν να μετατοπίζονται στο ζώδιο του Τοξότη και εσύ δεν κάθεσαι φρόνιμα, αλλά επικοινωνείς, διασκεδάζεις, βγαίνεις και ανανεώνεσαι! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σου φέρνει μεγάλα ερωτικά καρδιοχτύπια, όμως το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα λέει ξεκάθαρα ότι ζεις έναν έρωτα παθιασμένο, με εντάσεις και ισχυρές αμφιβολίες… Τραγουδάς, χορεύοντας αλλά και δραματοποιώντας λίγο τις καταστάσεις, τον παρακάτω στίχο:

«Δεν μπορώ να κλείσω μάτι ούτε μια στιγμή, έφυγες και μου 'φυγε η ψυχή, νύχτα κάνε μου παρέα κι ό,τι πιείς θα πιώ, μέθυσέ με για να ξεχαστώ, πίνω σπίρτο και φωτιά να ξεχάσω τα φιλιά σου, να σκοτώσω μια καρδιά που `χει πάνω τ’ όνομά σου, θέλω να σε δω ξανά, δεν αντέχω μακριά σου, δεν αντέχω μακριά σου άλλο πια!» 


 


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Είναι η αγάπη μου τρελή – Γλυκερία»

Είναι η αγάπη σου τρελή αυτή την εβδομάδα και το απολαμβάνεις… Ζητάς και κατακτάς αυτό που θες, αφού πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου και Ερμή στο ζώδιό σου! Τις ημέρες που ακολουθούν ζεις τα πάθη σου, τους πόθους σου και τα θέλεις όλα δικά σου εδώ και τώρα… Θα μπορέσεις να τα έχεις, γιατί ο επιμένων νικά… Τραγουδάς λοιπόν όλο νόημα τον στίχο της Γλυκερίας:

«Είν’ η αγάπη μου τρελή και μου αρέσει στα ραντεβού να με περιμένεις, κι εγώ κρυμμένη στη γωνιά να χαίρομαι με απονιά που θα ανησυχείς και θ’ αρρωσταίνεις. Το ξέρω πως, το ξέρω πως σε τυραννάω, όμως δεν ξέρω μ’ άλλον τρόπο ν’ αγαπάω. Το ξέρω πως, το ξέρω πως σε βασανίζω, μα την τρελή μου την καρδιά δεν την ορίζω». 


 


 


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Γιορτάζω – Θάνος Καλλίρης»

Σημαντική είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο δικό σου ζώδιο! Η περίοδος των γενεθλίων σου έφτασε και εσύ θέλεις να διασκεδάσεις, να αφήσεις πίσω σου τις έννοιες, να ζήσεις τον έρωτα χωρίς “πρέπει” και δεν και να χαράξεις μία νέα πορεία! Δεν έχουμε τίποτα περισσότερο να σου πούμε παρά “χρόνια πολλά και καλή διασκέδαση”, που είναι δεδομένη! Ο στίχος σου για αυτή την εβδομάδα είναι:

«Κυλάει η ζωή σαν το νερό, φεύγει, και βάσανα ένα σωρό έχει, τις πίκρες έχω βαρεθεί τόσο, θέλω κι εγώ λίγη χαρά να νιώσω, τόσο καιρό περιμένω να ‘ρθει η στιγμή που θέλω. Γιορτάζω, γιορτάζω, μ’ ακούτε που το φωνάζω, θα διασκεδάζω ως το πρωί, γιορτάζω, γιορτάζω, τις έννοιες στην άκρη βάζω, θα διασκεδάζω ως το πρωί»! 


 


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Μία ανάσα μακριά σου – Δέσποινα Βανδή»

Αναγνωρίζεις λάθη του χτες, δεν βρίσκεις πλέον το λόγο να μείνεις σε καταστάσεις που σε προδίδουν και συνεχίζουν να σε πληγώνουν… Μπορεί να σου πάρει καιρό να ξεχάσεις, όμως αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις να φύγεις από κάθε τι που δεν αξίζει! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε βοηθά να πάρεις ανάσα και να κάνεις τις ανατροπές σου στον έρωτα, εκπλήσσοντας ακόμα και τον εαυτό σου! Αυτή την εβδομάδα τραγουδάς Δέσποινα Βανδή:

«Είμαι μια ανάσα μακριά σου και δεν μ έχεις φτάσει είμαι ένα βήμα κοντά σου και με έχεις χάσει. Για φαντάσου είχα μάθει στην σκιά σου για φαντάσου πόσο λάθος είχα κάνει τελικά. Ένα λόγο δε βρήκα να μείνω με πονάει που έτσι αφήνω την καρδιά μου χωρίς να μιλήσει, να θυμώσει, να σε σβήσει, ίσως πάρει καιρό να ξεχάσω… Μη μου λες πως αν φύγω θα χάσω, έτσι όμως οι άνθρωποι είναι… Όταν φεύγεις λένε "μείνε"!» 


 


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Είσαι παιδί μου πειρασμός – Βλάσης Μπονάτσος / Αλέξια»

Κάνεις τα πάντα για να ακουστείς, να φανείς και να επιβεβαιωθείς αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε, και το καταφέρνεις πάρα πολύ καλά! Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη, σε βγάζει από το καβούκι σου και αρχίζεις να φλερτάρεις, να δικτυώνεσαι και να παίζεις! Έχοντας υπόψιν πως οι ερωτικοί πειρασμοί θα είναι πολλοί, το τραγούδι που σου ταιριάζει απόλυτα για αυτή την εβδομάδα είναι το ακόλουθο:

«Είσαι παιδί μου πειρασμός, σεισμός, άι άι άι άι άι, στόμα, χαμόγελο, κορμί, γραμμή, άι άι άι άι άι, όταν στην πίστα σε κρατώ, πετώ, άι άι άι άι άι, λες και έχω βγάλει απ’ την χαρά φτερά, άι άι άι άι άι! Πω, πω, πω, πω, μέσ' στου τσα-τσα το σκοπό, θα σου το πω πόσο τρελά σ’ αγαπώ»!

 


 


 


ΙΧΘΕΙΣ

«Μείνε δίπλα μου – Δήμος Αναστασιάδης»

Δεν χάνεις ούτε στιγμή το ρομαντισμό σου, φίλε Ιχθύ… Αυτή την εβδομάδα είσαι ικανός να αψηφήσεις τα όρια και τους περιορισμούς, προκειμένου να φτάσεις στην αγκαλιά του έρωτά σου! Η σύνοδος Ήλιου–Ερμή φέρνει είδηση-έκπληξη στα ερωτικά σου, ενώ στη συνέχεια το πέρασμά τους στο ζώδιο του Τοξότη, υποδηλώνει ότι μία ερωτική ιστορία αρχίζει να παίρνει πιο σοβαρή μορφή και να δίνει λάμψη στη ζωή σου! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι:

«Μείνε δίπλα μου, σε χρειάζομαι, τώρα που η στροφή γίνεται γκρεμός, μείνε δίπλα μου να σε νοιάζομαι και η καταστροφή δίπλα σου είναι αλλιώς. Πες μου τι να τραγουδήσω, τι τραγούδι τελικά να μην λέει για μια αγάπη γενικά, μα να 'χει δέρμα και φωτιά. Να 'χει κάτι απ' τα μαλλιά σου κι απ' την γεύση που φιλάς κι απ' τον τρόπο το τσιγάρο που κρατάς και στον καπνό που με φυσάς!» 


 


 

myastro.gr

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X